حساسيت خاصی ندارم اما چون زود به زود چيزی عوض نميکنم ميگن با شما اساتيد بيشتر مشورت کنم تا برای
20-30 تومان اختلاف قيمت بعد پشيمون نشم.
حساسيت خاصی ندارم اما چون زود به زود چيزی عوض نميکنم ميگن با شما اساتيد بيشتر مشورت کنم تا برای
20-30 تومان اختلاف قيمت بعد پشيمون نشم.
شما مطمئن باشید کار درست رو میکنید
پیشنهاد های بیهوده برای خرید کارتهای گرون قیمت که کارایی یکسانی با نمونه های ارزون قیمتترش داره اغلب باعث گمراهی خریدار میشه
از سر نا آگاهی دادن اطلاعات غلط و نادرست کاریه که متاسفانه صورت میگیره
5850 نمونه یه کارت فوق العاده قدره که تا مدتها خیال شما رو از تعویضش راحت میکنه
دوست من این کارتها که همه مدل مرجع هستند توی کارایی و مصرف و دما هیچ فرقی با هم نمیکنن و همگی از یک برد و خنک کننده ی مرجع استفاده میکنن!
پس اولویت با ارزونترین برد هست که من همون forc3d رو پیشنهاد میکنم ولی اگه اسم براتون مهمه میتونیین sapphire رو بردارید ...
خودم sapphire رو دارم و برادرم مدل force3d رو داره و دقیقا یک کارایی رو دارن و فقط بر چسب روشون فرق میکنه و البته قیمت force3d کمتره......
راستی شما بقیه ی سیستمتون چیه مخصوصا پاور!
البته همشون از یک برد و خنک کننده ی مرجع استفاده نمیکنند
من که این دو مدل FORCE3D و SAPPHIRE رو نگاه کردم دقیقا یک برد بودن و فقط برچسب روی کارت فرق داشت!
اون دو تا کارت شما شبیه بودن/
الان بیشتر برندها مثل اسوس/سافایر/گیگاو....هر کدوم دو/سه مدل غیر مرجع زدن و گاهی اوقات دماشون از برد مرجع کمتره
شرکت سازنده چیپ اصلی یا همون ATI ، تو وهله اول میاد و چیپ ساخته شده و البته نهایی رو به شرکتهای سازنده میده
این چیپ روی بردها قرار میگیره و به تولید انبوه میرسه
بر فرض مثال تو زمینه دما ATI اعلام میکنه که دمای این کارتهای تولید شده تا به این حد میتونه برسه و قابل تحمله و البته میگه که این دما طبیعیه
اما مدتی که میگذره خود شرکتهای سازنده میانو با رعایت استانداردهای ساخت، بردهای دیگه ای رو برای سوار کردن چیپ انتخاب و تولید میکنن اینکار به کیفیت تولید اون محصول کمک زیادی میکنه
همین کاهش دما یه نمونشه
بنابراین برد مرجع و غیر مرجع بحثی هست که برای بعضیا صرفا مایه دست آویز قرار دادن این موضوع شده
وگرنه برای خرید کارت گرافیک فقط باید این اصل رو مد نظر قرار داد و بس:
خوشنامی سازنده و کیفیت محصولش
تا حدودی تبلیغاتی هم هست ولی بعضی اوقات هم مدل هایی با فن و کولینگ غیر مرجع موفق بودن
برای مثال کارت گرافیک 4850 SILENT CELL شرکت گیگابایت که که از خنک کننده بدون فن استفاده میکنه هم تو کاهش دما و هم بی صدایی موفق بوده و از پره های الومینیومی با سطوح گستره تماس با هوای اطراف بهره میبره
یه مورد دیگه هم GTX285 PLUS شرکت اسپارکل هست که از سه فن و کولینگ بزرگ استفاده میکنه و تا حدود بسیار زیادی موفق به کاهش دمای این کارت شده و همچنین قدرت اورکلاکش رو تا حد زیادی بهبود بخشیده
آقای mr0000611شما مدل کارت گرافیکت چه مدلیه؟
مثل اینکه شما به سری4000خیلی اعتقاد داری برعکس من که به سری5000اعتقاد دارم.
البته این رو هم باید درنظر گرفت که فناوری پیشرفت میکنه نه پسرفت!
موفق باشید.
نه بابا گور پدر همشون/من هر چی که بنظرم واقعا درسته میگم
درسته فناوری پیشرفت میکنه ولی خرید کارت گرافیک بیشتر با توجه به قدرتش انجام میشه
و همونطور که میبینی خیلی ها دنبال همون هستند که شما بهش میگه رده خارج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)