تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 64

نام تاپيک: آی فون 3 جی اس یا اچ دی 2

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بفرما خودتون هم دارید می گید شما که با این همه نرم افزار کار کردید به نظر شما این ها بهترین ها هستند .
    برای داشتن این نرم افزار ها فقط جاوا لازمه
    بله ، ولی کیفیت کار باهاشون و سیر تکاملشون زمین تا آسمون فرق داره!
    این جی پی اسی که نوکیا هنوزم نتوسته یه نقشه ی آبرومند واسه ایرانش طراحی کنه و شیشصدتا تاپیک "نقشه ی شهرهای ایران با کیفیت بالا" توو همین فروم به خاطرش زده شده توو آیفون به راحت ترین و با کیفیت ترین شکلش استفاده میشه!
    سونی اریکسونو و سامسونگ هم که دیگه هیچ...
    بحث جی پی اس یکی از اون برتری هاس!
    صحبت آیپاد و بهترین صفحه نمایش لمسی بین گوشیها و مرورگر قدرتمند سافاری و بقیه ی چیزا بمونه واسه بعد!
    هروقت htc تونست جلوی هنگای چپ و راستشو بگیره میتونیم اونم مقایسه کنیم...
    بقیه نرم افزار های اپل هم همانطور که گفتم آب خوردن و نمی دانم یک کارهایی که فقط باید گوشی را تکان بدی
    ببخشید اینو میگم ولی زمینه ی دیدت توو این مورد خیلی خیلی محدوده!
    ناراحت نشو ، حالا من نمیدونم ایرادش کجاس!
    فقط بگم این انتقاد و این جمله ای که شما گفتی کاملا چشم بسته و بدون تحقیقه.

2. این کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_voroojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنمایی هاتون

ولی کل کل نکنید من این پست رو زدم برای اینکه بفهمم برای دوستم که برای اولین بار داره گوشیه گرون قیمت میخره چی بگیرم که دلشو نزنه همین

کل کل نکنید

داره خودمونی میشه Hossein_murderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله ، ولی کیفیت کار باهاشون و سیر تکاملشون زمین تا آسمون فرق داره!
    این جی پی اسی که نوکیا هنوزم نتوسته یه نقشه ی آبرومند واسه ایرانش طراحی کنه و شیشصدتا تاپیک "نقشه ی شهرهای ایران با کیفیت بالا" توو همین فروم به خاطرش زده شده توو آیفون به راحت ترین و با کیفیت ترین شکلش استفاده میشه!
    صحبت آیپاد و بهترین صفحه نمایش لمسی بین گوشیها و مرورگر قدرتمند سافاری و بقیه ی چیزا بمونه واسه بعد!

شما خودت 3gs داری یا iphone 4؟
    از گوشیت چه استفاده ای از آن میکنی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم طرفدار سفت آیفونم.ولی مشه 10 تا از برنامه های کاربردی باحال آیفونو بگین که بشه روشون کلاس هم گذاشت؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

در این که مک سیستم عاملی قوی هستش اصلاً شکی نیست.ولی دلیل نمیشه که ویندوز موبایل رو زیر سوال ببریم.
    gps هم واسه وین موبایل با برنامه ی فوق قدرتمند گارمین(تقریباً میشه گفت بزرگترین شرکت تخصصی تجهیزات gps) مثل هلو کار میکنه.نقشه ی تمام راه های ایران و نقشه ی با detail کلان شهر ها هم موجوده.

خب در مورد htc هم که:
    1_با استفاده ی درست هیچ گونه هنگی دیده نمیشه(من خودم به شخصه با این همه دستکاری و نرم افزار ریختن فقط یکی دوبار اونم به علت استفاده از نرم افزار بیکیفیت و خراب هنگ کرد)
    2_اگر هم بر فرض هنگ وجود داشته باشه،شرکت htc بیتقصیره،چون هنگ جنبه ی سیستم عاملی داره،نه سخت افزاری.

7. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اگر جای شما بودم hd2 رو نمی خریدم اون هم بیشتر به دلیل هنگ های ویندوز موبایل که خیلی اعصاب خورد کن هست. آیفون گوشی فوق العاده ای هست. من سری اول اون رو داشتم و خیلی عالی بود. هیچ گوشی بهتر از اون نیست اما قیمت بالایی داره که اگر مشکل قیمت نیست حتماً آیفون بخرید. اما اگر میخواید با قیمت مناسب و کیفیت عالی یک گوشی بخرید به نظر من htc desire و samsung wave خیلی عالی هستند. در کل آیفون 100% بهتر از hd2 هست و در صورت نبود مشکل اصلاً در خرید اون شک نکنید.

9. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من اگر جای شما بودم hd2 رو نمی خریدم اون هم بیشتر به دلیل هنگ های ویندوز موبایل که خیلی اعصاب خورد کن هست. آیفون گوشی فوق العاده ای هست. من سری اول اون رو داشتم و خیلی عالی بود. هیچ گوشی بهتر از اون نیست اما قیمت بالایی داره که اگر مشکل قیمت نیست حتماً آیفون بخرید. اما اگر میخواید با قیمت مناسب و کیفیت عالی یک گوشی بخرید به نظر من htc desire و samsung wave خیلی عالی هستند. در کل آیفون 100% بهتر از hd2 هست و در صورت نبود مشکل اصلاً در خرید اون شک نکنید.
    دوست عزیز،جسارت نباشه ها،ولی بهتره احساسی و از روی تعصب پست ندیم.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما خودت 3gs داری یا iphone 4؟
    از گوشیت چه استفاده ای از آن میکنی؟
    من 3GS دارم ، منظور چیه که چه استفاده ای میکنم؟!
    هر استفاده ای که واسم لازمه...
    من خودم طرفدار سفت آیفونم.ولی مشه 10 تا از برنامه های کاربردی باحال آیفونو بگین که بشه روشون کلاس هم گذاشت؟
    فقط 10 تا؟!
    هرکس به فراخور حال خودش از نرم افزارایی که بخواد استفاده میکنه ، درسته؟!
    اینم یه لیست مختصر از نرم افزارا :
    اول اینو بگم در جواب اون دوستمون که میگفت 100 تا نرم افزار واسه ویرایش آفیس هست و یکیشم درست کار نمی کنه!
    Office Squared
    =====
    imdb ، ورژن مخصوص آیفون.
    =====
    این یکی به خصوص چیز خیلی جالبیه :
    Live Cams
    =====
    نرم افزاری برای ساختن انیمیشن توو موبایل :
    AirMove
    =====
    اینم که دیگه از اسمش معلومه چیه :
    iFitness
    =====
    این برنامه چندین و چند قابلیت با خودش داره که هرکس که آیفون داره معمولا روو موبایلش نصبه :
    App Box Pro
    =====
    این نرم افزار رو خودم زیاد استفاده میکنم :
    Cyclemeter
    مخصوص دوچرخه سواریه ، سرعت و مسیر حرکتتون رو نشون میده...
    =====
    Brushes
    بیشتر واسه کشیدن نقاشی استفاده میشه ، واقعا فوق العاده س!
    =====
    اینا هم که مربوط به شبکه های اجتماعی هستن :
    Face Book - Tweeter - Yak و ...
    =====
    Effect Touch
    اسمش معلومه.
    =====
    و
    .
    .
    .
    بازم میگم بستگی داره که خودتون گوشی رو واسه چه کاری بخواید.
    =====
    دنیای بازی ها هم که تمومی نداره ، هرچقدر بگم کم گفتم!
    ==================================================
    در این که مک سیستم عاملی قوی هستش اصلاً شکی نیست.ولی دلیل نمیشه که ویندوز موبایل رو زیر سوال ببریم.
    نه ، من ویندوز موبایل رو زیر سوال نمیبرم.
    قبلا کمی باهاش کار کردم...
    به نظرم پیچیدگی کارش زیاده!طول میکشه تا کامل بهش عادت کنی البته این نظر شخصیه و از اونجایی که همه چیز توو گوشیهای htc قابل لمس هستن احتمال اشتباه زدن یه کلید یه جای یکی دیگه خیلی زیاده!اینو مطمئنم...
    gps هم واسه وین موبایل با برنامه ی فوق قدرتمند گارمین(تقریباً میشه گفت بزرگترین شرکت تخصصی تجهیزات gps) مثل هلو کار میکنه.نقشه ی تمام راه های ایران و نقشه ی با detail کلان شهر ها هم موجوده.
    اگه این جی پی اس گارمین مثل اونی که واسه نوکیا ساخته شده باشه به نظرم اصلا کارایی نداره ، البته من کارایی گارمین رو روی htc ها ندیدم.
    ولی بین اون جی پی اس هایی که باهاشون کار کردم واسه آیفون یه چیز دیگه بود!
    اول اینکه به سرعت جاتون رو پیدا میکنه ، دوم اینکه چون نقشه هاشو از گوگل میگیره مشکل تحریم و اینا رو نداره...
    خب در مورد htc هم که:
    1_با استفاده ی درست هیچ گونه هنگی دیده نمیشه(من خودم به شخصه با این همه دستکاری و نرم افزار ریختن فقط یکی دوبار اونم به علت استفاده از نرم افزار بیکیفیت و خراب هنگ کرد)
    2_اگر هم بر فرض هنگ وجود داشته باشه،شرکت htc بیتقصیره،چون هنگ جنبه ی سیستم عاملی داره،نه سخت افزاری.
    1 - یه سوال دارم ، اگه حجم نرم افزارایی که رو htc نصب میکنید زیاد باشه مشکل کندی پیدا میکنه یا نه؟!حالا یا نرم افزار یا اطلاعات شخصی...
    2 - درسته ولی جنبه ی سیستم عاملی برمیگرده به برنامه نویسی و نرم افزار که به هرحال بازم برمیگرده به htc.این نظر منه...

12. 3 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من خیلی وقته که فروم تو بخش موبایل نیومدم ولی دیدم اینجا خیلی کل کل شده که مجتبی در پست اخر واقعا خوب جواب داد..
    منم نظرم روی 3gs هست که خودم هم دارمش و قبل 3gs تاچ پرو داشتم که اصلا در حد 3g هم نبود کلا با خرید 3gs هیچ وقت از گوشی خسته نمیشی و همیشه سرگرمی داری و اینکه هر برنامه ای که میریزی به انتخاب خودت میبالی که ایفون خریدی و این یعنی همه چیز
    موبایل+ کنسول بازی + و پلیر فوق العاده که این 3 تا ای که گفتم 3 چیز شاخص هست که در ایفون وجود داره.
    راستی اینم بگم که محصولات ایفون رو به عنوان شاخص امتیاز دادن به گوشی های دیگه استفاده می کنند یعنی وقتی یک گوشی جدید با بازار میاد با ایفون مقایسش می کنند و امتیازش رو میدن برای همین شک نکن که ایفون بهترینه.

14. 2 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اگه این جی پی اس گارمین مثل اونی که واسه نوکیا ساخته شده باشه به نظرم اصلا کارایی نداره ، البته من کارایی گارمین رو روی htc ها ندیدم.
    ولی بین اون جی پی اس هایی که باهاشون کار کردم واسه آیفون یه چیز دیگه بود!
    اول اینکه به سرعت جاتون رو پیدا میکنه ، دوم اینکه چون نقشه هاشو از گوگل میگیره مشکل تحریم و اینا رو نداره...

1 - یه سوال دارم ، اگه حجم نرم افزارایی که رو htc نصب میکنید زیاد باشه مشکل کندی پیدا میکنه یا نه؟!حالا یا نرم افزار یا اطلاعات شخصی...
    2 - درسته ولی جنبه ی سیستم عاملی برمیگرده به برنامه نویسی و نرم افزار که به هرحال بازم برمیگرده به htc.این نظر منه...
    من واسه نوکیاشو ندیدم،ولی واسه ویندوز موبایل ,برنامه ی واقعاً فوق العلاده ای داره.کاملاً دقیق،با امکانات وحشتناک،قابلیت نویگیشین صوتی و ....خوبیش اینه که نقشه هارو فقط یه بار نصب میکنی،دیگه نیاز به هیچ کار اضافه ای نداره.نقشه هاش حالت 3D دارن و از نقشه های مخصوص خودش استفاده میکنه.

1_مشکل کندی به هیج وجه نداره.من مموری 8گیگ دارم،فقط 300 یا 400 مگ خالیه،اونم برای عکس گرفتن.

16. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •