تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: کدام CMS بهتر است !

اگه نباشه جاش خالی می مونه tazphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینجا درست نیست در این مورد حرف زدن ولی شما تو google سرچ کنی چنذ تا سایت فارسی هستن که تخصصی فایل psd فوتوشاپ رو به قالب وردپرس و جوملا تبدیل میکنن این دوستمون هم گفت که میتونه در مورد افزونه های فارسی و غیره هم میتونین رو من حساب کنین (حتی در مورد بهینه سازی برای جست و جو و فارسی سازی افزونه های انگلیسی).در خدمتم.

2. 2 کاربر از tazphoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینجا درست نیست در این مورد حرف زدن ولی شما تو google سرچ کنی چنذ تا سایت فارسی هستن که تخصصی فایل psd فوتوشاپ رو به قالب وردپرس و جوملا تبدیل میکنن این دوستمون هم گفت که میتونه در مورد افزونه های فارسی و غیره هم میتونین رو من حساب کنین (حتی در مورد بهینه سازی برای جست و جو و فارسی سازی افزونه های انگلیسی).در خدمتم.
    نوکرتم -
    حالا من خدمتتون عرض میکنم که دقیقا چی چیزی لازم دارم و .....

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داشت یادم میرفت سایت حرفه ای برای قالب وردپرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که قیمتاش گرونه اما اکثر قالباش رو وب پخش میشه.میشه پیداشون کرد در مورد اون سیستم 600 هزار تومنی هم خیلی خیلی مشکوکه من باور نمیکنم که خودشون نوشته باشن تازه هر چقدر هم حرفه ای باشن به پای سیستم های اپن سورس نمیرسن چون سورسشونو همه میبینن و باگ ها شو گزارش میدن و رفع میشه برخلاف سیستم های فروشی.

5. این کاربر از tazphoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عرض به حضور دوستان گلم - چند روز پیش یکی از دوستام دیدم و - چون میدونست قدیما یا 2 تا سایت داشتم - به من گفت که یه مغازه فروش کاشی و سنگ زده ( از نوع گچی و سیمانی پیش ساخته ) و کفت اگر میتونی واسم یه سایت بزن ! راستش منم رو درباسی شدید باش دارم قبول کردم -
    اوشون سایت زیر رو به من معرفی کرد و گفت اگر به این سبک و سیاق باشه بهتره
    کد:
    البته این سایت بالا اصلا وردپرس یا جوملا نیست ( منظورش بیشتر طرحش بود که دارای یه صفحه اینترو باشه )
    منم چون میدونم هر هفته یه محصول جدید واسش میاد پس html به درد اون نمیخوره اون چیزی به دردش میخوره که بتونه خودش محصول اضافه کنه و راحت باشه
    خود سایت این چنین باشه بهتره :
    یه هیدر داشته باشه که 4-5 منو داشته باشه ( شامل : صفحه اصلی - محصولات - تعرفه قیمت - قرارداد - تماس با ما )
    همین منو هم سمت راست هم باشه به علاوه گالری تصاویر + درباره ما
    محصولات خودش به 2 قسمت ( نمای بیرونی - نمای درونی ) تقسیم میشه و هر کدام محصولات رو توش نمایش بده با عکس

- سایت این امکانات داشته باشه :
    1- اسلاید بار ( در زیر هیدر سایت یه اسلاید باری باشه که عکس ها رو بصرت نواری نمایش بده و اگر بشه زیر هر عکس که رد میشه اسمش باشه هم بهتره )
    2- جدیدترین محصول سایت هم همیشه بیاد بالای سایت و در دسترس و دید بازدیکننده
    3- خبرنامه
    4- اب و هوا و اوقات شرعی
    5- آمار و ارقام بازدید کننده
    6- اگر به صورت بشه روز های خاص رو ( طبق تقویم ) به صورت متحرک بالا یا پایین سایت با تاریخ شمسی و ساعت نمایش بده
    7- گالری عکس ( بصورتی جدید ها که نمیشه سیوش کرد - یه صفحه مشکی باز میشه و عکس رو بزرگ نمایش میده )
    تا اینجا این چیزا باید اجرا کنم
    اما اینا اختیاری هست
    7- عضویت در سایت
    8- خرخوان هم بشه بصورت یه لینک بوکس در پایین سایت قرار داد که حرف نداره

البته همه اینارو میشه تهیه کرد و راحت هست ولی اگر دوست کمک کنه به من از خجالتش بیرون میایم
    و البته یه تم جالب باشه ( اسم مغازش طلوع هنر هست ) یه تمی باشه که به این بیاد ! ( هزینه این تم و اماده سازی موارد بالا تا اون جا که از دستم بر میاد میپردازم )
    پس لطف کنید از کجا شروع کنم ....
    در حال حاظر هاست و دامین واسه تست دارم ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ورد پرس رو نصب کنین بعدش باید پلاگین ها زیر رو نصب کنین روش:
    wp e-Commerce
    nextgen gallery
    wordpress.com stats
    در مورد تم هم باید بدین طراحی کنن منتها باید بدین بعضی چیزها رو توی تم واستون قرار بدن مثلا" همین اسلایدری که گفتین بالای سایت باشه یا منو های هیدر.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از من میشنوی دنبال جوملا و مامبو و بومبا و کوفتا و زهر مار و غیره نرو!همشون مسخرن پر حفره امنیتی همشون از رو جوملای آشغال کپی شدن نمونشم iranphp بود که یارو با گریه سایت رو down کرد.وردپرس از همه بهتره مخصوصا" نسخه ی 3 همه ی این قابلیت ها رو هم داره یا تو addone هاش هست.فقط در مورد پرداخت اینترنتی خبر ندارم چیزایی که هست با بانک های ایران سازگاری داره یا نه؟

یکم یواش تر ما هم بهت برسیم

شما اول ببین اون سایت رو کی کانفیگ کرده و چقدر سواد داشته و مستندات و کتاب های یه پروژه ی اپن سورس رو خونده ، بعد در مورد down شدن سایتش و اشک هاش قضاوت کن. چطور مثلا یه سایتی مثل Linux.com داره مبتنی بر همین جوملا با کلی امکانات کار می کنه و Down نشده ؟ جوملای اونا فرق می کنه ؟
    پیشنهاد می کنم شما کامپوننت K2 رو در جوملا نصب کنید و ببینید چقدر فرق خواهد کرد ...
    ( بلا نسبت شما ، اکثر جماعت ما دنبال یه چیز هلو برو تو گلو هستن و تا یخورده کار سخت میشه و به مشکل میخورن صورت مسئله رو بجای جواب عوض می کنن )

راستش طرف دار تعصبی هیچ کدوم نیستم ، همشون خوبن و واقعا باید تقدیر کرد از همشون . اما طرف دار جامعه ی اپن سورس و فرهنگش هستم !

شما میتونید لیست Extension های جوملا که باگ امنیتی دارن و وضعیتشون رو در اینجا بررسی کنید :

کد:
    در مورد تنوع قالب هم بهترین انتخاب ها همین وردپرس و جوملا هستن . اما فکر می کنم از نظر قدرت و کارایی بد نیست اسم دروپال هم به لیست اضافه کنیم . iranphp هم الان دروپال هست .

تا بعد ...

9. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ورد پرس رو نصب کنین بعدش باید پلاگین ها زیر رو نصب کنین روش:
    wp e-Commerce
    nextgen gallery
    wordpress.com stats
    در مورد تم هم باید بدین طراحی کنن منتها باید بدین بعضی چیزها رو توی تم واستون قرار بدن مثلا" همین اسلایدری که گفتین بالای سایت باشه یا منو های هیدر.
    همین چند پلاگین کافیه ؟
    پلاگین ها باید فارسی باشه دیگه درسته ؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یکم یواش تر ما هم بهت برسیم

شما اول ببین اون سایت رو کی کانفیگ کرده و چقدر سواد داشته و مستندات و کتاب های یه پروژه ی اپن سورس رو خونده ، بعد در مورد down شدن سایتش و اشک هاش قضاوت کن. چطور مثلا یه سایتی مثل Linux.com داره مبتنی بر همین جوملا با کلی امکانات کار می کنه و Down نشده ؟ جوملای اونا فرق می کنه ؟
    پیشنهاد می کنم شما کامپوننت K2 رو در جوملا نصب کنید و ببینید چقدر فرق خواهد کرد ...
    ( بلا نسبت شما ، اکثر جماعت ما دنبال یه چیز هلو برو تو گلو هستن و تا یخورده کار سخت میشه و به مشکل میخورن صورت مسئله رو بجای جواب عوض می کنن )

راستش طرف دار تعصبی هیچ کدوم نیستم ، همشون خوبن و واقعا باید تقدیر کرد از همشون . اما طرف دار جامعه ی اپن سورس و فرهنگش هستم !

شما میتونید لیست Extension های جوملا که باگ امنیتی دارن و وضعیتشون رو در اینجا بررسی کنید :

کد:
    http://docs.joomla.org/Vulnerable_Extensions_List
    در مورد تنوع قالب هم بهترین انتخاب ها همین وردپرس و جوملا هستن . اما فکر می کنم از نظر قدرت و کارایی بد نیست اسم دروپال هم به لیست اضافه کنیم . iranphp هم الان دروپال هست .

تا بعد ... __________________
    اونوقت شما میتونی ثابت کنی اینا با این که باگ امنیتی دارن تو لیست Extension های جوملا اد نشدن؟من نمیگم جوملا کبا" بدرد نخوره(اگه اینطور برداشت شد من بد گفتم ببخشید)میگم در مقایسه با ورد پرس وردپرس خیلی سرتره.
    همین چند پلاگین کافیه ؟
    پلاگین ها باید فارسی باشه دیگه درسته ؟!
    اون قابلیت هایی که شما خواستی رو اکثرا" به صورت پیشفرض ساپورت میشه در مورد بقیه هم که اینان.آره باید فارسی بشن شما تو سایتهای اسکریپت فارسی بگرد شاید فارسیشون بود:
    اسکریپت.com
    persianscript.ir
    دقت کن اولی دامنهش فارسیه

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت شما میتونی ثابت کنی اینا با این که باگ امنیتی دارن تو لیست Extension های جوملا اد نشدن؟من نمیگم جوملا کبا" بدرد نخوره(اگه اینطور برداشت شد من بد گفتم ببخشید)میگم در مقایسه با ورد پرس وردپرس خیلی سرتره.

اون قابلیت هایی که شما خواستی رو اکثرا" به صورت پیشفرض ساپورت میشه در مورد بقیه هم که اینان.آره باید فارسی بشن شما تو سایتهای اسکریپت فارسی بگرد شاید فارسیشون بود:
    اسکریپت.com
    persianscript.ir
    دقت کن اولی دامنهش فارسیه

بخاطر اینکه یک Extension باگ امنیتی داره نمیان کلا از لیست Extension ها حذفش کنن . چون معمولا نسخه جدید ارائه میشه و باگ برطرف میشه.
    ولی حق با شماست . خیلی خوب بود اگر در صفحه مربوط به همون Extension هایی که باگ دارن اشاره به باگ اونها میشد . ( مثل دروپال )

وردپرس هم نسبت به جوملا به طور پیشفرض خیلی سبک تر هست . اما جوملا رو میشه با غیر فعال کردن خیلی از Extension هایی که استفاده نمیشن و پیشفرض هستن سریعتر کرد .

در کل انتخاب هر کسی بسته به نیاز هاش تغییر میکنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متاسفانه فارسیش رو نیدیدم
    فقط یه جا بود که وقتی میخواهم فعالش کنم این ارور رو میده ؟ چزا ؟

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/luju9209/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-shopping-cart-farsi/merchants/GoogleCheckout-XML.php on line 314

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •