چه تیغ چه ماشین بعدش افتر شیو رو میزنم به صورتم همیشه ولی بازم همونه!
نمی دونم حالا سفیده تخم مرغ هم استفاده کنم یعنی اثرش میره؟
جوش نمی زنه بعد اصلاح ؟
چه تیغ چه ماشین بعدش افتر شیو رو میزنم به صورتم همیشه ولی بازم همونه!
نمی دونم حالا سفیده تخم مرغ هم استفاده کنم یعنی اثرش میره؟
جوش نمی زنه بعد اصلاح ؟
دوست عزیز افتر شیو بیشتر از این که اثر کنه جنبه تبلیغی داره و برای رفع سوزش بعد از اصلاح استفاده میشه...برای اینکه بعد از اصلاح با تیغ دچار این جوش ها نشین باید از After Shave استفاده کنی
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
ایش!!!چون همیشه از سفیده تخم مرغ استفاده کردم تاحالا نزدم
دلتو به هم نمیزنه سفیده تخم مرغ با اون بوی بدش رو هر روز میزنی به صورتت؟
حامد جان میشه ادرس شماره این دکتر واسه من پ.خ کنی؟! ممنون میشم
جنبه تبلیغاتی چیه بابا کل عالم دارن میزنن خیلی ردیف هم جواب میده ..
در مورد سفیده تخم مرغ هم باید بگم که به نظر من میرزه یکم تحمل کنی اما بعدش یه پوستی بهت میده که حال میکنی عزیزم
تازه هر روز نمیزنم که هز وقت اصلاح کنم ...
حالا این سفیده تخم مرغ رو چه طوری به صورت میزنید کمی توضیح میدید ،چند دقیقه ؟
بعدش از کجا این روش رو آموختید؟
سلام به همه
من تجربیات خودم رو میگم امیدوارم که مفید واقع بشه
یک سال پیش دکتر برای لایه برداری پوست به من پماد Ketrel تجویز کرد که باید یک شب در میون به صورتم میزدم.
همچنین پاک سازی که با ۱۵ هزار تومن٬ جلسه اول جوشهای سر سیاه و جلسات بعدی جوشهای سر سرخ رو باز و تخلیه می کرد.
برای جلوگیری از انتقال و گسترش باکتری های آکنه روی صورت بر اثر دست زدن به جوشهای سر سرخ٬ محلول اریترومایسین تجویز کرد.
متاسفانه من هیچکدوم از درمانها رو بطور منظم انجام ندادم ولی الان دوباره میخوام برم پیش اون دکتر برای پاکسازی و از سر گیری دوره درمان
موفق باشید.
خوب روشش آسونه سفیده تخم مرغ رو جدا میکنی بعد با پنبه یا یه چیزی مثل قلمو اگه باشه خیلی خوبه میمالی به همه صورتت ... بعد 10 الی 15 دقیقه صورتت مثل سنگ میشه یادت باشه اصلا نباید حرف بزنی یا بخندی یا ...
اصلا نباید پوستت تکون بخوره وقتی بزنی میفهمی من چی میگم ... بعد از اینکه 5 دقیقه از سنگ شدنش گذشت صورتتو بشور ... کلا بزار 20 دقیقه بگذره
اینکارو از یه آرایشگر خانوم یاد گرفتم . خانوما بعد بند انداختن انجام میدن . دیدم جواب میده منم ادامه دادم
![]()
ممنون
شاید حرف نزنم ولی عمرا بتونم 20دقیقه نخندم.......اصلا نباید حرف بزنی یا بخندی یا ...![]()
برای رفع جوشهای سرسیاه پاکسازی صورت
پاکسازی صورت بوسیله ی اسکراب
اسکراب قیمتش 10000 تومانه که 10 بار هم میشه باهاش پاکسازی کرد
بخور بدید اسکراب رو به پوستتون بزنید
خودتون امتحان کردید؟اسکراب قیمتش 10000 تومانه که 10 بار هم میشه باهاش پاکسازی کرد
بخور بدید اسکراب رو به پوستتون بزنید
اسم دقیق دارو اسکراپه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)