راستی چرا اون ستاره طلایی تو سایت Speedtest برای من روی کویته ؟
راستی چرا اون ستاره طلایی تو سایت Speedtest برای من روی کویته ؟
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم Speedtest نزدیکترین سرور رو برای تست پیشنهاد میده . مثلا واسه شاتل رو باکو بود ولی مال مخابرات رو کویت میزنه.
اگر این طوره پس قضیه خیلی جالب میشه چون تمام سرورها برای تست درسته الا همین کویت وقتی روش کلیک می کنم بعد چند ثانیه Error میده.
سلام به دوستان اینم سرعت دانلود من شبها همبشه همین طوره![]()
چرا زمان باقیمانده رو زده 54 دقیقه ؟؟ من با سرعت 240kb یه فایل 700 مگی رو توی 46-47 دقیقه میگیرم
عکسه دیگه. عکس یعنی لحظه ای گرفته شده ممکنه توی اون لحظه دانلود متوقف شده بوده و تایمر بالات رفته .
خوب دوست عزیز IDM لحظه ی اول زمان رو درست محاسبه نمیکنهانقدر سرعت بالاست که هنوز نزده 30mb گرفت
نگووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو و نگووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووو
اخه چرا ما شهرستانی ها باید انقدر زجر بکشیمADSL 512 میگن هزینه نصب 15 تومن خودش 18 تومن یعنی 32 تومن اخه انصافه تازه اخرش 67 تا سرعت میده
مال شما اینهمه است
از کجا گرفتید چند گرفتید چه سرعتی
این آمار مربوط به کل کشور می باشد.
در ضمن این امکان قرار داده شده که شهر مورد نظر را انتخاب کنیم.![]()
درود..
IPM اینترنت پیشگامان نیست ! من اونجا کار میکردم ! اونجا مرکز تحقیقات ریاضی فیزیک نظری هستش ! که 3تا سایت داره ! سایت 1 نیاوران که فکر کنم همتون دیدین ! سایت 2 اقدسیه و سایت 3 دانشگاه تهران ! اینترنت رو از فرانسه و چین میگرفتیم و به مخابرات و سایر مرکز تحقیقاتی و دانشگاهای سراسر کشور تقسیم میکردیم ! اونجا دامنه های ir. هم اونجا روش کار میشه و پخش میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)