تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: اسپانیا و تیکی تاکایش فاتح جام جهانی ۲۰۱۰

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حالا خوبه همه میدونن اگه کاسیاس نبود تو همون دور دوم اسپانیا حذف میشد !
    برای اسپانیا که حتی والدزی آماده تر از کاسیاس داشت، نکات مهمتری بود. مخصوصا با اون دفاع و تخصص والدز در تک به تک.

ربط موفقیت به 7 بازیکن ثابت نیمه نهایی و فینال (دو دفاع میانی، هافبک دفاعی اصلی، دو هافبک طراح و هجومی، دو مهاجم) رو نقد می کنید، اونوقت قهرمانی رو تنها به گلر نسبت میدید؟

اسپانیا1-4آرژانتین
    چی تاک؟
    تیک؟
    توک؟
    کوخ؟
    چی؟...حالا کو؟...
    جان؟4تا؟..ای بابا...
    What Took You So Long

دیگه داشتیم نزدیک سالگرد نیمه نهایی اسپانیا آلمان می شدیم.

بهترین بازیکن زمین: مسی

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

برای اسپانیا که حتی والدزی آماده تر از کاسیاس داشت، نکات مهمتری بود. مخصوصا با اون دفاع و تخصص والدز در تک به تک.

ربط موفقیت به 7 بازیکن ثابت نیمه نهایی و فینال (دو دفاع میانی، هافبک دفاعی اصلی، دو هافبک طراح و هجومی، دو مهاجم) رو نقد می کنید، اونوقت قهرمانی رو تنها به گلر نسبت میدید؟
    جااااااان ؟ داش من بیخیال ! تخصص ؟ اسم کاسیاس رو تو یه خط نباید با
    والدس
    اورد ! این دو تا اصلا قابل مقایسه نیستن ! دیشب دیدی ؟ گل چهارم یه شیرچه ساده هم نتونست بره !!
    اسپانیا تو جام جهانی نمیشه گفت خوب بود ! بعضی از بازیا رو به سختی میبرد ! قبولش انقدر سخته ؟ دفاع اسپانیا هم که سوتی بود همش ! پنالتی ضایع پیکه و گل به خودی و ...
    کاسیاس نبود از پس پاراگوئه هم برنمیومد اسپانیا !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جااااااان ؟ داش من بیخیال ! تخصص ؟ اسم کاسیاس رو تو یه خط نباید با
    والدس
    اورد ! این دو تا اصلا قابل مقایسه نیستن ! دیشب دیدی ؟ گل چهارم یه شیرچه ساده هم نتونست بره !!
    اسپانیا تو جام جهانی نمیشه گفت خوب بود ! بعضی از بازیا رو به سختی میبرد ! قبولش انقدر سخته ؟ دفاع اسپانیا هم که سوتی بود همش ! پنالتی ضایع پیکه و گل به خودی و ...
    کاسیاس نبود از پس پاراگوئه هم برنمیومد اسپانیا !
    اگر بازی های فصل گذشته لالیگا (سوتی های کاسیاس و سیو های والدز) رو ندیدید پیشنهاد می کنم ببینید. اگه از سر تعصبه بحث فایده ای نداره.

...
    مطمئن باش یه طرفدار رئال مثه من که از بارسا متنفره ( با عرض معذرت ) حتی اگه سوپر قشنگ هم بازی کنه من حالم از بازی کردنش به هم میخوره...قبول دارم منطق تو این ایده سفره ولی خوب مطمئن باش همه از بازیای بارسا لذت نمیبرن
    ...
    والدز سوپر قشنگ بازی کنه چطور؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نامزدی بهترین گلر اروپا رو هم اضافه کنید.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز بلاستر یه بار راجع به این فصل گذشته ی والدز و کاسیاس با هم صحبت کردیم که:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گزارش روز: آراگونس از روزهای غیبت رائول در تیم ملی می گوید

رگز برخوردی با رائول نداشتم. نه با او و نه با هیچ بازیکن دیگری. من در طول زندگی ام با او بحث نکرده ام

سایت گل- بالاخره لوئیس آراگونس، سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا سکوتش را شکست و در صحبتهایی از رازهای درونی اش گفت. او در میان صحبتهایش از رابطه اش بارائول که همیشه یکی از جنجالهای فوتبال اسپانیا بود سخن گفت.
    تقریبا 4 سال پیش بود که اسپانیا در بلفاست مغلوب ایرلند شمالی شد. این آخرین دیدار رائول با پیراهن تیم ملی اسپانیا بود.
    آراگونس در این رابطه گفت:« می بایست کاری را انجام می دادم که به نفع فوتبال اسپانیا باشد. خیلی از بازیکنان دیگر به تیم بازنگشتند و فقط رائول نبود. برخی از بازیکنان مثل رائول، دیگر آن طور که من دوست داشتم بازی نمی کردند.»
    دانای اورتالسا ادامه داد:« هرگز برخوردی با رائول نداشتم. نه با او و نه با هیچ بازیکن دیگری. من در طول زندگی ام با او بحث نکرده ام ولی دوست داشتیم باهم روبرو شویم. رائول بازیکن بزرگی بود، یکی از بهترین بازیکنان تاریخ اسپانیا ولی زمانی رسید که او بیش از حد برای تیم ملی اسپانیا بزرگ بود..»
    آراگونس پس از مدتها سکوتش را شکست و در صحبتهایی در توضیح این سکوت طولانی مدت گفت:« در آن شرایط بهتر این بود که سکوت کنم.واقعیت این است که من هر صحبتی که می کردم، از هر گوشه واکنشی به گوش می رسید. این طور به نظر می رسید که من مشهور نیستم و حرفهایی که بدون شناخت در مورد من مطرح می شد، مرا ناراحت می کرد. همه اینها باعث شد که من خیلی کم حرف شوم و کمتر حرف بزنم.»
    سرمربی سابق ماتادورها ادامه داد:« من سازنده یا بانی چیزی نیستم ولی واقعیت این است که سبکی را به دست آوردیم که اسپانیا با آن می توانست به پیروزی برسد.»

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

آراگونس: اسپانیا با من هم می توانست قهرمان جام جهانی شود

«برد اسپانیا به نفع من است.من این مسیر را آغاز کرده ام»

سایت گل- لوئیس آراگونس سر مربی تیم ملی اسپانیا، در جریان رقابتهای جام جهانی به عنوان کارشناس با مسئولان شبکه الجزیره به همکاری می پرداخت.
    دانای اورتالسا در صحبتهایی با اشاره جنجالهایی که در پی گفتگویش با شبکه الجزیره در زمان برگزاری رقابتهای جام جهانی و به ویژه پس از شکست اسپانیا مقابل سوئیس بوجود آمد،گفت:« درک نکردم که چه اتفاقی افتاد. من برای مشاوره و همکاری با آنها قرارداد بسته بودم و نقطه نظرم را در مورد بازیها برزبان آوردم.همین و بس. من با کانال الجزیره همکاری می کردم و نه برای روزنامه نگاران اسپانیایی.»
    آنچه بیش از هر چیز دیگری آراگونس را ناراحت کرده، این صحبت بوده که لوئیس دوست ندارد اسپانیا در جام جهانی به موفقیت برسد. او در این رابطه گفت:«چطور می توانم دوست نداشته باشم که اسپانیا به پیروزی برسد؟ اولا من اسپانیایی هستم. دوما هم برد اسپانیا به نفع من است.من این مسیر را آغاز کرده ام.»
    سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا که این تیم را به قهرمانی رقابتهای یورو2008 رساند ادامه داد:« من سازنده یا بانی چیزی نیستم ولی واقعیت این است که شیوه ای را پایه گذاری کردیم که اسپانیا با آن روش می توانست به پیروزی برسد.ما راه فوتبال خوب و زیبا را آغاز کردیم. اسپانیا از نظر فیزیکی قوی نیست، از همین رو می بایست نقطه قوتمان را تقویت می کردیم و این نکته قوت چیزی به جز تکنیک نبود.من قبلا هم گفته بودم که پس از پایان رقابتهای یورو2008، نیمکت مربی گری اسپانیا را ترک می کنم.»
    سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، وجود هرگونه اختلاف میان او و دل بوسکه را رد کرد و گفت:«هرگز رابطه ای با او نداشته ام ولی زمانی که او را می بینم، با او به سلام
    و احوالپرسی می پردازم. او کارش را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد. فکر می کنم تیم ملی اسپانیا با من هم می توانست در جام جهانی به قهرمانی برسد.»آراگونس در بخش دیگری از صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که قبل از قهرمانی اسپانیا در رقابتهای یورو2008، می دانسته که تماسهایی با بیسنته دل بوسکه برقرار شده است و در این رابطه گفت:«من قبل از آغاز رقابتها گفته بودم که پس از یورو خواهم رفت و پس از یورو هر اتفاقی که می افتاد ، افتاده بود.من ممکن است برروی نیمکت مربی گری هر تیمی خارج از اسپانیا بنشینم،راستش را بخواهید پس از قهرمانی با اسپانیا، نمی توانم درتیمی در کشورم به مربیگری بپردازم و کار چندانی انجام دهم.بااین وجود، تمایل زیادی به ادامه کارم دارم ولی فعلا از کار خبری نیست. » و بدین ترتیب به انتشار شایعاتی در مورد احتمال حضورش برروی نیمکت مربی گری پرتغال پایان داد
    لوئیس در بخش پایانی صحبتهایش با تمجید از ایکر کاسیاس گفت:« او یک کاپیتان
    واقعی و یک انسان کامل است.او با رفتارهایش در تیم ملی اسپانیا به من کمکهای زیادی کرد. ایکر بازیکنی است که بیش از سایرین از طریق تلفن با او در تماسم.»

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

.................................................. ......
    نظر شخصی: آراگونس به نظر من خیلی بهتر از دل بوکه هست و توی خیلی موارد حق رو به آراگونس می دهم . اسپانیای امروز ثمره ی تلاش های آراگونس هست!

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

What Took You So Long

دیگه داشتیم نزدیک سالگرد نیمه نهایی اسپانیا آلمان می شدیم.

بهترین بازیکن زمین: مسی
    به زبون شیرین آلمانی:
    بایخ نون شاف ناین فین خی شول سث قیخ...(اگه می خوای به زبون اصلی بنویسم؟)
    اما خودمونیم...
    خوردن 4تا گل از آرژانتین ثابت کننده خیلی چیزها بود...
    بادکنک ترکید؟
    نسل طلایی پرید؟
    اون تیک تاک توک تموم؟
    بازی های 2012 خیلی دیدنی خواهد بود..

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اگر بازی های فصل گذشته لالیگا (سوتی های کاسیاس و سیو های والدز) رو ندیدید پیشنهاد می کنم ببینید. اگه از سر تعصبه بحث فایده ای نداره.
    حاجی بیخیال رفتی پست منو که مربوط به 4 سال پیش نقل قول کردی که چی ؟که مثلا حالمو بگیری ؟ انقدر ارزش داره ؟ حالا کاسیاس تو 2 تا بازی سوتی داده میگن سوتی های کاسیاس ! بعد شیرین کاری های والدس رو نمیبینن ! والدسی که تو عمرش بازی ملی ندیده بیاد جای کاپیتان تیم ملی ! بابا یه چیزی بگید بگنجه جون بچتون !
    سوتی های کاسیاس میارزه به سیو های
    والدس اینو هر انسانی میدونه !!
    پ.ن: علاقه ای به ادامه این بحث ندارم !
    Last edited by B L A S T E R; 09-09-2010 at 01:34.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

..........................
    Last edited by B L A S T E R; 09-09-2010 at 01:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه جا از خود آقا سینا خوندم که به یکی از دوستان گفته بود بعضی ها حتی قوانین ساده ی پست زدن و فروم رو نمی دونند باورم نمی شد اما حالا.....
    .................................................. ..................................................
    متاسفانه پست های قبل از این به صورت کامل پاک شده وشاید بی ربط به نظر برسه!
    Last edited by Dr.FANOOS; 09-09-2010 at 15:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

ببخشیدا
    تعصب الکی.........تعصب الکی............تعصب الکی......تعصب افراطی........تعصب افراطی...تا کی؟!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •