واسه منم Eset گیر داد . این روزا پروتکتورای ایرانی به بحران آنتی ویروس مبطلا شدن اون از سپنتا اینم از این![]()
واسه منم Eset گیر داد . این روزا پروتکتورای ایرانی به بحران آنتی ویروس مبطلا شدن اون از سپنتا اینم از این![]()
قربان نظر بنده هم همین هست که بدون قفل امنیت برنامه 100% هست ، همون طوری هم که خودتون فرمودید ...
( مثل این میمونه پنجره وارد کردن کلید "آرمادیلو" رو بدون کلید کسی بخواد رد کنه و فایل هم کاملا رمزگشائی و اجرا بشه )برای رسیدن به این موضوع که برنامه بدون قفل اجرا میشه یا نه نیازی به خود قفل نیست ، چون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به همین مطلب اذعان کردن ، حالا شما تلاش خودتون رو بکنید که بدون قفل برنامه رو اجرا کنید ، اگر اجرا شد که یعنی شما تونستید کل سیستم امنیتی رو از کاربندازین ولی اگر اجرا نشد برای تست بیشترتون از طرف شرکت یک عدد Donlge براتون ارسال میشه.حالا که خود شما اطمینان داری بدون حضور فیزیکی قفل اجرا نیست پس لطف کن برای حفظ حق مشتری که شده ، قفلی رو برای ادامه تست آماده بفرمائید تا مشخص بشه قسمت هائی که شما اشاره میکنید همینطور عمل میکنه و قابل کرک هستند یا خیر.
مساله نانومیتس و CodeRedirection و ... هم فقط زمانی معنا پیدا میکنه که برنامه اجرا بشه و اینها مراحل بعد از اجرا هستن ، بنابراین من الان هر قدر توضیح هم بخوام بدم چون چیزی برای رویت وجود نداره شاید عزیزان رو دچار سوء تفاهم بکنه ، الان عمده هدف فقط اجرا کردن برنامه هستش که بدون قفل کسی اون رو اجرا کنه.
تو نسخه به روز رسانی پروتکتور این مشکل کلا" حل شد.واسه منم Eset گیر داد . این روزا پروتکتورای ایرانی به بحران آنتی ویروس مبطلا شدن اون از سپنتا اینم از این![]()
خب مسئله اینجاست کسی که قصد کرک برنامه رو دارد بدون قفل اقدامی نمیکند.
جواب صحبت شما رو در پست قبلی دادم ، برای شما دوباره همون آرمادیلو رو مثال بزنم که بدون کلید عملا کاری نمیشه کرد ، ساختار الگوریتم رمزنگاری ای که در موارد مشابه بکار میره به نحوی نیست که با سعی و تلاش بشه کاری کرد ، بدون کلید رمزگشا غیرممکن است.
اگر کسی بتونه اینکارو انجام بده به این معناست که الگوریتم رو زیر سوال برده...تا اونجائی که من اطلاع دارم هنوز کسی پیدا نشده که اینکارو بکنه و انتظار در این مورد فعلا در حد غیرممکن است.
اجازه بدید در مورد اینکه CodeRedirect و اون سکشن هائی که بقول شما INT3 های قابل اجرا هستند چطور کار میکنند بعد از رسیدن قفل بحث کنیم.
لزومی برای بحث در مورد نحوه عملکرد CodeRedirection وجود نداره چون بنده فایل رو قرار ندادم که در مورد نحوه الگوریتم بحث کنیم ، بلکه هدفم نشون دادن امنیت 100% در حالت بدون قفل بود که به اون رسیدم ( طبق فرمایش خود شما ) البته در صورت حضور قفل هم همون طوری که عرض کردم اگر قرار باشه برنامه کرک بشه باید روی هر سیستم یک بار جداگانه کرک بشه.
که بدون کلید عملا کاری نمیشه کرد ، ساختار الگوریتم رمزنگاری ای که در موارد مشابه بکار میره به نحوی نیست که با سعی و تلاش بشه کاری کرد ، بدون کلید رمزگشا غیرممکن استاگر کسی بتونه اینکارو انجام بده به این معناست که الگوریتم رو زیر سوال برده...تا اونجائی که من اطلاع دارم هنوز کسی پیدا نشده که اینکارو بکنه و انتظار در این مورد فعلا در حد غیرممکن است.
Last edited by Gladiator_Cracker; 12-08-2010 at 14:58.
الگوریتم های نامتقارن حسنشون همین هست کسی که کلید خصوصی ( رمزگشا ) رو نداشته باشد ، دسترسی ازش سلب میشود
و این موضوع میتونه کاملا برعکس بشه و به اون پرنگی ای که شما 100% گفتی هم نمیشه گفت هست. ;-)
بهرحال شما در پست 19 ادعاهایی داشتید ( همراه با مثالهای عامیانه ) مبنی بر اینکه کارهایی که صورت میگیره مانع از کرک شدن قطعی میشه ولی از ارسال قفل و تست بیشتر اینطور که بنظر میاد سر باز میزنید.
بهرحال اگر خواستید اون قسمت هم تست زده بشه PM بدید ;-)
فکر نمیکنم بحثی فعلا باقی مونده باشه.
موفق باشید.
ادعاهایی که داشتم رو هنوز هم دارم ، در مورد قفل سخت افزاری هم بردار من نمیتونم که خود قفل رو اینجا ضمیمه کنم؛ شما گفتی اطلاعات قفل رو بده من گفتم اگر اطلاعات رو بدم باز هم کاری نمیتونید بکنید باید قفل به صورت فیزیکی باشه تا روشهای خودتون رو در مورد قفل تست کنید.بهرحال شما در پست 19 ادعاهایی داشتید ( همراه با مثالهای عامیانه ) مبنی بر اینکه کارهایی که صورت میگیره مانع از کرک شدن قطعی میشه ولی از ارسال قفل و تست بیشتر اینطور که بنظر میاد سر باز میزنید.
به هر حال در مورد ارسال قفل باید با شرکت هماهنگ بشم ، همین جوری نیست که از جیب خودم بخوام کاری بکنم.
بماند که اگر شما قفل رو هم داشته باشید ، اگر روی یک سیستم ( مثلا" سیستم خودتون ) برنامه رو کرک هم بتونید بکنید ، همین برنامه به فرض کرک شده بره روی یک سیستم دیگه کار نخواهد کرد.
خیلی بحث طولانی شد D:
من هم قبل از اینکه شما بگید گفته بودم اصل ، حضور فیزیکی قفل هست...ای بابا.
حالا شما هماهنگی ها تو انجام بده اینکه چطوری فیکس بشه بماند برای بعد. ;-)
این داستان 100% غیر ممکن بودن کرک بدون وجود قفل اصلا چیز جدیدی نیست دوست من.
خیلی قبل تر از شما Sentinel و HASP و سایر تولید کنندگان دانگل این کار رو کردن با یه Shell که تا اطلاعات قفل نباشه فایل آنپک و اجرا نمیشه.
تازه شبیه سازی اونها هم زیاد کار راحتی نیست. اما به محض وجود قفل اکثر اونها رو میشه از کار انداخت.
حالا سیستم شما هم دقیقا همینه. برنامه شما تنها سورس تصمیم گیریش اطلاعاتیه که tiny.ocx میگیره از قفل. خب وقتی همه اونها شبیه سازی بشه سیستم شما هم بدون هیچ مشکلی کار خواهد کرد.
اصلا نهایتش اینه که فایل رو آنپک میکنیم و تمام فایلها رو از فایل DAT رمزدار استخراج میکنیم. مشابه همون کاری که با اون plzunpackme کردم.
ضعف اصلی قفل شما اینه که با دلفی نوشتیش (بخاطر اینکه خواستی از flex استفادی کنی). شما قفل رو ارسال کن نگران ما هم نباش
ما با هوش مصنوعی برنامه ات کنار میایم و یه جوری سرش رو گول میمالیم.
آهان.... یه چیزی یادم اومد.
شما منظورت از اینکه برنامه هر بار باید کرک میشه اینه که یه کدی توسط shell هر بار رندوم تولید میشه؟
همون فایل information.ini که توش این اطلاعات هست؟
لازم باشه اینا رو هم برای برنامه شما شبیه سازی میکنیم. این که کار 3 سوته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما همه داستان اطلاعات توی قفله. به من یا ترجیحا aloen-star برسون (بدلیل کمبود وقت) اون وقت صحبتها رو ادامه میدیم. در غیر این صورت صحبت کردن بی مورده. چون تمام دانگلهایی که shell دارن هم بدون قفل کار نمیکنن.
والسلام.
Last edited by Newbie_Cracker; 13-08-2010 at 13:06.
در مورد عدم حضور قفل من گفته بودم 100% هست و شروع بحث از اینجا بود که شما گفتید 100% نیست ، خوشحالم که به این نتیجه رسیدین.این داستان 100% غیر ممکن بودن کرک بدون وجود قفل اصلا چیز جدیدی نیست دوست من.
خیلی قبل تر از شما Sentinel و HASP و سایر تولید کنندگان دانگل این کار رو کردن با یه Shell که تا اطلاعات قفل نباشه فایل آنپک و اجرا نمیشه.
تازه شبیه سازی اونها هم زیاد کار راحتی نیست. اما به محض وجود قفل اکثر اونها رو میشه از کار انداخت.
حالا سیستم شما هم دقیقا همینه. برنامه شما تنها سورس تصمیم گیریش اطلاعاتیه که tiny.ocx میگیره از قفل. خب وقتی همه اونها شبیه سازی بشه سیستم شما هم بدون هیچ مشکلی کار خواهد کردماجرای اون Unpackme کمی ( کمی که چه عرض کنم ... ) با هم تفاوت دارن و مسالشون کاملا" از هم جدا هست.اصلا نهایتش اینه که فایل رو آنپک میکنیم و تمام فایلها رو از فایل DAT رمزدار استخراج میکنیم. مشابه همون کاری که با اون plzunpackme کردم.
متاسفانه نمیتونید ، چون سیستم هوشمند نیازمند کلیدی هست که به عنوان کلید میانی ، این کلید میانی از الگوبرداری هوشمند شبکه های نورونی ایجاد میشه ، حالا اگر شما بخوای گول یا هر چیزی سر این سیستم بمالی ، کلا" تبدیل میشه به یک سیستم قاطی که حتی نمیتونه Caption فرم خودش رو هم بخونه ، البته این موضوع کار من نیست ، ذات این الگوریتم این جوری هست ( چون برای تنظیم روبات و ... ازش استفاده میشه ، کلا" به هر گونه تغییر شبکه حساس هست ، تنظیم شبکه اون هم حدود یک روز طول میکشه که یک نرم افزار انجام میده ؛ حالا اگر بخواهید دستی تغییرش بدین فکر کنم یک یه سالی کار داشته باشینما با هوش مصنوعی برنامه ات کنار میایم و یه جوری سرش رو گول میمالیم).
نه ، این ماجرا بر میگرده به همون روش منطقی هوش مصنوعی و ارتباط نورونی ، به Shell و ... ربطی نداره.آهان.... یه چیزی یادم اومد.
شما منظورت از اینکه برنامه هر بار باید کرک میشه اینه که یه کدی توسط shell هر بار رندوم تولید میشه؟
همون فایل information.ini که توش این اطلاعات هست؟
این اطلاعات نیازی نیست شبیه سازی بشن ، چون به کاری نمیان.لازم باشه اینا رو هم برای برنامه شما شبیه سازی میکنیم. این که کار 3 سوته.
صحبت اصلی این تاپیک از کرک شدن قفل بدون حضور قفل شروع شد که خوشحال هستم که نهایتا" به این نتیجه رسید که قفل بدون حضور دانگل کرک شدنی نیست ( با حضور دانگل رو هم بعدا" صحبت میکنیم ! ).اما همه داستان اطلاعات توی قفله. به من یا ترجیحا aloen-star برسون (بدلیل کمبود وقت) اون وقت صحبتها رو ادامه میدیم. در غیر این صورت صحبت کردن بی مورده. چون تمام دانگلهایی که shell دارن هم بدون قفل کار نمیکنن.
در مورد خود قفل هم من هماهنگی های لازم رو انجام میدم ، اگر نتیجه مثبت بود یا با شما یا با دوست قبلیمون تماس میگیرم.
موفق باشید.
Last edited by Gladiator_Cracker; 13-08-2010 at 13:59.
اما باز هم میگم.
کرک نشدن بدون وجود قفل چیز جدیدی نیست.
شما در تبلیغاتت نگفته بودی کرک بدون قفل 100% میشه. گفته بودی کلا کرک برنامه غیر ممکن میشه.
بحث از اینجا شروع شد.
Last edited by Newbie_Cracker; 13-08-2010 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)