به نظر من vivaz بگیر . اگه قیمتشم برات زیاده می تونی یه مدت صبر بدی شاید قیمتش اومد پایین تر
به نظر من vivaz بگیر . اگه قیمتشم برات زیاده می تونی یه مدت صبر بدی شاید قیمتش اومد پایین تر
iphone 3g دست 2 تمیز ولی باید یکم پول بزاری ......
به نظر خودتون میارزه ؟
بهتره این بحث توی این تاپیک دنبال بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسيار ممنونم از راهنماييها. باشه پس رفتم که ويواز بخرم.
منتها يه چيزي. البته اين سوالاتي که ميکنم هيچ دليلي نداره جز اينکه نميخوام تجربه بدم با سوني اريکسون G700 تکرار بشه و يه جورايي اين گوشي منو از سوني اريکسونها ميترسونه. راستش امروز صبح به قسمت نظرهاي کاربران درمورد ويواز در سايت GSM Arena رفتم.
چند نفر از اين گلايه داشتن که SMSهاي ورودي براشون نميان. يکي ديگهشون ميگفت وقتي تم مبايلشو عوض کرده ديگه ويبره نميره! باز يکيشون ميگفت موقع روشن شدن روي آرم سوني اريکسون گير ميکنه و ديگه ادامه نميده. تو همين انجمن خودمون هم يه مواردي بوده:
در پاسخ اين دوستمون گفته شد با باتريها و شارژرهاي ديگه امتحان کن!
به اين يکي ايرادشون هم دو جور پاسخ داده شد: يا آپديت کردن با اينترنت کافينت و يا (از اون بدتر) چند بار بمدت دو ساعت خاموش کردن و سپس روشن کردن براي اينکه کار کنه.
يا مثلا اين که من پاسخي براش پيدا نکردم تو ادامه بحث:
و بالاخره اين هم در جواب دوستاني که ميگن سرعتش خوبه:
احساس ميکنم ديگه دارم زيادي حرف ميزنم!
و فقط بعنوان آخرين، آخرين سوال، ميخواستم بپرسم گوشي ايدهآلي مثل ويواز، آيا واقعا اين مشکلات رو داره و خلاصه اينکه نظر دوستان راجع به اين مشکلاتي که گفتم چي هستن؟
ممنون.![]()
اینا مشکلات سیمبین هست .
ویندوزموبایل با CPU پایین هم زیاد هنک میکنه.
ولی اندروید تا حالا نشنیدم هنک کنه.
ولی توی این رنج قیمت غیر X10 MINI PRO که صفحه کوچیک و کم رزولیشنی داره گزینه دیگه ای نیست.
البته تا 420 گزینه های دیگه ای چون LEGEND,I8000,S8500 هم داری.(بدون گارانتی)
دوروبر 300 HTC wildfire بگیر یا بیشتر هزینه کن Legend. البته wildfire شاید هنوز وارد بازار نشده باشه ولی تا چند وقت دیگه وارد میشه.
ببخشید دوست عزیز گوشی اچ تي سي Wildfire واردبازارشده اما قیمت ان بدون گارانتی420تومنه
HTC همینطوریه اول که میاد الکی قیمتش خیلی زیاده ولی چند هفته بگزره کم میشه، این گوشی هم فکر کنم یک هفته نیست که وارد بازار شده. مثلاً mini اول که اومده بود حدود 600 تومن بود الان 390 تومنه. این گوشی هم قیمتش دوروبر 300 تومن میشه.
ولی با این حال من فکر نمی کنم چون گوشی های اچ تی سی خیلس سریع افت نمی کنند ویه چند ماهی طول می کشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)