آوانته یه چیـز دیگست هیکلیه ، قویه و خیلی زیباست![]()
پژو 206 تيپ3
206 صندوق دار
405
پارس
سمند ال ايكس
سورن
سرير
ريو
آوانته یه چیـز دیگست هیکلیه ، قویه و خیلی زیباست![]()
رفقا واقعا ممنونم
نظر بنده كه كلا هيچ . نظر دوستم اينه :
ميگه سرير فقط واسه تشريفات و ماشين خانواده و اين چيزا نيس
سمند ريخت زيبايي داره و اونطوري كه فرموديد انتخاب اوله اما چون اسمش ايرانيه فكر ميكنه ابهت نداره
از قيافه ال نود و 206 اس دي هم خوشش نمياد
ريو رو گف نميدونم
آوانته هم پولش نميرسه:دي
اما تو ناچاري هر كدومكه انتخاب اين تاپيك و نتيجه مشاوره باشه رو انتخاب ميكنه
الان تو فكر 206 هستش اما نه صندوق دار(نظرتون در اين مورد چيه؟)
فقط نميدونم نظرات اين دوستمون اولويتها رو بر هم بزنه يا نه و روالمونو خراب كنه
به هر حال ما به خاطر اون اينجاييم
تو نظر سنجي هم اول ريو بعد 206 تيپ سه (حالا هر كدوم از تيپ ها بهتر باشه.در كل فرق نميكنه براش) و بعدش سمند و پارس و 206 صندوق دار و ...
--------
مثله اينكه يواش يواش انتظارات و ... داره خودنمايي ميكنه .من كه قبل از زدن اين تاپيك نميدونستم بايد انتظارات هم گفته بشه و فلان واسه همين از دوستم چيزي نپرسيدم.الان كه بحث تخصصي شده
ممنون
سلام
206 صندوقدار در ایران طرفدار زیاد نداره به سمند هم فکر نکن بین 405 و پارس دیگه معلومه که کدام بهتره پارس خیلی بهتره هم از نظر امکانات و سرعت و هم ایمنی و راحتی فقط بیشتر از 4 سال پارس بدرد نمیخوره تنبل میشه
سمند ریخت زیبایی داره ؟؟؟
بابا سمند قناصه
برید از دلال های ماشین بپرسید نظرشون رو درباره ی سمند میگن خدمتتون
رانندگی در ترافیک تهران دردسره
من بخاطر همینه از 206 خوشم میاد
ریو هم ماشین خوبیه قیافه ی خیلی زیبایی هم داره
ولی L90 ایمنیش بیشتری و شتاب خوبی هم داره
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
پارس رو قبول دارم خداییش ماشین راحتیه ولی پرمصرفه همین دلیل بر حذفش کفایت میکنه
خب بازم ممنون
الان 206 رو فقط بگيم و بريم نتيجه گيري و پايان بحثمون
206 كدوم تيپش خوبه؟ (صندوق دارها نه)
خب بازم ممنون
206 كدوم تيپش خوبه؟ (صندوق دارها نه)
من خیلی دوست دارم که بدونم که اون قسمت قرمز را شما به چی استناد کردی که داری میگی!!206 صندوقدار در ایران طرفدار زیاد نداره به سمند هم فکر نکن بین 405 و پارس دیگه معلومه که کدام بهتره پارس خیلی بهتره هم از نظر امکانات و سرعت و هم ایمنی و راحتی فقط بیشتر از 4 سال پارس بدرد نمیخوره تنبل میشه
سمند و 405 و پارس همه دارای یک موتور و گیربکس هستند پس از لحاظ قدرت اصلا با هم تفاوتی ندارند ضمن اینکه دلیل حذف پارس در اولین اقدام از لیست ایشون این هست که این اتومبیل با قیمت 18 تومنی هیچ امکانات خاصی بیشتر از 405 نداره و تازه امکاناتش از سمند LX هم کمتره
بگذریم
بارها گفته شده و باز هم میگم که زشتی و زیبایی کاملا سلیقه ای هست ضمن اینکه دلال اتومبیل بیشتر به دنبال کاسبی هست تا مسائل تخصصی چون از نظر این عده اگر یک ژیان براشون 3 میلیون سود داشته باشه از پورشه 911 هم بهتر هستسمند ریخت زیبایی داره ؟؟؟
بابا سمند قناصه
برید از دلال های ماشین بپرسید نظرشون رو درباره ی سمند میگن خدمتتون
این قسمت را قبول دارم البته اضافه می کنم که ریو سواریش یکم خشک هست(تا حدودی به پراید شبیه هست) ولی به شخصه اگر بخوام بین 405 و پارس و ریو انتخاب کنم قطعا ریو را انتخاب می کنم.تنها نقطه ضعف ریو همین خشک بودنش هست و نکته منفی دیگه ای (تقریبا) ندارهرانندگی در ترافیک تهران دردسره
من بخاطر همینه از 206 خوشم میاد
ریو هم ماشین خوبیه قیافه ی خیلی زیبایی هم داره
ولی L90 ایمنیش بیشتری و شتاب خوبی هم داره
خوب بالاخره دارید به نتیجه میرسید البته من اضافه کنم که 206 (چه با صندوق چه بی صندوق) برای یک خانواده کم جمعیت مناسب هست(نهایتا دو نفر بالغ و دو نفر نوجوان)خب بازم ممنون
206 كدوم تيپش خوبه؟
به نظرم دیگه مشکلی نداره
تیپ هاشم 2 و 3 و 5 و 6 هست که تیپ 5 فکر کنم حدود 17-16 تومن هست و تیپ 6 هم حدود 17-18 تومن(البته قیمت ها حدودی هست)
چون با گاز سوز هم مخالف هستید فکر کنم فقط تیپ 5 و 6 باقی می مونه
206تیپ 5که خدا رحمتش کنه!!تیپ3نسبت به قیمتش و امکانات بیشتر نسبت به2بهتره و حدود15200هستش
اما اشتباه میکنی ال90از لیستت حذف میکنی اما خوب کاری میکنی به ریو هم فکر میکنی!
به نظر من هم ال 90نسبت به قیمتش بهترینه.ودر این نظر سنجی ال 90کجاست من که نمی بینمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)