منظور دوستمون این بود که کل عکس سیاه میشه یا فقط قسمت های خالی(ترنسپرنس) ؟
منظور دوستمون این بود که کل عکس سیاه میشه یا فقط قسمت های خالی(ترنسپرنس) ؟
فکر کنم فهمیدم جریان از چه قراره!! باید Canvase size رو خیلی بزرگ کنم تا قابی دورش نیافته درسته؟!
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
حالا فکر کنم بهتر میشه ببین دوست عزیز اگه بخوای Canvase معلوم نباشه میشه کاری کرد؟
راستی دوست عزیز اون یکی تاپیکی که تازه زدم رو اگه کمک کنین ممنون میشم خیلی عجیبه! وقتی یک عکسی که قبلا با ورژن خاورمیانه باز میکنم فارسی مینویسه وقتی یه عکسی با ورژن تایپ انگلیسی باز میکنم فارسی رو جدا جدا مینویسه!
Last edited by ae2009; 13-07-2010 at 14:39.
خیلی بد توضیح میدی ولی اینا رو داشته باش
قدیمی
یه کم جدید
دیگه پشت سفید ندارن با فرمتpng
الان رو وب اینطوریه بدون کادر کاونس اطرافش. ولی ذخیرش کنی Canvase اطرافش معلوم میشه. نمیدونم شاید سوالم الکی باشه... شرمنده اگه سوال بیخودیه
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
منظورم دقیقا همینه! ولی من میخوام روی کامپیوتر اینطوری بشه یعنی بدون canvase نمیدونم شاید سوال بیخودیه!
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
الان این قاب فقط خودش پیداست ولی اگه ذخیره اش کنی کادر سیاه canvase میافته دورش. شاید بهترین راه همون بزرگ کردن خود canvase باشه.
بعد از ذخیره از وب برای من که همچنان ترنسپرنت بود.
مشکل از فتوشاپ شماست
من با فتوشاپ 8 خاورمیانه ای کار میکنم
یعنی canvase برای شما دورش نمیافته؟ کادری که عکس داخلشه؟
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
همین طوری که الان اینجا هست شما روی کامپیوتر هم اینطوری میبینی؟ بدون کادر مستطیلی اطرافش؟ شاید برنامه نشون دادن تصاویرم مشکل داره؟
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
خبر فوری!!!دمت گرم!!!
مشکل توی فتوشاپ حل شد با پی ان جی ترانسپرنسی رو نشون میده !!
اون چیزی هم که بالا گفتم با افزایش سایز canvase برای عکس کادر بزگتر میشه و خود به خود پیدا نیست دیگه!
خیلی ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)