چه زود گذشت
![]()
موبايل سال 1373 اومد . بعضي از دوستام خريدن اما براي من خيلي گرون بود. يادش بخيرنوشته شده توسط aranic
![]()
![]()
![]()
از اين شاخه به اون شاخه پريدين و نديدين كه در فرو دست انگار كفتري مي خورد آب! :O
راستي حالا كه اينجوريه اين روش قديمي چي كه ميگه اگه 4 شماره آخر خطت رو بزني به اسم يك group ديگه 3 دقيقه اول مكالمات مجانيه؟! جواب داده؟!
دوست عزيزمون از سايت ترفندستان زحمت كشيدن و كپي پست كردن بهرحال دمشون گرم ولي بايد بعرض برسونم كه نه داداش جواب نميده مخابرات خيلي قبلها اين ترفند رو هم از كار انداخته و جواب نمي ده دوستان خلاصش كنم در حال حاضر هيچ كد راه حل و ترفندي وجود نداره براي اين قضيه دنبالش نباشين چون من خيلي دنبالش بودم خودتون رو خسته نكنين اقا سامسونگ يه اشاره هم ميكردي به سايت ترفندستان بد نبود
مرسي دوستان bay bay
برادر اگر جنابعالي نميخواهيد پول قبض تلفن همراه را پرداخت كنيدبهتر است سيم كارت خود را بفروشيد با اين كه در حال حاضر امكان هيچ گونه تقلب در هزينه ها وجود ندارد ولي اقدام به اين كار دور از انسانيت و كاملا غير اخلاقي است
باشد كه رستگار شويد
تائيد ميشهنوشته شده توسط mohsen_sniper
اينكارا خيلي بده![]()
از برادران گرامي تقاضا ميشود وقت خود را بيهوده صرف اين كار ها نكنند چون امكان هيچگونه تقلب در هزينه ها وجود ندارد بهترين راه براي كم شدن هزينه صرفه جويي است و بس
باشد كه رستگار شويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)