پس گزینه ی هیچکدام کو ؟
ایرانسل بحثه آنتن دهی هم دیگه کهنه و قدیمی شده الان دیگه ایرانسل هر جا که بری پوشش داره اونهم با اینترنت تازه در مسیر نصب bts مشکلات زیادی سر راه ایرانسل هست که سر راه همراه اول نیست و من کاملا در جریان هستم.
از نظر آنتن دهی همراه اول
از نظر خدمات ایرانسل
پیش به سوی اراتور سوم
فقط تامین تلکام![]()
چه قدر شما بی منطق هستی همیشه اینجور حرفتو اثبات میکنی؟؟؟ تو کشورهای دیگه هم خط به صورت رایگانه و همه دارن پس اونجا هم خزه!!! شاید شما ندید پدیدی که خط موبایل رو یه چیزه top میدونی حتما از اونهایی هستی که میرفتی میگفتن آقا دوماد چی داره اوله همه پا میشدی میگفتی خط موبایل
2-در مورد شارژ شگفت انگیز که حرف بیخودی بود چون اجبارت که نکرده اگه خواستی میزنمی و توی زمان تعیین شده مصرف میکنی
3-اینقدر رو یهوا حرف نزن بین خطوط داخلی 67 تومان اعتباری دقیقه ای هست و دائمی 49.9 (این نشون میده که سطح اطلاعاتت زیره صفره)
4-همه جای دنیا سیم کارت دسته همه هست و عادیه جز ایران که یه سری مثل تو خیلی باهاش حال میکنن.
5-تو با خانوم های هرزه چی کار میکردی که میدونی ؟؟؟؟ارتباط داری ؟
Last edited by Mohammad_666; 21-09-2010 at 20:02.
همراه اول 100 درصد در اولویته تا ایران ول(ایرانسل)
ایرانسل خیلی بهتره
شاید تعرفه های مکالمش گرون تر باشه ولی هزینه جی پی ار اس و اس ام اس اون کمتره.
همچنین سرعت جی پی ار اس ایرانسل تغریبا 3 برابر همراه اوله.چون خودم به شخصه امتحان کردم.
من هم همراه اول دارم هم ایرانسل.ولی الان فقط از ایرانسل استفاده میکنم چون به صرفه تره .
تازه ما باید قدر ایرانسل رو بدونیم .چون اگه این ایرانسل نیومده بود ما باید 7 یا 8 سال دیگر به انتظار GPRS و MMS و غیره بشینیم.
همچنین ایرانسل برای افرادی که مصرف خیلی بالایی دارند هم خیلی با صرفه تره. چون شما با استفاده از طرح های رنگی اون میتونید صرفه جویی زیادی تو هزینه هاتون بکنید.
مگه یادتون رفته اون اوایل همراه اول اگه 10 تومن شارژ میکردی باید 2 ماهه مصرف میکردی وگرنه یه طرفه میشد و بعد سه ماه قطع میشدو بعد یک سال هم سیم کارت به شرکت واگذار میشد.ولی ایرانسل محدودیتی نداره و به لطف همین ایرانسل الان همراه اول محدودیت رو کاهش داده و باشارژ 10 تومانی فکر کنم تا 8 ماه اعتبار داره .وگرنه مردم بدبخت باید هرجور شده 10 تومن تو هر 2 ماه مصرف میکردند.اخه نامردا شاید یکی مصرفش کمه اخه این انصافه!!
در مورد اس ام اس هم بگم برای من همراه اولم تو شهرستان باشم باید 7 یا 8 تا اس بدم تا یکیش به مقصد برسه .همچنین همراه اول از نوع اعتباریش پدر کشتگی با ایرانسل داره و حالا حالاها نمیشه باهاش به خطوط ایرانسل اس داد که خودش یه ایراد خیلی بزرگه.
درکل من بین همراه اولم و ایرانسلم الان با این شرایط ایرانسل رو مصرف میکنم چون باعث کاهش هزینه هام میشه .
قطعا هزینه های همراه اول بصرفه تره هم بخاطر تعرفه ارزان تر هم بخاطر امکانات بسیار خوب چون شما به صورت نامحدود میتونید از تخفیفات وبژه بخوردار شید اما ایرانسل بصورت مقطعی نه همیشگی میشه تغییر تعرفه داد(رنگی)...الان هیچ کس نمیتونه از تعرفه رنگی استقاده کنه چون زمانش انتخاب یکی از تعرفه ها گذشته پس نمیشه هر وقت بخواییم در ایرانسل کاری کنیم تا هیزینه های بسیار بالاش کاهش پیدا کنه...
معلومه كه ايرانسل
خيلي از جاها هست كه گوشيه من و داداشم آنت داره و مال بابا مامانم نداره
با اينكه پولي كه اونا به سيم كارتاشون دادن 1 مليون ميشه و مال ما فقط 30 تومن! جالبه نه؟!
میشه بگید کجا مثلا ؟؟؟معلومه كه ايرانسل
خيلي از جاها هست كه گوشيه من و داداشم آنت داره و مال بابا مامانم نداره
با اينكه پولي كه اونا به سيم كارتاشون دادن 1 مليون ميشه و مال ما فقط 30 تومن! جالبه نه؟!
خط دهی همراه اول همه دیگه میدونن بهتر از ایرانسله !!!
کیفیت صحبت کردن ! کیفیت صدای همراه اول رو هم که مطمئنا نمیخوای با ایرانسل مقایسه کنی !!!
در کل ! هرچند همراه اول هم آش دهن سوزی نیست اما حداقل به ایرانسل صد شرف داره !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)