تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: پارس آنلاین=دزد حجم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه عزیز به پسورد و اینها نیست . شما چی فکر کردی ؟
    من الان نمیتونم به قطعیت بگم پارس دزده . ولی توی همین 2 روز که پارس گرفتم روز اول 100 مگ و روز دوم که امروز میشه تا این ساعت 30 مگ کم کرده . منم کانکشنم رو چک میکنم و از روی اون به این نتیجه رسیدم که پارس یه جورایی دزدی میکنه . هرچند باز بهتر از اون شاتله که شبا پهنای باند رو میدزدید .

حالا این رو چی میگین ؟ 2 دقیقه پیش من کانکت شدم و مستقیم اومدم به این صفحه از پی سی ورلد . ایا واقعا این 3 مگ که کم کرده درسته ؟ از لحاظ ویروس و تروجان هم خیالت جمع باشه . قبلا که ویروس داشت روزی 200 مگ کم میکردم حالا که نداره چی ؟ چرا روزی 100 مگ کم میشه . با توجه به این که قبلا شاتل بودم و روزی 50 مگ مصرفم بود با دانلود .

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من الان نمیتونم به قطعیت بگم پارس دزده . ولی توی همین 2 روز که پارس گرفتم روز اول 100 مگ و روز دوم که امروز میشه تا این ساعت 30 مگ کم کرده . منم کانکشنم رو چک میکنم و از روی اون به این نتیجه رسیدم که پارس یه جورایی دزدی میکنه . هرچند باز بهتر از اون شاتله که شبا پهنای باند رو میدزدید .

حالا این رو چی میگین ؟ 2 دقیقه پیش من کانکت شدم و مستقیم اومدم به این صفحه از پی سی ورلد . ایا واقعا این 3 مگ که کم کرده درسته ؟ از لحاظ ویروس و تروجان هم خیالت جمع باشه . قبلا که ویروس داشت روزی 200 مگ کم میکردم حالا که نداره چی ؟ چرا روزی 100 مگ کم میشه . با توجه به این که قبلا شاتل بودم و روزی 50 مگ مصرفم بود با دانلود .

حق با شماست ولی از همه نمیدزده آدمشو نشون میکنه و میدزده مثلا این بنده خدا که یکساله ماهی 3 گیگ داره مصرف هم میکنه اونم در غیر ساعت رایگان ولی پارس ازش خوشش میاد ازش نمیدزده.
    احتمالا رفتی شرکت قرارداد بستی اونا هم دیدنت از قیافت خوششون نیومده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حق با شماست ولی از همه نمیدزده آدمشو نشون میکنه و میدزده مثلا این بنده خدا که یکساله ماهی 3 گیگ داره مصرف هم میکنه اونم در غیر ساعت رایگان ولی پارس ازش خوشش میاد ازش نمیدزده.
    احتمالا رفتی شرکت قرارداد بستی اونا هم دیدنت از قیافت خوششون نیومده
    یعنی پارس به قیافه سرویس میده . عجب نفهمیه . پس باید خوب سرویس میداد و یه چند گیگ هم رایگان به خاطر قیافه . ولی به هر حال من نمیدونم چرا از شاتل اومدم پارس مصرفم بالا رفته در حالی که سرعتش یک چهارم شاتله .

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

در کل بین isp ها این مشکل تو پارس بیشتر و بارز تره... دوستانی که مشکل دارن کات کردن بهترین کاره..!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی پارس به قیافه سرویس میده . عجب نفهمیه . پس باید خوب سرویس میداد و یه چند گیگ هم رایگان به خاطر قیافه . ولی به هر حال من نمیدونم چرا از شاتل اومدم پارس مصرفم بالا رفته در حالی که سرعتش یک چهارم شاتله .

اینو خوب اومدی بهت توصیه میکنم فی الفور برگردی. جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعته.
    اینم مثل تو خوش قیافست 2 ماهه 96 گیگ ازش دزدیدن

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

پس باید من خدا رو شاکر باشم از ما که کم نمیکنه من به نظرم با 37 تومن 9 گیگ سه ماهه پارس از همه مقرون به صرفه است سرعتش ام برای من برای 90% روزا از 110 کمتر نشده ولی این مشکل که یک سرویس مشخصات مختلف در مراکز مختلفه حقیقت داره مثلا دوست من با 128 صبا سرعتش ثابت 260 اشتش با پینگ 80 ms ولی بیا که ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس باید من خدا رو شاکر باشم از ما که کم نمیکنه من به نظرم با 37 تومن 9 گیگ سه ماهه پارس از همه مقرون به صرفه است سرعتش ام برای من برای 90% روزا از 110 کمتر نشده ولی این مشکل که یک سرویس مشخصات مختلف در مراکز مختلفه حقیقت داره مثلا دوست من با 128 صبا سرعتش ثابت 260 اشتش با پینگ 80 ms ولی بیا که ...
    اها . خوب معلومه 9 گیگ کم نمیاری . اگه جای دیگه بودی چند گیگی اضافه هم میومد واست . ولی در کل من از پارس راضیم اگه مجبور نشم ترافیک اضافه بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم پارس انلاین دارم میرفتم تو سایته چت فلشی بعد از حدود 3 ساعت میگفت 40 مگ استفاده کردی نمیدونم چرا همه هم دانلودی بودن در حالی که وویس و وبکم هم خاموش بوده ولی الان بهتر شده در واقع الان درست شده بعد از اینکه ترافیکم تموم شد دوباره شارژش کردم . . .

من مطمئنم دزدی میشه خیلی نا مردیه من هر روز درایو c سیستمم پر میشد از بس تو فولدر Temporary آت و آشغال میرفت

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدم وقتی حرفی میزنه قبلش باید فکر کنه ببینه چی میخواد بگه. الان این ایمن الظواهری که تاپیک قبلی مخابرات رو بست و هروز با یک آیدی جدید که معلوم نیست سر مادر مرده صاحب اصلیش چه بلایی آوردن میاد و چاپلوسی مخابرات و بد گویی از شرکتها و نقشه کشیدن که کل بخش خصوصی رو کنار بزنن و مخابرات رو بزارن جاش همونطور که سپاه صحابه داره با شرکتهای خصوصی میکنه.
    این یه نمونه از یه مصرف کننده عادیه که اصلا بلد نیست آپلود چیه ولی میبینید که آپلود سنگین داره حالا من نمیدونم کسی تونسته وارد اکسس پوینت بشه یا مهمونی چیزی داشته خودش که میگه فقط ایمیل و سایتهای معمولی ولی رقم رو که پارس از هوا نچپونده حتما یه جای کار میلنگه خودم وقت کنم سر میزنم ببینم ماجرا چیه.
    Last edited by reb; 06-07-2010 at 11:03.

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    امروز چهارمین روزیه که از پارس آفلاین سرویس گرفتم. توی سایت زده 700 مگ استفاده کردم
    خداییش اینقدر استفاده نکردم
    عجب دزدای کثیفی هستن
    (ضمننا این رو هم بگم که 7 ماه از شاتل سرویس داشتم ولی حتی یک لحظه هم حس نکردم که از ترافیکم دزدیدن)
    Last edited by Gladiator King; 06-07-2010 at 12:04.

11. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •