یعنی درایور های قبل از 185 هنوز این امکان رو دارن
یعنی درایور های قبل از 185 هنوز این امکان رو دارن
گفتم که از درایور 185 به بعد این قابلیت قفل شده////
فیزیک تو چند تا بازی خاص نیازه و شاید تعدادشون به 10 تا نرسه////
کثل شیفت/بتمن/در کل زیاد نیستن///و زیاد به فکرش نباش///
ati هم از یک موتور فیزیک در بازیهاش استفاده میکنه که متاسفانه به دلیل تبلیغات کم بسیاری اشنایی ندارن.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
بله/دارند
ولی خوب درایور های جدید برای سری gtx400 بهینه شده و ارزش نداره بری از درایور پایینتر 185 برای فیزیک استفاده کنی.
نه من منظورم این بود که اون کارتای پردازش فیزیک اصلاً با ati کار میکنن ؟
یعنی من یه 5850 بگیرم بعد یه دونه کارت پردازش فیزیکم بگیرم کار میکنه ؟ درایور انویدیا اصلاً اینجا چیکارست ؟ کارت من که ati ه ؟
من به تو توصیه می کنم با هزینه بیشتر nvidia بخری. چرا؟ چون شرکت غولی است و با ثروتی که داره آینده مال این شرکت خواهد بود و شرکتهای بازی سازی را مجبور میکنه ( با پول ) تا بازی ها را برای اجرای روانتر و بهتر در ک.گ اش مصرفی nvidia بکنند. در ضمن physx بازی ها را واقعن تغییر میده، فعال بودن و نبودنش در بازی خیلی محسوس است و برای درک این موضوع برو یه سرچی در همین مورد داشته باش تا ببینی با فعال بودنش چقدر بازی زیباتر و واقعی تر ( چیزی که یک بازیخور می خواد ) اجرا میشه.
دوست عزیز شما باید اول درایور nvidia رو نصب کنی تا بتونی از فیزیک استفاده کنی////
چرا با ati کار میکنن///
اگه خیلی physx رو دوست داری میتونی 5850 + 8600gt و رو بگیری.///
Last edited by HardWare Professor; 24-07-2010 at 13:29.
نه منظورم این کارتهای اختصاصی فیزیک هست که تو pci میخورن مثله این :
اینا هم به درایور nvidia احتیاج دارن یا درایورشون جداس ؟
كارت PHYSIX اصلا درايورش جداست و ربطي به درايور گرافيك نداره
مثل درايور كارت صوتي كه جدا هست
معمولا داخل جعبه يك CD هست كه درايور داخل اون هست
در سايت انويديا هم تا جايي كه من مي دونم درايور هايي براي نسل هاي مختلف اين موتور وجود داره كه با درايور كارت گرافيكي از اساس فرق داره
البته میپزیرم به درایور کلی انویدیا نیاز نیست/و فقط درایور فیزیک نیازه/
و همچنین میدونی که درایور فیزیک در درایور اصلی کارت های انویدیا وجود داره
حالا شما مثلا درایور یک انویدیا رو با یک برنامه win rar یا 7zip از حالت فشرده خارج کن///
بعد اگر حجم کل درایور 100 مگ باشه درایور مخصوص فیزیک هم که تو درایور دانلود شده هست حدود 30 مگ هست
و اون درایور physx که میخواهی که برای فیزیک با کارت ati استفاده کنی باید مربوط به قبل درایور اصلی 185 انویدیا باشد
خب مثلاً الان 5850 رو با 465 مقایسه کن
از نظر فریم بازی که 5850 جلوتره
مصرف و دماشم کمتره
قیمتش 320 تومنه در صورتی که 465 زیر 370 80 فک نمیکنم گیر بیاد
فقط یه physx میمونه که اونم میشه با یه کارت فیزیک درستش کرد ... قیمتش 30 تومنم باشه هنوز از 465 ارزونتر در میاد
دیگه اینقدر گفتم زبونم مو دراورد>چه از لحاظ مصرف و چه قدرت 5850 از gtx465 خیلی سرتره
![]()
Last edited by HardWare Professor; 24-07-2010 at 17:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)