خیر نه دفع می شوند و نه به غده باز می گردندونوقت بقیه T4 که به TBG متصل هستند و فعالیتی ندارند چه برسرشان می آید؟ از بدن دفن می شوند و یا دوباره به تیروئید باز می گردند؟
همینطور که قبلا گفتم T4 به شکل باند شده به این پروتئین در خون حمل می شود و مدام در حالت گردش در بدن می باشد و در یک حالت پویا این فرم باند شده با فرم آزاد و هورمون تولید شده و مصرف شده در حالت تبادل می باشند . در حقیقت شما تصور نکنید که مثل یک ماشین می باشد که هورمون روی آن بنشیند و بعد پیاده شود و بقیه اضافه باشد که یک فکری به حال آن بکنیم بلکه سیستم های بدن مدام در حالت تبادل با یکدیگرند و کاملا پویا می باشند .
خیر خطرناک نیست .اگر من ضربان رو احساس کنم یعنی با اینکه 80 تا می زنه ولی من احساسش کنم، خطرناک نیست؟
در حقیقت این همان تعریف طپش قلب می باشد یعنی حالتی که شما ضربان خود را احساس می کنید چه این ضربان بالاتر از نرمال باشد و چه طبیعی
بعضی از بی نظمیها کاملا واضح هستند ولی همه آنها نه و باید نوع آنها را شناخت تا بتوان تشخیص داد.با گرفتن نبض می شه فهمید که قلب نامنظم می زنه. من هم می تونم این کار رو بکنم یا فقط پزشک می تونه؟
نیازی نیست اینقدر ذهن خود را درگیر این مسائل کنید چون استرس ایجاد کرده و این استرس علائم شما را تشدید می کند.
هر چه جذب ید در یک ناحیه بیشتر باشه رنگ آن به سمت قرمز متمایل می شود . جایی که جذب ید نداریم یا بسیار کم است رنگ سبز می تواند باشدمی شه راجع به رنگ هایی که در اسکن تیروئید وجود دارند توضیح دهید؟ مثلاً رنگ زرد، قرمز، سبز، آبی و....
رادیوکتیو بصورت بالقوه خاصیت تخریب بافتی دارد واگر دوز آن در یک بافت از یک حدی بالاتر بره باعث تخریب آن بافت می شود . تیروئید غده ای می باشد که بصورت تخصصی ید را به خود جذب می کند و این قدرت را دارد که غلظت ید را صدها برابر در خود بالا ببرد یعنی تفاوت غلظت ید در خون و در بافت تیروئید می توانند بسیار بالا باشد . از این خاصیت برای تخریب نقاط بسیار فعال غده استفاده می کنند به این معنی که می آیند و ید رادیواکتیو را به بیمار وارد می کنند غلظت این ید بالا نیست و تشعشع رادیوکتیو آن در حدی نیست که همه بافتهای بدن را آسیب بزند این ید بصورت تخصصی جذب غده تیروئید شده و غلظت آن در غده بالا می رود بنابر این تشعشع آن هم د ر حجم کوچک غده بالا میرود تا جاییکه این تشعشع باعث تخریب غده بصورت اختصاصی می شود بدون اینکه به بافتهای دیگر آسیبی وارد بیاد به این می گن تخریب اانتخابی .می شه لطف کنید و توضیح بدید که تخریب انتخابی به چه معناست؟![]()
آندوکرین صفت کلمه غده می باشد و به معنی درون ریز می باشد و چیز مجزایی نیست . غده آندوکرین تیروئید یعنی غده درون ریز تیروئیدوقتی فردی ید می خورد، کدوم غده تخریب می شود؟ غده آندوكرين یا غده تيروئيد؟
موفق باشید .