تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 101

نام تاپيک: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی‌های رایانه‌ ای

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تولید بازي رايانه اي " به رنگ ارغوان" نیازمند یک فیلمنامه قوی است

تهیه کننده فیلم " به رنگ ارغوان" با يادآوري تمايل براي ساخت بازی رایانه ای بر اساس داستان این فیلم، در عين حال گفت كه هنوز تصمیم خاصی در این باره نگرفته است. سید جمال ساداتیان در گفت وگو با كميته اطلاع رساني نمايشگاه و جشنواره بازي هاي رايانه اي، با خاص توصيف كردن داستان به رنگ ارغوان ، توضيح داد: توليد بازي با بهره گيري از داستان فيلم در صورت نداشتن دقت و تجربه لازم، ممكن است از تاثير بر مخاطب بكاهد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض عرضه بازی های رایانه ای بومی در رویداهای بین المللی ضروری است

حجت الاسلام و المسلمین "حسن ملک محمدی" عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت جدی از تولید و عرضه هدفمند بازی های رایانه ای بومی، گفت: مجلس به اندازه بضاعت خود آمادگی حمایت از تولیدات ارزشمند داخلی در حوزه فرهنگ و هنر دارد. این نماینده مجلس در گفت وگو با کمیته اطلاع رسانی جشنواره و نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران ، با یادآوری اینکه تولید بازی های رایانه ای باید هدفمند باشد ، افزود: بازی رایانه ای ، رسانه ای جذاب، تعاملی و آموزشی است که موجب ارتقای سطح فکری جوانان و نوجوانان می شود.

منبع:
    کد:

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

حجت الاسلام و المسلمین علی موسوی سرچشمه ، حجت الاسلام و المسلمین حسن ملک محمدی ، جواد آرین منش نایب......
    چقدر هم کارشناس خبره در مورد بازی داشتیمو خبر نداشتیم فکر کنم تو حوزه یه واحد گیم شناسی هم گذاشتن!

4. 7 کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تولید بازی رایانه ای «اخراجی های 3» پس از نمایش در سینما ها

کارگردان فیلم «اخراجی ها» با یادآوری طرح ساخت تولید بازی رایانه ای بر اساس فیلم خود، گفت:پس از تولید و نمایش این فیلم در سینما ها در صورت داشتن یک طرح قوی بازی رایانه ای این فیلم تولید خواهد شد. "ده نمکی در گفت و گو با کمیته اطلاع رسانی نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای تهران گفت:تمایل زیادی به ساخت بازی رایانه ای از روی فیلم اخراجی ها دارم اما تا کنون طرح های ارایه شده از سوی تولید کنندگان در حد انتظار و قابل قبول نبوده و پیشنهاد تولید بازی فیلم اخراجی ها به دلیل منسجم نبودن طرح های پیشنهادی، تاکنون فراهم نشده است. این کارگردان سینما توضیح داد: اگر طرح خوبی ارایه شود که به اصل فیلم خدشه نزند و روایتی تقریبا دقیق و جذاب از فیلم باشد، ساخت بازی رایانه ای بر اساس اخراجی ها را می پذیرم. کارگردان مجموعه تلویزیونی "دارا و ندار" ادامه داد: با توجه به اینکه فیلم اخراجی های یک و دو در بین مردم از استقبال و محبوبیت بالایی برخوردار است، فکر می کنم بازی رایانه ای این فیلم نیز با اقبال خوبی رو به رو شود. ده نمکی که ساخت قسمت سوم "اخراجی ها " را دستمایه کار دارد، افزود: پس از پایان تولید و اکران این فیلم، بیشتر و جدی تر می توان در زمینه تولید بازی داستان اخراجی ها برنامه ریزی کرد. چرا که تصور می شود با اکران نسخه جدید این فیلم ، تمایل تولیدکنندگان برای ساخت بازی رایانه ای از روی آن بیشتر خواهد شد. کارگردان – تهیه کننده فیلم اخراجی های 3 ، تصریح کرد: امروزه رقابت در عرصه بازی های رایانه ای بسیار دشوار است زیرا این عرصه هر روز مدرن تر می شود و به همین نسبت انتظار مخاطب برای عرضه محصولات با کیفیت افرایش می یابد. ده نمکی یادآورشد که بازی های رایانه ای در ایران هنر - صنعتی نوپاست و پیشرفت این عرصه نیازمند سرمایه گذاری کلان و توجه جدی و حرفه ای است. این کارگردان با اشاره به حمایت مادی و معنوی بنیاد ملی بازی های رایانه ای از تولید "گیم" در کشور و ضرورت همراهی سایر نهادهای فرهنگی با این بنیاد، افزود: صنعت بازی های رایانه ای ارتباط مستقیمی با صنعت انیمیشن سازی دارد و عرصه انیمیشن از لحاظ مادی در برگیرنده مخارج کلان است.

منبع:
    کد:

Last edited by fouladiali; 16-08-2010 at 17:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض توليد بازي رايانه اي «جمشيد و خورشيد» به اكران آن در سينماها بستگي دارد

«بهروز يغمائيان» كارگردان فيلم انيميشني «جمشيد و خورشيد» گفت كه تبديل داستان جمشيد و خورشيد به بازي رايانه اي ، بستگي به فروش اين اثر در اكران سينماها دارد. انيميشن سينمايي جمشيد و خورشيد كه برگرفته از داستان هاي كهن ايراني است ، مهرماه امسال در جدول اكران سينماها قرار مي گيرد. به گزارش كميته اطلاع رساني نمايشگاه و جشنواره بازي هاي رايانه اي تهران ، يغمائيان درباره توليد بازي رايانه اي بر اساس داستان انيمشين سينمايي جشميد و خورشيد ، گفت: در حال حاضر منتظر اكران اين فيلم هستم و پس از نمايش عمومي آن براي توليد بازي برنامه ريزي مي كنم. اين انيماتور ادامه داد : توليد بازي رايانه اي بر اساس داستان انيميشن سينمايي جمشيد و خورشيد بستگي به فروش و استقبال مردم از نمايش انيميشن جمشيد و خورشيد دارد. يغمائيان در عين حال يادآورشد كه صنعت بازي هاي رايانه اي در كشور هنوز رونق نگرفته است و مردم خيلي با اين عرصه و به خصوص توليدات بومي آشنا نيستد و بيشتر به گيم هاي خارجي اقبال دارند. وي با بيان اينكه رونق اين عرصه نياز به حمايت هاي دولت دارد، ادامه داد: بخش خصوصي سرمايه كافي براي ورود به عرصه توليد ندارد. بنابراين حمايت منطقي نهادهاي فرهنگي به خصوص بنياد ملي بازي هاي رايانه اي در اين ميان بسيار تاثير گذار خواهد بود. يغمائيان همچنين برگزاري جشنواره بازي هاي رايانه اي و معرفي توليدات بومي به مردم را زمينه براي شكوفايي صنعت گيم سازي در كشور عنوان كرد و خواستار حمايت همه نهادهاي فرهنگي از اين مقوله شد.

منبع:
    کد:

Last edited by fouladiali; 16-08-2010 at 17:16.

7. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یه نکته ی دیگه هم هست و اون اینه که همینی که چندتا بازی ساختن بهتر از این هست که اصلا بازی نمیساختن
    اگه بازی نمیساختن میومدیم و میگفتیم خاک بر سرشون یه بازی با گرافیک پایین هم نمیتونن بسازن ولی حالا
    با این حرفتون میرسیم به مبحث لیاقت اما:
    یه اصل هست که میگه یا لیاقت نداشته باش تا همه بگن لیاقت نداره و خودتم راحت باشی و یا آنچنان لیاقت داشته باش تا همه تمجید کنن!

9. 4 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    متاسفم که این مملکت میاد تو هر چی وارد بشه بعضی ها سریع قد علم میکنن و مثل یه سری آدم که معلوم نیست سرشون به کجا گرمه و تهشون به کجا وصل فقط میگین نمیشه ، نباید بشه ، اصلآ میخوایم چی کار ؟ خب اونوری ها میسازن ما استفاده اش رو میکنیم ...

اما فکر نمیکنیم این کار حداقلش دست چند تا جوون تحصیل کرده رو بند میکنه و باعث پیشرفت میشه ، اگر این ملت میخواست به این حرفها گوش بده به همون پیکان وارداتی بسنده میکرد دیگه و تولید نمیکرد که الان این صنعت خودرو ساز باشیم ، متاسفم که بعضی ها از ایرانی فقط اسمش رو یدک میکشن و به جای حمایت از زحمت یه عده جوون فقط تو سرشون میزنن .........

11. این کاربر از meysad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

برادر دارن الكي پول مملكتو هدر ميدن آخه!نمي گم بازيسازي پول هدر دادنه خودمم بازي سازي ميكنم.مشكل اينه بازي درست نميسازن.كي ميره بازي انرژي هسته اي انجام بده كه يك باگش اينه مرحله اول ميتوني تو در گير كني؟!همه بازي ها شدن جنگ 8 ساله ديگه خسته شديم.اين وسط فقط شمشير نادر به دلم نشست نسبت به بازي سازي ايران اين گرشاسب هم چيز خيلي جالبيه ولي ديگه هيچ!
    خودت قضاوت كن خارجيا كارشناس بازي و منتقد بازي دارن ما هم داريم!حجت الاسلام فلاني شده كارشناس بازي!!
    شما برو قسمت ساخت و ويرايش بازي ببين چه قدر آدم با استعداد هست كه اصلا ازشون استفاده نميشه چون حاضر به ساخت بازي سياسي و مذهبي نيستن!

13. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا مشکل صنعت بازی هم مثه مشکل های دیگه ما هست

وقتی میشه چیزی رو با مدیریت صحیح و مثلا یا صرف 2 تومن و 2 سال صاحب شد...اونقدر میدیریت بد می کنیم که با صرف 1000 تومن و در عرض 5 سال صاحب میشیم آخرش هم که صاحب شدیم دیگه کلا اون تکنولوژی منسوخ شده.

برای بازیسازی لازم نیس که هزار تا حجت الاسلام بیاد و هزار بازی در مورد والفجر و انهدام و....ساخته بشه .مثه بچه آدم 20 تا بازیساز خبره رو از کشورهای درست وحسابی بازیسازی استخدام می کنن بعد می شینن کنار اینا بازیسازی رو یاد میگیرن (با انجین های درست و حسابی) اینطوریه که یه صنعت پیشرفت می کنه

مالزی رو نگاه کنسرسیومیه در نتیجه پیشرفت می کنه ما هم میخواهیم همه چی رو خودمون بسازیم و همه چی هم دست.............باقی بمونه برای کنترلش .در نتیجه میشه این

اینقدر هم که صنعت ماشین سازی رو دارین مثال میزنین یه مقایسه آماری میگم برین ببینید بعد بیایید بگید صنعت ماشین سازی:

ترکیه و کره هم دقیقا با ما اولین ماشینهاشون رو وارد کردن ولی الان اون دو تا کجان و ما کجاییم ؟؟؟؟برو ببین صادرات ما چقدر و صادرات اونا چقدر؟؟؟؟چقدر از ماشینای ساخت خودمون در سال چقدر کشته میده؟؟؟(امار فوق نجومی)اگه نفت نبود این صنعت ماشینم نداشتیم.

مدیریت غلطه برادر من ..مدیریت غلطه....

راستش نمی خواستم این پستو بدم ولی چون یه انسان خوشحال ما رو متهم به ایرانی نبودن کرد مجبور شدم پست بدم
    Last edited by halflife g; 15-08-2010 at 09:28.

15. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر دارن الكي پول مملكتو هدر ميدن آخه!نمي گم بازيسازي پول هدر دادنه خودمم بازي سازي ميكنم.مشكل اينه بازي درست نميسازن.كي ميره بازي انرژي هسته اي انجام بده كه يك باگش اينه مرحله اول ميتوني تو در گير كني؟!همه بازي ها شدن جنگ 8 ساله ديگه خسته شديم.اين وسط فقط شمشير نادر به دلم نشست نسبت به بازي سازي ايران اين گرشاسب هم چيز خيلي جالبيه ولي ديگه هيچ!
    خودت قضاوت كن خارجيا كارشناس بازي و منتقد بازي دارن ما هم داريم!حجت الاسلام فلاني شده كارشناس بازي!!
    شما برو قسمت ساخت و ويرايش بازي ببين چه قدر آدم با استعداد هست كه اصلا ازشون استفاده نميشه چون حاضر به ساخت بازي سياسي و مذهبي نيستن!
    سلام برادر محترم اینی که شما میگید بازیهای تاپ نمیسازن من از شما این سوال رو دارم غیر از چندتا کشور معروف تو صنعت بازی بقه کشورها مصرف کننده هستند تازه فرهنگشون هم مورد هجوم نیست و خودشون رو کنار کشیدن از رقابت با بقیه . من حرفم اینه باید از یه جایی شروع کرد ، خب ما تجربش رو نداریم این رو قبول دارم ، بودجه سنگین هم واسه این کار اختصاص ندادن خب اینم درسته اما تجربه که با نشسن به دست نمیاد ! باید از جایی شروع بشه . در مورد بودجه هم تازه من میگم کمه که شما میگی هدر میدن ، اینجا 2 تا مبحث هست اگر کمه خب شروع کار هست نمیشه هزینه گزاف کرد ، اگر نه میگید هدر دادنه به هر حال کارآفرینی هست .
    اما در مورد استفاده از فلان حاج آقا من این حرف رو قبول ندارم ، اون حاج آقا نیومده در مورد شکل و موتور و گرافیک بازی بحث کنه بحث اونه فرهنگی هست که مطمئنآ در کنارشون آدمهای فنی هم هستن . یه برنامه ای شبکه آموزش روزهای پنجشنبه ساعت 18 داره که در مورد گیم هست شما اون رو ببین اونجا از کارشناسهای جوون گیم استفاده میشه .
    اما در مورد استفاده نکردن از از جوونها به دلیل اینکه نیمخوان بازی سیاسی یا مذهبی بسازن بزارید خودشون نظر بدن ، نظر من اینه که کم بازی سیاسی یا مذهبی در سطح جهان ساخته شده ؟ سیاسی مثلآ چی ؟ بازی در مورد موفقیت جنگ 8 ساله سیاسی هست ؟ نشون دادن عملیاتهای جنگ سیاسی هست ؟ دفاع از نیروگاه هسته ای سیاسی هست ؟ یا اینکه این همه جوون که تو ایام محرم با هر تیپ و قیافه ای تو مجلس عزاداری شرکت میکنن اگر یه بازی درباره عاشورا داشته باشن میشه بهش انگ زد .
    یه مقدار فکر بازتر و تلاش برای ایران اسلامی هیچکدوممون رو نکشته .

کلا مشکل صنعت بازی هم مثه مشکل های دیگه ما هست

وقتی میشه چیزی رو با مدیریت صحیح و مثلا یا صرف 2 تومن و 2 سال صاحب شد...اونقدر میدیریت بد می کنیم که با صرف 1000 تومن و در عرض 5 سال صاحب میشیم آخرش هم که صاحب شدیم دیگه کلا اون تکنولوژی منسوخ شده.

برای بازیسازی لازم نیس که هزار تا حجت الاسلام بیاد و هزار بازی در مورد والفجر و انهدام و....ساخته بشه .مثه بچه آدم 20 تا بازیساز خبره رو از کشورهای درست وحسابی بازیسازی استخدام می کنن بعد می شینن کنار اینا بازیسازی رو یاد میگیرن (با انجین های درست و حسابی) اینطوریه که یه صنعت پیشرفت می کنه

مالزی رو نگاه کنسرسیومیه در نتیجه پیشرفت می کنه ما هم میخواهیم همه چی رو خودمون بسازیم و همه چی هم دست.............باقی بمونه برای کنترلش .در نتیجه میشه این

اینقدر هم که صنعت ماشین سازی رو دارین مثال میزنین یه مقایسه آماری میگم برین ببینید بعد بیایید بگید صنعت ماشین سازی:

ترکیه و کره هم دقیقا با ما اولین ماشینهاشون رو وارد کردن ولی الان اون دو تا کجان و ما کجاییم ؟؟؟؟برو ببین صادرات ما چقدر و صادرات اونا چقدر؟؟؟؟چقدر از ماشینای ساخت خودمون در سال چقدر کشته میده؟؟؟(امار فوق نجومی)اگه نفت نبود این صنعت ماشینم نداشتیم.

مدیریت غلطه برادر من ..مدیریت غلطه....

راستش نمی خواستم این پستو بدم ولی چون یه انسان خوشحال ما رو متهم به ایرانی نبودن کرد مجبور شدم پست بدم
    دوست من ، برادر من صنعت ماشین سازی کشور یه مثال هست و بحث در این مورد زمان بر شما به اصل ماجرا توجه کن . اصلآ هم جای بحث که داره به سمت سیاسی میره جاش تو این سایت تخصصی نیست . حرف من اینه اگر با حجت الاسلام مشکل داریم چرا از ریشه همه چی رو میزنید . شما میگید برن از سرار کشور بازیساز بیارن . خب حرف متین اما وجود این جشنواره و مسابقه برای چی هست ؟ برای شناختن شمای بازیساز نه جذب من تماشگر ، باید نمونه کار باشه تا از کسی دعوت به کار بشه یا نه ؟
    اینم بدون تو همه جای دنیا مدیریت کلان حتمآ منخصص نیست ! تازه غیر از اینه که بازی یه بحث فرهنگی هست که یه مدیریت فرهنگی میخواد و در کنارش متخصصین بتونن جولان بدن ...

برای اینکه من شما رو متهم به ایرانی نبودن کردم بدونید اینطور نیست چون من گفتن کسایی که تو سر جوونای این مملکت میزنن نگفتم شما و مطمئنم شما از این طور آدمها نیستید که پیشرفت کشور تو یه بخش که تو استارت کار هست رو دوست نداشته باشید .

نماز روزه هاتونم قبول حق ، از حرفام چیزی به دل نگیرید . کاشکی جایی بود که بتونیم باز تر بحث کنیم .
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •