یه سوالی داشتم درسته که ماشینای داخلی تو شهرهای جنوب ارزانتر از تهران هست اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
یه سوالی داشتم درسته که ماشینای داخلی تو شهرهای جنوب ارزانتر از تهران هست اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
در مورد ماشین های خارجی بیشتر صدق میکنه.
ماشین های داخلی نه زیاد
تو شهرهای جنوب یعنی مناطق آزاد اون که مسلمه خیلی ارزونتره البته بازم از مشابهش تو دبی گرونتره ولی نه زیاد
ماشین وقتی تو بندر تحویل داده میشه تا بیاد تهرانآره دیگه
اگه منظورت منطقه های آزاد باشه ارزون ترند چون گمرک ندارند ولی بیرون منطقه آزاد نمیتونی ببری
اگه منظورت منطقه های آزاد نیست فوقش دو سه تومن فرقشه
دوستان یه سری آگهی هایی هست نوشته فروش انواع ماشین گذر موقت. دوست من یه مدت پیگیرش بود، سیستمشون به این صورته که یه ماشین گذر موقت به شما میفروشند، بعد از 3 ماه اگه بخوای نگهش داری بین 700 تا 1.200 باید پول بدی. در پایان سال اگه بخوای بفروشی خودشون به 90% قیمتی که پول دادی ازت میخرند . یه حساب سر انگشتی کردم یه ماشین 40 میلیونی بخری ازشون ، مثلا نیسان 350Z ، بعد از یه سال که پس بدی 7 میلیون ضرر میکنی. به هر حال بعضی ها حاضرند این مقدار پول رو بدن.
خرید خودروی گذر موقت با مشکلات همراه هست که به صرفه نیست.
سلام
منطقه آزاد چابهار هر سه ماه باید بری و مهلتتو تمدید کنی
سلام آقا
ما ناوارد هستیم.
چرا ماشینای وارداتی پلاک نمیشن؟
طرف چه طور ماشین وارد میکنه؟ میزاره تو کشتی؟
به چه کسی میسپاره بیاره؟
اگه ماشین من تو تهران عبور موقت باشه میتونم مثلا باهاش برم تبریز؟
خودرو از زمانی که پلاک گذر موقت روش نصب میشه شما میتونی به تمام نقاط ایران سفر کنی فقط یادت باشه باید پلاکت تمدید داشته باشه.
اشخاصی که خودرو وارد میکنن 2 دسته هستن.
کسانی که خودرو با مجوز گمرک کشور وارد میکنن که برای فروش و پلاک دائم ایران هست.
کسانی که خودرو با پلاک گذر موقت وارد میکنن برای خودشون که چند ماهی سوار بشن و برگردونن.
خودرو در کشور خارجی خریداری میشه میبره گمرک برگ خروجی میگیره بعد میزاره رو کشتی و میاد بندر ایران.
از کشتی پیاده میکنن ماشین رو بعد یک سرس هزینه ها برای برگ تردد و پلاک گذر موقت دریافت میکنن و وارد جاده های کشور میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)