به مدافع تیم ما توهین نکنین![]()
البته کاریزماتیک بودن یک شخصیت ( یا همون توانایی روحی رهبری ) ، واحد و کمیت نداره که در قالب مقدار عددی بیان بشه ، اما حتی اگر بخواهیم از مساله کاریزماتیک بودن هم صرفنظر کنیم در تیمی که 7 بارسایی و 3 رئالی حضور دارند به نظر من بهتره که کاپیتان از اکثریت باشه نه اقلیت ، اون هم وقتی که شخصیت کاریزماتیکی مثل کاپیتان کارلس پویول رو در اختیار دارند .تا اونجا که من میدونم پویول هم همچین شخصیت کاریزماتیکی نداره !
اتفاقا سلبقه ای نیس !
در رابطه با تعداد بازیهای ملی هم لازم به ذکره به عنوان مثال در تیم پرتغال تعداد بازیهای ملی سیمائو از رونالدو بیشتره ، ولی رونالدو کاپیتانه ، و کاپیتانی بر اساس تعداد بازی ملی هم وحی منزل نیست ، کما اینکه در تیم ملی ایران هم با وجود اینکه بازیهای ملی استیلی بیشتر از دایی بود اما از یک برهه به بعد در حضور استیلی دایی کاپیتان بود. به همین علت گفتم که سلیقه ای هست ،
البته این نظر منه و میتونه اشتباه باشه .
این دعوای رئالی ها و بارسایی ها همیشه بوده و هست و خواهد بود![]()
البته من هم مثل دوست خوبم جناب BLASTER رئالی هستم اما در زمینه کاپیتانی با همدیگه هم عقیده نیستیم .این دعوای رئالی ها و بارسایی ها همیشه بوده و هست و خواهد بود![]()
به هر حال هر کسی نظری داره دیگه . . .
مزش به همینه خدا وکیلی
پویول: تا یورو 2012 در تیم ملی میمانم
او در وبلاگ شخصیاش از مقامات فدراسیون و بیسنته دلبوسکه هم قدردانی کرده است.
(فینال جام جهانی - کارلس پویول با جام)
سایت گل - کارلس پویول، مدافع بسیار ستایششده بارسلونا و تیم ملی اسپانیا در وبلاگ شخصیاش نوشت که فعلا از تیم ملی کنارهگیری نمیکند و تا پایان یورو 2012 در این تیم خواهد ماند.
او نوشته است: «سلام به همه. راجع به موضوع کنارهگیری از تیم ملی بسیار فکر کردم و تصمیم گرفتم دو سال دیگر در تیم ملی بمانم. من با همتیمیها، مربی، فرناندو ایئرو و دوستان صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم.»
به این ترتیب پویول در یورو 2012 که در لهستان و اوکراین برگزار میشود به همراه دیگر بازیکنان به دنبال دفاع از قهرمانی خواهد بود.
2010/8/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انصافا خیلی وقت بود که نخندیده بودم...
نمی دونم چرا یاد جمله فردوسی پور در فینال2010افتادم...
((چه کرد این پویول.یه متر جلوتر بود دومترعقب افتاد))
اسپانیا با وجود همچین بازیکنانی در 2012حتمادیدن خواهد داشت.
خدا رو شگر چند سالی هست که اسپانیا دیدنهیه و طرفدار های تیم های دیگه مجبورند به گزافه گویی بپردازند....
شاید سرعتش خوب نباشه ! ولی در این که مدافع خوبیه شکی نیس!
تائید میشه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)