آقا حمید من که شنیدم مادربورد های گیگا به درد AMD نمی خوره
تا اونجایی که من می دونم ABIT خوبه
آقا حمید من که شنیدم مادربورد های گیگا به درد AMD نمی خوره
تا اونجایی که من می دونم ABIT خوبه
سلام
حميد عزيز چيزاي خوبي رو معرفي كردند و رفاقتشون هم با ماها ثابت كردن)
حالا
به نظر شخص من گيگا در اي ام دي ضعيف عمل كرده
ولي ابيت و ايسوز و به خصوص ايسوز حرف آخر رو ميزنه ولي خوب بردهاش نسبت به بقيه خيلي بهتر و بي دردسر تره . هر مدلي كه بخري خوبه و كامل .
البته اي ام دي سري دو هسته اي هاي تك خط خودش رو در مدل هاي آپترون معرفي كرده كه به شدت عاليه ولي خوب هنوز در بازار ايران نيومده و فعلا سراغش نرو .
راست می گه بالاخره این حمید هم یه نگاهی به ما ها انداخت و یه سیستم AMD پیشنهاد داد![]()
با سلام
saghi جان ممكنه يه مدل مادربورد ابيت با مشخصاتش يا لينك مشخصاتش بذاري. من تا آخر امشب بيشتر وقت ندارم فردا بايد برم سراغ خريد قطعات .
در ضمن حميد جان اينكه ميگي هارد ساتا 10000 دور ببند يعني 7200 نبندم؟ (منظورم اينه كه بعد از 7200 دههزاره؟)
بعدشم كه من، رو اين cpu ميتونم فن كول بذارم ؟ در مورد dvd رايتر كدوم مارك مناسب تره؟
با تشكر
بابا كارت گرافيك 300 هزار تومني به بنده خدا پيشنهاد ميدي.
شايد به بودجش نخوره
شما اول بدونيد تا چقدر طرف پول داره بعد پيشنهاد هاي ماورايي بديد
براي يه كاربر عادي كارت گرافيك 300 هزار تومني به درد نميخوره .(حتي براي بازي )
كارت گرافيك 256 از 100 هزار تومن داريم تا 625 هزار تومن.
سلام اول خدمت ساقی جان و دوستان بگم که ما مخلص همه بچه های سخت افزار هستيم!
ساقی جان در مورد Asus درست ميگن Asus هم انتخاب خيلی خوبی برای Athlon هست راستی شهاب جان بله ديگه! وقتی 10000 ديگه 7200 ميره کنار ديگه بله 10000 دور بعد از 7200 امده و به نظر من Maxtor 10000RPM 200GB Sata خيلی انتخاب مناسب ايی هست
DVD-RW هم فقط و فقط Pioneer !
راستی امير جان ايشون کاربر عادی نيست که اگه از اول بحث رو يه نگاه بندازی ميبينی ايشون Gamer هست و گرافيک توپ ميخواد وگرنه FX 5700 256GDDR3 هم داريم!!
بابا گيمر هم باشه فكر نكنم ديگه اين قدر .
300 هزارتومن خيلي زياده.
يه دونه ارزونترش هم كارش رو راه ميندازه .
ضمنا تفاوت عمده كارت هاي گران قيمت و ارزانتر يه مقدارش بر ميگرده به امكانات اون كارت گرونتر نسبت به ارزونتر.
امير جان اين حرف مال 2003 بود! آخه مثلاً همين FX 5700 يا FX 5200 ها BFV يا Men of Valor رو ديگه خوب نميآره از FX فقط سری ی FX 5900 هست که هنوز جواب ميده بقيه FX ها با بازی های آخرای 2004 و 2005 جواب نميدن!
آقا این حرفهارو ول کنید
اصلا ببینید shabab چقدر می تونه پول بده تا بعد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)