ممنون
همونطور كه ميدونيد قصد خريد slr like داشتم كه خوب با راهنمايي دوستان منصرف شدم و فعلا با يك 400d سر ميكنم تا ببينم چي ميشه خيلي دوست داشتم تغيير برند بدم وكوچ كنم به نيكون ولي با اين لنز ها يكم كارم سخت ميشه![]()
ممنون
همونطور كه ميدونيد قصد خريد slr like داشتم كه خوب با راهنمايي دوستان منصرف شدم و فعلا با يك 400d سر ميكنم تا ببينم چي ميشه خيلي دوست داشتم تغيير برند بدم وكوچ كنم به نيكون ولي با اين لنز ها يكم كارم سخت ميشه![]()
مبارک باشه کار خوبی کردید
اما امان از کسانی که فکر خیانت در سر دارند![]()
ممنون تيرداد عزيز والا خيانت كار شديم ديگه كمي ميخواستيم حال واحوال و روحيه عوض بشه ببينيم دنياي نيكون چه رنگيه![]()
نیکون دوربین های خوبی داره و من خیچوقت نتونستم به برتری کامل یکی از این دو نظر بدم
البته هر کدوم مزایا و معایبی دارند که برای عکاسان حرفه ای شاید خیلی مهم باشه اما برای دیگران خیر
من فكر ميكنم نيكون توي رنگها منظورم دقت رنگهاست برتري داره نظر وتجربه شخصي قاعده كلي نيست
با كاري كه با كنون ونيكون البته كمتر انجام دادم
واقعا رقابت نزديكي دارند![]()
البته بهتره گول این نیکونی هایی که در مشهد هستند رو نخورید
اینقدرها هم تفاوت ندارند
متوجه منظورتون شدم حواسم هست
توي لنزها به نظرم vr بهتر كار ميكنه وتصاوير شارپ تري داريم نسبت به is كنون و البته قيمت مناسب تر![]()
بهترین مزیت نیکون در برابر کنون لنزهای رده پایین و متوسط ارزانتر و با کیفیت تر در برابر همتای کنونی خود هست
اما در رنج لنزهای گران قیمت تفاوت کم و نامحسوس هست
خوب مزيت كمي نيست در رده متوسط ها واقعا با توجه به قيمت نيكون خروجي بهتري ميده خوب تو رنج هاي گرون مسلما كنون ساكت ننشسته
ديروز يك 17-85 usm كنون دستم گرفتم براي كارهاي پرتره بيشتر استفاده ميشه وقتي جنس بدنه رو نگاه ميكنيد لذت ميبريد از اينكيفيت ساخت محشره واقعا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)