سلام.
ممنون که جواب دادید. اما میشه یه کمی هم در مورد استفاده از using توضیح بدین. اینکه مثلا تفاوت کد شما که از using استفاده کردید و کد من که بدون using هست چیه؟
و اینکه چه مواقعی باید از using استفاده کنیم؟
ممنون از لطف شما.
سلام.
ممنون که جواب دادید. اما میشه یه کمی هم در مورد استفاده از using توضیح بدین. اینکه مثلا تفاوت کد شما که از using استفاده کردید و کد من که بدون using هست چیه؟
و اینکه چه مواقعی باید از using استفاده کنیم؟
ممنون از لطف شما.
وقتی از using استفاده می کنی خودکار بعدش اون متغیر رو آزاد می کنه و از بین می بره
وقتی از using استفاده می کنیم که بعد از یه عملیاتی دیگه به اون متغیر ( محتواش ) نیاز نداریم
سلام.
من الان کدهای زیر رو نوشتم ولی ارر میده.
البته کد ها رو تو program.cs نوشتم.
اررش هم اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی به دوتا کروشه بسته آخری هم گیر داده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
لطفاً اون public static رو پاک کنید و از کدها در تابع استفاده کنید نه به صورت عمومی.
دقت کنید یه سری از کلاس ها از using پشتیبانی نمیکنند.
شما فقط اونایی خاصیت dispose دارن رو میتونید از using استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام.
بازم نشد.
اگه میشه ایمیلتون رو بدین تا پروژه رو ارسال کنم بهتون و اگه مشکلی نیست برام مشکلش رو حل کنید.
ممنون.![]()
سلام.
نیازی به این کار نیست....
امکان داره کسی پیدا بشه که همین مشکل شما رو داشته باشه میاد اینجا و مشکلش حل میشه.
این کلاس رو امتحان کنید:
من معمولاً با این کلاس کار میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.
سلام.
میشه در مورد استفاده اش یه توضیحی بدید؟
آدرس اصلی دیتابیس که خودتون میدونید برای ارتباط با دیتا بیسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک تابع برای دستورات ویرایش و حذف و اضافه کردن داده...که کارتونو انجام میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلاً:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونید باهاش عملیات جستجو رو انجام بدین و در دیتا گراید بریزید یا ازش استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقدار برگشتی از نوع System.Data.DataSet مثلاً:
بقیشم که فکر نکنم به دردتون بخوره از همینا میتونید کلی استفاده کنید(البته وقت ندارم که توضیح بدم ببخشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید).
موفق باشید.
سلام.
دستتون درد نکنه.
خیلی توابع خوبی هستن.
تو پروژه ام ازشون استفاده کردم و جواب داد.
ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)