تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 99

نام تاپيک: تیروئید من

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ونوقت بقیه T4 که به TBG متصل هستند و فعالیتی ندارند چه برسرشان می آید؟ از بدن دفن می شوند و یا دوباره به تیروئید باز می گردند؟
    خیر نه دفع می شوند و نه به غده باز می گردند
    همینطور که قبلا گفتم T4 به شکل باند شده به این پروتئین در خون حمل می شود و مدام در حالت گردش در بدن می باشد و در یک حالت پویا این فرم باند شده با فرم آزاد و هورمون تولید شده و مصرف شده در حالت تبادل می باشند . در حقیقت شما تصور نکنید که مثل یک ماشین می باشد که هورمون روی آن بنشیند و بعد پیاده شود و بقیه اضافه باشد که یک فکری به حال آن بکنیم بلکه سیستم های بدن مدام در حالت تبادل با یکدیگرند و کاملا پویا می باشند .

اگر من ضربان رو احساس کنم یعنی با اینکه 80 تا می زنه ولی من احساسش کنم، خطرناک نیست؟
    خیر خطرناک نیست .
    در حقیقت این همان تعریف طپش قلب می باشد یعنی حالتی که شما ضربان خود را احساس می کنید چه این ضربان بالاتر از نرمال باشد و چه طبیعی

با گرفتن نبض می شه فهمید که قلب نامنظم می زنه. من هم می تونم این کار رو بکنم یا فقط پزشک می تونه؟
    بعضی از بی نظمیها کاملا واضح هستند ولی همه آنها نه و باید نوع آنها را شناخت تا بتوان تشخیص داد.
    نیازی نیست اینقدر ذهن خود را درگیر این مسائل کنید چون استرس ایجاد کرده و این استرس علائم شما را تشدید می کند.

می شه راجع به رنگ هایی که در اسکن تیروئید وجود دارند توضیح دهید؟ مثلاً رنگ زرد، قرمز، سبز، آبی و....
    هر چه جذب ید در یک ناحیه بیشتر باشه رنگ آن به سمت قرمز متمایل می شود . جایی که جذب ید نداریم یا بسیار کم است رنگ سبز می تواند باشد

می شه لطف کنید و توضیح بدید که تخریب انتخابی به چه معناست؟
    رادیوکتیو بصورت بالقوه خاصیت تخریب بافتی دارد واگر دوز آن در یک بافت از یک حدی بالاتر بره باعث تخریب آن بافت می شود . تیروئید غده ای می باشد که بصورت تخصصی ید را به خود جذب می کند و این قدرت را دارد که غلظت ید را صدها برابر در خود بالا ببرد یعنی تفاوت غلظت ید در خون و در بافت تیروئید می توانند بسیار بالا باشد . از این خاصیت برای تخریب نقاط بسیار فعال غده استفاده می کنند به این معنی که می آیند و ید رادیواکتیو را به بیمار وارد می کنند غلظت این ید بالا نیست و تشعشع رادیوکتیو آن در حدی نیست که همه بافتهای بدن را آسیب بزند این ید بصورت تخصصی جذب غده تیروئید شده و غلظت آن در غده بالا می رود بنابر این تشعشع آن هم د ر حجم کوچک غده بالا میرود تا جاییکه این تشعشع باعث تخریب غده بصورت اختصاصی می شود بدون اینکه به بافتهای دیگر آسیبی وارد بیاد به این می گن تخریب اانتخابی .

وقتی فردی ید می خورد، کدوم غده تخریب می شود؟ غده آندوكرين یا غده تيروئيد؟
    آندوکرین صفت کلمه غده می باشد و به معنی درون ریز می باشد و چیز مجزایی نیست . غده آندوکرین تیروئید یعنی غده درون ریز تیروئید

موفق باشید .

2. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نیازی نیست اینقدر ذهن خود را درگیر این مسائل کنید چون استرس ایجاد کرده و این استرس علائم شما را تشدید می کند.
    سلام. اتفاقاً کلی از دونستنشون لذت می برم. وقتی به رازشون پی می برم، کیف می کنم. اگه اطلاعاتی رو که توی این یکی دو ساله به دست آوردم، 8 سال پیش می دونستم، الان تیروئیدم چند سالی بود که خوب شده بود. اگه می دونستم، ضربان بالای قلب چقدر می تونه مضر باشه و اگر می دونستم که لرزش دست، اسهال شدید و... می تونه مربوط به چه چیزی باشه، سریع به پزشک مراجعه می کردم و سریع هم درمان می شدم. آخه این بیرون روی های پرکاری تیروئید چون همراه با اشتهای بالا هست آدم رو سریع ترقیب نمی کنه بره دکتر، فکر می کنه که چیز مهمی نیست و مشکل روده است و خوب می شه.
    من جدیداً به سه گرایش در مورد انسان علاقه مند شده ام: بدن انسان، روان انسان و رفتار انسان که به ترتیب: پزشکی، روانشناسی و حقوق هستند. به نظر من رشته های پزشکی یه مزیت عمده و بارز دارند و آنهم سودی است که مستقیماً به خود پزشک می رسد. یعنی ، یک پزشک قبل از اینکه برای دیگران سودمند باشد برای خودش سودمند است.

خوب، سرتون رو درد نیارم و 5 تا سوال بپرسم:

1-من شنیده ام که چون تشخیص تیروئید از پاراتیروئید سخت هست، جراح ممکنه بخشی از پاراتیروئید رو هم برداره که مسلماً بیمار به قرص کلسیم و کمبود فسفر دچار می شه. درسته؟ ولی ید رادیواکتیو انگار هوشمندانه تر عمل می کنه و انگار کاری به پاراتیروئید نداره. اگر اینگونه است پس بین جراحی و خوردن ید(در حالت مساوی)، خوردن ید ارجح هست.

2-آیا کار تیروئید فقط ساختن T3و T4هست و روی هوش و حافظه و دیگر بخش های بدن کارکردی نداره؟ اگر اینطوری هست پس اونهایی که ید می خورن، هوش و حافظه شون کاهش پیدا کنه، حتی اگر لوتیروکسین بخورن یا مساله چیز دیگری است؟

3-آیا میزان تخریبی که ید رادیواکتیو انجام می ده، به بافت تیروئید، بزرگی و کوچکی، چند گره ای و یک گره ای و میزان ید بستگی داره؟ مثلاً تیروئید من چند گره ای هست، آیا ید همه گره ها رو نابود می کنه؟

4-بعد از خوردن ید و کم کار شدنش، تمام تیروئید از بین می ره یا هنوز بخشی از آن باقی می ماند؟ آیا وجود بخش تخریب شده در بدن، احتیاجی به برداشتن پیدا می کند؟

5-آیا این گره ها در هر دو لُب ایجاد می شوند یا فقط در یک طرف قرار می گیرند؟ آخه سمت راست تیروئید من بزرگتر از سمت چپ آن است.

ببخشید که اینقدر پُر حرف و پُر سوالم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب، سرتون رو درد نیارم و 5 تا سوال بپرسم:

1-من شنیده ام که چون تشخیص تیروئید از پاراتیروئید سخت هست، جراح ممکنه بخشی از پاراتیروئید رو هم برداره که مسلماً بیمار به قرص کلسیم و کمبود فسفر دچار می شه. درسته؟ ولی ید رادیواکتیو انگار هوشمندانه تر عمل می کنه و انگار کاری به پاراتیروئید نداره. اگر اینگونه است پس بین جراحی و خوردن ید(در حالت مساوی)، خوردن ید ارجح هست.
    البته این سوال نبود خدتون علت را بیان کردید

2-آیا کار تیروئید فقط ساختن T3و T4هست و روی هوش و حافظه و دیگر بخش های بدن کارکردی نداره؟ اگر اینطوری هست پس اونهایی که ید می خورن، هوش و حافظه شون کاهش پیدا کنه، حتی اگر لوتیروکسین بخورن یا مساله چیز دیگری است؟
    کار تیروئید فقط ساختن هورمونهای تیروئید یعنی T3 T4 می باشد ولی این هورمونها خودشان در زمان نوزادی و کودکی در تکامل سیستم مغزی نقش مهمی دارند . ولی در بزرگسالی تاثیر آنچنانی روی هوش ندارند . در هر صورت بعد از تجویز ید رادیو اکتیو و تخریب غده فرد را رها نمی کنند و به وی هورمونهای تیروئید را تجویز می کنند تا فرد از کمبود آنها رنج نبرد .

3-آیا میزان تخریبی که ید رادیواکتیو انجام می ده، به بافت تیروئید، بزرگی و کوچکی، چند گره ای و یک گره ای و میزان ید بستگی داره؟ مثلاً تیروئید من چند گره ای هست، آیا ید همه گره ها رو نابود می کنه؟
    میزان تخریب به جذب ید توسط گره ها بستگی و هر چه جذب ید آنها بالا ترباشه تخریب هم بیشتره

4-بعد از خوردن ید و کم کار شدنش، تمام تیروئید از بین می ره یا هنوز بخشی از آن باقی می ماند؟ آیا وجود بخش تخریب شده در بدن، احتیاجی به برداشتن پیدا می کند؟
    هدف اینه که درصد بالایی از غده را تخریب بشه ولی نمی توان دقیقا پیش بینی کرد که چقدر از غده تخریب میشه بسیار مورد پیش میاد که با این درمان قسمتی از غده باقی مانه و بتدریج مجددا فرد دچار پرکاری شده است .
    بخش تخریب شده را کاری نداریم و در بدن باقی می ماند .

5-آیا این گره ها در هر دو لُب ایجاد می شوند یا فقط در یک طرف قرار می گیرند؟ آخه سمت راست تیروئید من بزرگتر از سمت چپ آن است.
    هر دو طرف ممکنه ایجاد بشه

ببخشید که اینقدر پُر حرف و پُر سوالم

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    واکنشتون به این مطلب زیبا بود و دقیقاً همین توقع رو داشتم:
    "خوب، سرتون رو درد نیارم و 5 تا سوال بپرسم: "

دکتر عزیز و گرامی، من همیشه این سوال توی ذهنم بوده که چرا لُب سمت راست تیروئید من از لُب سمت چپ بزرگتره. یعنی همه گره ها رفتند سمت راست یا نه، تورم در سمت راست بیشتر هست. یعنی آیا سمت چپ سالمه و سمت راست بیماره؟ هر وقت اومدم این سوال رو بپرسم یادم رفت. قربان هواس جمع و جور!!!!
    آقای دکتر، صحیحه؟ اگر صحیح هست همیشه من با این نام شما رو صدا بزنم؟ شما با بیمارن تیروئیدی و کلاً بیماران مربوط به غدد سر و کار دارید؟ ایا خودتون درمان می کنید یا ارجاع می دید به متخصص غدد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    واکنشتون به این مطلب زیبا بود و دقیقاً همین توقع رو داشتم:
    "خوب، سرتون رو درد نیارم و 5 تا سوال بپرسم: "

دکتر عزیز و گرامی، من همیشه این سوال توی ذهنم بوده که چرا لُب سمت راست تیروئید من از لُب سمت چپ بزرگتره. یعنی همه گره ها رفتند سمت راست یا نه، تورم در سمت راست بیشتر هست. یعنی آیا سمت چپ سالمه و سمت راست بیماره؟ هر وقت اومدم این سوال رو بپرسم یادم رفت. قربان هواس جمع و جور!!!!
    آقای دکتر، صحیحه؟ اگر صحیح هست همیشه من با این نام شما رو صدا بزنم؟ شما با بیمارن تیروئیدی و کلاً بیماران مربوط به غدد سر و کار دارید؟ ایا خودتون درمان می کنید یا ارجاع می دید به متخصص غدد؟
    در مورد بزرگتر بودن یک لوب چیزی ندارم که بگم و فکر نمی کنم که اهمیتی داشته باشه . از نظر آماری هم جایی مطلبی در این مورد ندیدم که در همه افراد اینطور باشه . در هر صورت فرقی نمیکنه

آقای دکتر، صحیحه؟
    بله با اجازه شما

شما با بیمارن تیروئیدی و کلاً بیماران مربوط به غدد سر و کار دارید؟ ایا خودتون درمان می کنید یا ارجاع می دید به متخصص غدد
    ما خط اول تشخیص و درمان هستیم و با این بیماران زیاد سر و کار داریم . مرحله اول رسیدن به تشخیص و گاهی مراحل اول درمان با ما می باشد و سپس ارجاع به متخصص . گاهی هم پیگیری های بیماران تحت کنترل با ما می باشد و در صورت ایجاد مشکل ارجاع به پزشک متخصص.

8. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. دیروز که رفتم پیش یک فوق تخصص تیروئید که تعریفشون رو از یک خانم شنیده بودم که اتفاقاً این دکتر براشون جراحی تیروئید رو تجویز کرده بودن و از اونجایی که صحبت سر جراحی بود، این خانم رفته بود پیش یه متخصص دیگه و شنیده بود که حرفی که ایشون بزنه ما دیگه نمی تونیم روش حرفی بزنیم.
    وقتی شرح حال و آخرین آزمایش من رو دیدند و معاینه و... گفتند که تیروئید شما کاندید ید خوردن هست. گفتم می شه با قرص، تنظیم نگهش دارم، شاید خوب بشه. گفتند بله، شاید خوب بشه ولی دوباره عود می کنه.
    حالا منتظرم جواب آزمایش بیاد ولی یه سوال:
    توی لینکی می خوندم که اگه یه کم کار تیروئید، به مدت 2 تا 3 سال، میزان TSH خونش تغییر نکنه(یا از محدوده خارج نشه) یعنی تیروئید سالم شده.آیا برای پرکار تیروئید هم همینه؟ یا اینکه اگه این مدت هم بگذره باز هم می تونه عود کنه؟
    آقای دکتر همش می ترسم از ید خوردن. می ترسم تا آخر عمر مجبور بشم لوتیروکسین بخورم. چون اگه ید بخورم یعنی بافت تیروئید رو از دست می دم و حتی اگر 2 تا سه سال هم TSH خونم خوب باشه، دیگه بهبودی براش وجود نداره چون بافت تیروئید از بین رفته که بتونه بدن دوباره خودش رو پیدا کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقای دکتر همش می ترسم از ید خوردن. می ترسم تا آخر عمر مجبور بشم لوتیروکسین بخورم. چون اگه ید بخورم یعنی بافت تیروئید رو از دست می دم و حتی اگر 2 تا سه سال هم TSH خونم خوب باشه، دیگه بهبودی براش وجود نداره چون بافت تیروئید از بین رفته که بتونه بدن دوباره خودش رو پیدا کنه.
    درسته ممکنه با خوردن ید رادیو اکتیو مجبور بشید تا آخر عمر لوتیروکسین بخورید ولی اگر هم ید رادیو اکتیو مصرف نکنید مجبورید تا آخر عمر متی مازول مصرف کنید . حالا کدام ارجحیت داره ؟ تصمیم با پزشک متخصصه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال داشتم پرکاری تیروئید باعث لاغر شدنتون هم شده بود؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه سوال داشتم پرکاری تیروئید باعث لاغر شدنتون هم شده بود؟
    بله. البته عذر می خوام که این رو می گم چون اسهال شدید داره( ولی اشتها خیلی خوبه) باعث لاغری می شه. اگه اشتها خوب نباشه زود ادم رو از پا در میاره.

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

درسته ممکنه با خوردن ید رادیو اکتیو مجبور بشید تا آخر عمر لوتیروکسین بخورید ولی اگر هم ید رادیو اکتیو مصرف نکنید مجبورید تا آخر عمر متی مازول مصرف کنید . حالا کدام ارجحیت داره ؟ تصمیم با پزشک متخصصه
    آقای دکتر، متی مازول بهتره یا لوتیروکسین؟ اونوقت اگه تیروئید کم کار بشه می شه که دوباره عادی بشه و از شر قرص خوردن خلاصم کنه؟

13. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقای دکتر، متی مازول بهتره یا لوتیروکسین؟ اونوقت اگه تیروئید کم کار بشه می شه که دوباره عادی بشه و از شر قرص خوردن خلاصم کنه؟
    در مورد اینکه کدام بهتره پزشک متخصص غدد نظر میده نه بنده
    احتمال همه چی وجود داره هم اینکه نرمال بشه یا اینکه برای تمام عمر کم کار بشه و حتی اینکه مجددا پر کار بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •