گزارش روز: آراگونس از روزهای غیبت رائول در تیم ملی می گوید
رگز برخوردی با رائول نداشتم. نه با او و نه با هیچ بازیکن دیگری. من در طول زندگی ام با او بحث نکرده ام
سایت گل- بالاخره لوئیس آراگونس، سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا سکوتش را شکست و در صحبتهایی از رازهای درونی اش گفت. او در میان صحبتهایش از رابطه اش بارائول که همیشه یکی از جنجالهای فوتبال اسپانیا بود سخن گفت.
تقریبا 4 سال پیش بود که اسپانیا در بلفاست مغلوب ایرلند شمالی شد. این آخرین دیدار رائول با پیراهن تیم ملی اسپانیا بود.
آراگونس در این رابطه گفت:« می بایست کاری را انجام می دادم که به نفع فوتبال اسپانیا باشد. خیلی از بازیکنان دیگر به تیم بازنگشتند و فقط رائول نبود. برخی از بازیکنان مثل رائول، دیگر آن طور که من دوست داشتم بازی نمی کردند.»
دانای اورتالسا ادامه داد:« هرگز برخوردی با رائول نداشتم. نه با او و نه با هیچ بازیکن دیگری. من در طول زندگی ام با او بحث نکرده ام ولی دوست داشتیم باهم روبرو شویم. رائول بازیکن بزرگی بود، یکی از بهترین بازیکنان تاریخ اسپانیا ولی زمانی رسید که او بیش از حد برای تیم ملی اسپانیا بزرگ بود..»
آراگونس پس از مدتها سکوتش را شکست و در صحبتهایی در توضیح این سکوت طولانی مدت گفت:« در آن شرایط بهتر این بود که سکوت کنم.واقعیت این است که من هر صحبتی که می کردم، از هر گوشه واکنشی به گوش می رسید. این طور به نظر می رسید که من مشهور نیستم و حرفهایی که بدون شناخت در مورد من مطرح می شد، مرا ناراحت می کرد. همه اینها باعث شد که من خیلی کم حرف شوم و کمتر حرف بزنم.»
سرمربی سابق ماتادورها ادامه داد:« من سازنده یا بانی چیزی نیستم ولی واقعیت این است که سبکی را به دست آوردیم که اسپانیا با آن می توانست به پیروزی برسد.»
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
آراگونس: اسپانیا با من هم می توانست قهرمان جام جهانی شود
«برد اسپانیا به نفع من است.من این مسیر را آغاز کرده ام»
سایت گل- لوئیس آراگونس سر مربی تیم ملی اسپانیا، در جریان رقابتهای جام جهانی به عنوان کارشناس با مسئولان شبکه الجزیره به همکاری می پرداخت.
دانای اورتالسا در صحبتهایی با اشاره جنجالهایی که در پی گفتگویش با شبکه الجزیره در زمان برگزاری رقابتهای جام جهانی و به ویژه پس از شکست اسپانیا مقابل سوئیس بوجود آمد،گفت:« درک نکردم که چه اتفاقی افتاد. من برای مشاوره و همکاری با آنها قرارداد بسته بودم و نقطه نظرم را در مورد بازیها برزبان آوردم.همین و بس. من با کانال الجزیره همکاری می کردم و نه برای روزنامه نگاران اسپانیایی.»
آنچه بیش از هر چیز دیگری آراگونس را ناراحت کرده، این صحبت بوده که لوئیس دوست ندارد اسپانیا در جام جهانی به موفقیت برسد. او در این رابطه گفت:«چطور می توانم دوست نداشته باشم که اسپانیا به پیروزی برسد؟ اولا من اسپانیایی هستم. دوما هم برد اسپانیا به نفع من است.من این مسیر را آغاز کرده ام.»
سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا که این تیم را به قهرمانی رقابتهای یورو2008 رساند ادامه داد:« من سازنده یا بانی چیزی نیستم ولی واقعیت این است که شیوه ای را پایه گذاری کردیم که اسپانیا با آن روش می توانست به پیروزی برسد.ما راه فوتبال خوب و زیبا را آغاز کردیم. اسپانیا از نظر فیزیکی قوی نیست، از همین رو می بایست نقطه قوتمان را تقویت می کردیم و این نکته قوت چیزی به جز تکنیک نبود.من قبلا هم گفته بودم که پس از پایان رقابتهای یورو2008، نیمکت مربی گری اسپانیا را ترک می کنم.»
سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، وجود هرگونه اختلاف میان او و دل بوسکه را رد کرد و گفت:«هرگز رابطه ای با او نداشته ام ولی زمانی که او را می بینم، با او به سلام
و احوالپرسی می پردازم. او کارش را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد. فکر می کنم تیم ملی اسپانیا با من هم می توانست در جام جهانی به قهرمانی برسد.»آراگونس در بخش دیگری از صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که قبل از قهرمانی اسپانیا در رقابتهای یورو2008، می دانسته که تماسهایی با بیسنته دل بوسکه برقرار شده است و در این رابطه گفت:«من قبل از آغاز رقابتها گفته بودم که پس از یورو خواهم رفت و پس از یورو هر اتفاقی که می افتاد ، افتاده بود.من ممکن است برروی نیمکت مربی گری هر تیمی خارج از اسپانیا بنشینم،راستش را بخواهید پس از قهرمانی با اسپانیا، نمی توانم درتیمی در کشورم به مربیگری بپردازم و کار چندانی انجام دهم.بااین وجود، تمایل زیادی به ادامه کارم دارم ولی فعلا از کار خبری نیست. » و بدین ترتیب به انتشار شایعاتی در مورد احتمال حضورش برروی نیمکت مربی گری پرتغال پایان دادلوئیس در بخش پایانی صحبتهایش با تمجید از ایکر کاسیاس گفت:« او یک کاپیتان
واقعی و یک انسان کامل است.او با رفتارهایش در تیم ملی اسپانیا به من کمکهای زیادی کرد. ایکر بازیکنی است که بیش از سایرین از طریق تلفن با او در تماسم.»
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
.................................................. ......
نظر شخصی: آراگونس به نظر من خیلی بهتر از دل بوکه هست و توی خیلی موارد حق رو به آراگونس می دهم . اسپانیای امروز ثمره ی تلاش های آراگونس هست!