تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مقصر اصلی باخت آرژانتین در برابر آلمان

راي دهنده
100. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مارادونا

57 57.00%
  • اوتامندی

14 14.00%
  • مسی

5 5.00%
  • یواخیملو

24 24.00%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مقصر اصلی باخت آژانتین در مقابل آلمان چه کسی بود؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

مقصر دفاع و خظ میانی و دروازه بان آرژانتین بودن.
    در ضمن آلمانی ها چون تیم جوانی دارن هیچ استرسی روی بازیکنانشون نیست و با نهایت اعتماد به نفس بازی میکنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بزرگترین دلیل به نظره من مارادونا بود آلمانی های عزیز قبول کنن اگه مربی آرزانتین گواردیولا یا مورینیو بود الانآلمان حذف شده بود
    متاسفانه مارادونا تفکر مربی گری نداره ولی اگر بره و دوره های مربی گریو کامل بگذرونه و...وبرگرده اونموقع آرزانتین آرزانتین میشه

3. این کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقصر اصلی باخت آرژانتین در برابر آلمان

قدرت و هماهنگی تیم آلمان! والسلام...

5. 5 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به عنوان یک آرژانتی متعصب:

به نظر من آرژانتین به بی دانشی مربی مثل مارادونا باخت.
    اولین اشتباه بزرگ مارادونا دعوت نکردن قلب و هسته اصلی آرژانتین یعنی زانتی بود.زانتی با تجربه خوبی که داره بزرگترین کمک رو به مورینیو در رابطه با تاکتیک پذیر کردن خط دفاعی اینتر کرد.
    دومین اشتباه مارادونا این بود که در هیچ شرایطی منطق رو به احساس مقدم تر ندونست و با دعوت نکردن بهترین هافبک آرژانتینی یعنی استفان کامبیاسو این رو ثابت کرد.
    سومین اشتباه مارادونا این بود که هیچ وقت به اندازه ای که به هیگواین اعتماد کرد به میلیتوی آماده که نقش بسیار خوبی در قهرمانی اینتر داشت، اعتماد نکرد.
    چهارمین اشتباه مارادونا در گیر شدن با پله و پلاتینی بود که با نقشه شومشون مارادونا رو مثل پیناکوی به ته چاه انداختن.
    پنجمین اشتباه بزرگ مارادونا دادن بازو بند کاپیتانی به مسی بود در حالی که ورون در داخل زمین حاضر بود.
    ششمین اشتباه مارادونا انتخاب نکردن یک هافبک بازی ساز و درگیر شدن با اون ، به نام ریکلمه بود.
    هفتمین اشتباه مارادونا استفاده از مهاجم کلاسیک مثل هیگواین کند و تنبل تو بازی آلمان بود.
    هشتمین اشتباه مارادونا انتخاب سیستم عجیب 3-4-4 در بازی حذفی بود که کاملا از بی دانشی این مربی خبر میده.
    نهمین اشتباه مارادونا قراردادن جوان بی تجربیی مثل اوتامندی بود که حتی با بعد از بازی بعد در 3 دقیقه اول و تقدیم کردن گل اول و ادامه دادن روند نزولی این بازیکن تا دقیقه 20 اقدام به تعویض کردن این بازیکن نکرد تا در نهایت با اشتباه خودش در نیمه دوم گل دوم رو هم آرژانتین پذیرا شد.
    و در آخر اشتباه بزرگ مارادونا این بود که مربی آرژانتین شد.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آلمان خیلی قویتر بود این دلیل اصلیه حذف آلبی سلسته بود!!
    دروازه بان البی شاید اگر اون گل رو دقایق اول نمیخورد-تنیجه بازی چیز دیگه ای میشد
    دفاع های چپ راست آلبی هم معرکه بودن-هاینزه که قیافه اش شبیه زن های آلمانیه!!
    مارادونا:وقت جهت روحیه دادن !!!از لحاظ فنی هنوز کاربلد نیست
    مسی:از این هم انتظاری نمیرفت چون هنوز جای سفت **** نبود.بدبخت با هزارتا رویا و آرزو میخواست ماردونا هم دریبل بده اما بدون حتی یک گل زده از جام جهانی بای بای کرد.فوتبال فقط دریبل دادن مدافعان آبکی لالیگا نیست
    Last edited by H A M A S; 05-07-2010 at 20:39.

8. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

بزرگترین دلیل به نظره من مارادونا بود آلمانی های عزیز قبول کنن اگه مربی آرزانتین گواردیولا یا مورینیو بود الانآلمان حذف شده بود
    متاسفانه مارادونا تفکر مربی گری نداره ولی اگر بره و دوره های مربی گریو کامل بگذرونه و...وبرگرده اونموقع آرزانتین آرزانتین میشه
    پس انگلیس چی که مربیش کاپلو بود؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

انصافا آرژانتین یه نفر مثل خاویر زانتی رو نداشت که تیم رو جمع کنه....ماسکرانو خیلی بچه است برای کاپیتانی.این مارادونا ساموءل با این آمادگیش رو نذاشت تو خیلی ناراحت شدم.اون خیلی بهتر از بقیه می ونست دفاع رو جمع کنه . بازی های قبلی هم آرژانتین روی هنرنمایی بازیکناش به گل می رسید در کل آرژانتین تیم دوست داشتنی بود اما....
    آلمان هم تیم خیلی عجیبیه...خیلی خونسرده.من دوره های قبل می گفتم آلمان به تیم های آسون می خوره میاد بالا ولی الان خیلی نظرم عوض شده ولی یه چیز هم هست این که آلمان هر توپی اورد جلو رفت توی گل.فکر کنم 2 تا از موقعیت هاش گل نشد یکی رو کلوزه خراب کرد یکیش رو هم مولر!
    در کل من مارادونا رو مقصر تحقیر شدن آرژاتین می دونم ولی خودم به شخصه خیلی از مارادونا خوشم میاد!

داره خودمونی میشه Hossein13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو گزینه ها طالبان رو هم باید قرار میدادی

یه بار یه بالگرد! امریکایی سقوط کرد طالبان بر عهده گرفت ازون ور خوده امریکایی میگفتن نقص فنی داشته!
    بعضی وقتی زلزله های منطقه رو هم بر عهده میگیره

ولی اون چیزی که تو بازی مشخص بود آرژانتین بعد از دریافت گل هیچ برنامه مشخصی واسه جبران نداشت ، ولی ازون طرف آلمان کاملا حساب شده و با برنامه بازی میکرد

یواخیم و مارادونا دو تاشون به یه اندازه مقصر بودن ، دوتا گلش تقصیر مارادونا بود دوتاش تقصیر یواخیم!
    ولی از همه بیشتر شواینی مقصر بود!

12. 2 کاربر از Hossein13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مقصر اصلي داور بود وگرنه آرژانتين ميخورد آلمان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بیخود مارادونا , داور , چمن بازی , تیرک دروازه...مقصر ندونید

تنها دلیلش هماهنگی تیم آلمان بود

وگرنه آرژانتين هم بد بازی نکرد ولی آلمان بود که از شروع جام جهانی تیمش با نظم و انضباط پیش میرفت

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •