شما خودت معتبری ، نیاز به نتایج تست نیست ، فقط اگه بفرستیش خودم تست بگیرم عالی می شه ، بعدش هم همین جا می زارمش تو ویترین!!:
راستی اون p5k epu رو از کجا آورده بودی؟حداکثر fsb قابل تحملش چنده؟
شما خودت معتبری ، نیاز به نتایج تست نیست ، فقط اگه بفرستیش خودم تست بگیرم عالی می شه ، بعدش هم همین جا می زارمش تو ویترین!!:
راستی اون p5k epu رو از کجا آورده بودی؟حداکثر fsb قابل تحملش چنده؟
من خودمم باهاش میام که غریبی نکنهشما خودت معتبری ، نیاز به نتایج تست نیست ، فقط اگه بفرستیش خودم تست بگیرم عالی می شه ، بعدش هم همین جا می زارمش تو ویترین!! :
راستی اون p5k epu رو از کجا آورده بودی؟ حداکثر fsb قابل تحملش چنده؟
این مال خودم نیست ولی جدی خواستی 7200 رو بفرستم به جایی نمیرسی چون مینت خوب نیست
گفتم که آقا خودش تو خواب داد درست یادم نیست تا 500 رو میرفت انگار مثل هلو دیگه سن و سالی ازش گذشته![]()
حالا ما اینا رو میگیم صاحب تاپیک استفاده می کنه یا نه آقا بیا از بایوس شات بزار ببینم چه کردی...
خودتون هم تشریف می ارین
به مادربرد عزیز من توهین نکن ، با همین 2 تا بالیستیکس رو روی 1300 پایدار کردم!!تمام بدبختیام از این پردازنده ی گوجه فرنگیه!! که همینجور ولتاژ می خواد!!
وگرنه برده تا 530-540 مشکل نداره .
خدا آقا رو برات نگه داره!! ما که ازش خیر ندیدیم!!![]()
آره که میامخودتون هم تشریف می ارین
به مادربرد عزیز من توهین نکن ، با همین 2 تا بالیستیکس رو روی 1300 پایدار کردم!! تمام بدبختیام از این پردازنده ی گوجه فرنگیه!! که همینجور ولتاژ می خواد!! وگرنه برده تا 530-540 مشکل نداره .
خدا آقا رو برات نگه داره!! ما که ازش خیر ندیدیم!!بالیستیکس ها رو ولتاژ خور کردی؟ولی خوب بردی میگم که تو اونا رو بفرست من 7200 رو خودمم نمیام خوبه ؟
حرف سیاسی زدی عصری میام این چند پست آخر رو پاک می کنم دهه![]()
ولیدش هنوز بخش اورکلاک هست!! برو ببین!: پهنای باندش شده بود اتوبان تهران-قزوین!!
باشه ، پس من برات برد و رم و تونیک رو می فرستم ، تو 7200 و8300 رو اورکلاک کن ، بزارشون تو ویترین!!
نه ، ولتاژ خور نشده ، هنوزم 1066 ، روی 2 ولت کار می کنه .
سلام من q8300 را با ep45ud3r بیشتر از 3100 نمیتونم آور کنم .سیستم بالا نمیاد. fsb 1800) شما چجوری رو 3500 بردی ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
این پردازنده راحت تا 3.2 جا داره شما شات از بایوست بزار ببینم چه کردی رم و پاورت چی بود بایوس بروزه بعد شاید بچ نامبرش خوب نباشه خیلی نشه بالاتر برد...سلام من q8300 را با ep45ud3r بیشتر از 3100 نمیتونم آور کنم .سیستم بالا نمیاد. fsb 1800) شما چجوری رو 3500 بردی ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
ram:3gig apacer ddr2 800
power palm 700w
بنچ نامبر چیه؟؟
گفتم که تنظیمات بایوس رو بگو چی تغییر دادی شات بزار...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)