تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 17 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 167

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر پیرامون کتب هری پاتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight 07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

10

در ضمن هری پاتر یک شاهکار بزرگه!خداییش یه ایراد از تو اون به من بگین

دوست من منم باهات موافقم که کتاب هری پاتر خیلی قشنگه ولی خیلی ایراد داره که من به جای یکی چندتاییشو مثال میزنم:
    1
    . در فصل يازدهم كتاب 6 قيد مي‌شه كه سال اولي‌ها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اولي‌ها ممنوعه، و همچنين، اون مورد هري هم استثنا بود، چون مالفوي از سال دوم و با دادن رشوه اومد تو تيم.
    2.
    این آخرای کتاب 4 بود.وقتی چوب ها به هم متصل شده بودند اول پدر هری بیرون اومد بعد مادرش در صورتی که اول باید مامانش بیرون میومد چون بعد از جیمز کشته شد.
    3.
    کسی نمی تونست تو میدون گریمولد ظاهر بشه. ولی فرد و جرج تو کتاب 5 اینکار رو به دفعات کردن
    4.
    چرا هري از سال پنجم تسترال ها رو مي بينه ؟ اگه به خاطر مرگ سدريكه بايد از آخر سال چهارم ببينه و اگه به خاطر مادرشه بايد از سال سوم ببينه
    اشکالات کتاب اول: سنگ جادو
    5.
    مارها که پلک ندارن. پس چه طوری وقتی هری تو باغ وحش ماره رو می بینه، ماره بهش چشمک میزنه؟
    6.
    . تو نامه ی هری نوشته بود فقط میتونه یه وزغ، گربه یا جغد با خودش ببره اما رون موش (پتیگرو) رو داشت
    7.
    هری کتاب هزار قارچ و گیاه جادویی رو میخره اما بعداً تو کتاب میگه که هری دنبال دیتانی تو کتاب صد قارچ و گیاه جادویی گشت
    8.
    در جشن اول سال نیک بی سر میگه 400 ساله چیزی نخوردم ولی تو کتاب تالار اسرار هری میره به 500 امین جشن مرگ نیک
    9.
    فرد به هری میگه ما از زمانی که چارلی رفته قهرمان کوییدیچ نشدیم. با توجه به حرفای رولینگ، چارلی سه سال از پرسی بزرگتره و پرسی هم سال پنجمه. پس نتیجه می گیریم که چارلی سال پیش از مدرسه رفته و گریفیندور سال پیش قهرمان شده بوده.
    10.
    یه جای دیگه وقتی سه نفر از برج گریفیندور میان بیرون از پله ها میرن بالا تا برن طبقه ی سوم. ولی برج گریفیندور طبقه ی هقتمه. پس اونا باید می اومدن پایین نه بالا!
    11.
    تو بازی شطرنج وقتی رون جای اسبه میگه که باید یه خونه بره جلو تا وزیر بزنتش و هری شاه رو مات کنه. اما اسب فقط حرکت Lیعنی 2 تا جلو یه دونه به اطراف میتونه بره
    12.
    دامبلدور میگه تو هوا به جغد هرمیون رسیده اما هرمیون میگه وقتی داشته میرفته به جغد دونی تا برای دامبلدور جغد بفرسته دیدتش
    13.
    قبل از شروع شدن شطرنج، رون میگه هری تو برو جای فیل. هرمیون تو هم برو کنارش جای رخ.
    اما رخ کنار اسبه نه فیل
    حالا دیدی که ایرادهای زیادی داره؟
    Last edited by knight 07; 04-08-2010 at 20:01.

2. 3 کاربر از knight 07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

[SIZE=2]
    دوست من منم باهات موافقم که کتاب هری پاتر خیلی قشنگه ولی خیلی ایراد داره که من به جای یکی چندتاییشو مثال میزنم:
    1. در فصل يازدهم كتاب 6 قيد مي‌شه كه سال اولي‌ها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اولي‌ها ممنوعه، و همچنين، اون مورد هري هم استثنا بود، چون مالفوي از سال دوم و با دادن رشوه اومد تو تيم.
    2.
    این آخرای کتاب 4 بود.وقتی چوب ها به هم متصل شده بودند اول پدر هری بیرون اومد بعد مادرش در صورتی که اول باید مامانش بیرون میومد چون بعد از جیمز کشته شد.
    3. کسی نمی تونست تو میدون گریمولد ظاهر بشه. ولی فرد و جرج تو کتاب 5 اینکار رو به دفعات کردن
    4. چرا هري از سال پنجم تسترال ها رو مي بينه ؟ اگه به خاطر مرگ سدريكه بايد از آخر سال چهارم ببينه و اگه به خاطر مادرشه بايد از سال سوم ببينه
    اشکالات کتاب اول: سنگ جادو
    5. مارها که پلک ندارن. پس چه طوری وقتی هری تو باغ وحش ماره رو می بینه، ماره بهش چشمک میزنه؟
    6. . تو نامه ی هری نوشته بود فقط میتونه یه وزغ، گربه یا جغد با خودش ببره اما رون موش (پتیگرو) رو داشت
    7. هری کتاب هزار قارچ و گیاه جادویی رو میخره اما بعداً تو کتاب میگه که هری دنبال دیتانی تو کتاب صد قارچ و گیاه جادویی گشت
    8. در جشن اول سال نیک بی سر میگه 400 ساله چیزی نخوردم ولی تو کتاب تالار اسرار هری میره به 500 امین جشن مرگ نیک
    9. فرد به هری میگه ما از زمانی که چارلی رفته قهرمان کوییدیچ نشدیم. با توجه به حرفای رولینگ، چارلی سه سال از پرسی بزرگتره و پرسی هم سال پنجمه. پس نتیجه می گیریم که چارلی سال پیش از مدرسه رفته و گریفیندور سال پیش قهرمان شده بوده.
    10. یه جای دیگه وقتی سه نفر از برج گریفیندور میان بیرون از پله ها میرن بالا تا برن طبقه ی سوم. ولی برج گریفیندور طبقه ی هقتمه. پس اونا باید می اومدن پایین نه بالا!
    11. تو بازی شطرنج وقتی رون جای اسبه میگه که باید یه خونه بره جلو تا وزیر بزنتش و هری شاه رو مات کنه. اما اسب فقط حرکت Lیعنی 2 تا جلو یه دونه به اطراف میتونه بره
    12. دامبلدور میگه تو هوا به جغد هرمیون رسیده اما هرمیون میگه وقتی داشته میرفته به جغد دونی تا برای دامبلدور جغد بفرسته دیدتش
    13. قبل از شروع شدن شطرنج، رون میگه هری تو برو جای فیل. هرمیون تو هم برو کنارش جای رخ.
    اما رخ کنار اسبه نه فیل
    حالا دیدی که ایرادهای زیادی داره؟
    البته چندتا از اینایی که گفتی اشتباه نبود، ولی در مجموع کتاب 100% اشتباهاتی داره... من خودم یه سری اشتباه رو تو کتاب غیر از اینا که گفتی دیدم!!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

پيش فرض

البته چندتا از اینایی که گفتی اشتباه نبود، ولی در مجموع کتاب 100% اشتباهاتی داره... من خودم یه سری اشتباه رو تو کتاب غیر از اینا که گفتی دیدم!!
    کدوماش اشتباه نبود؟اشتباهاتی که خودت دیدی رو بذار ما هم ببینیم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کدوماش اشتباه نبود؟اشتباهاتی که خودت دیدی رو بذار ما هم ببینیم
    اینا به نظر من سوتی نیستن ولی البته شاید هم واقعا سوتی و اشتباه باشه! نمیدونم!
    1. در فصل يازدهم كتاب 6 قيد مي‌شه كه سال اولي‌ها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اولي‌ها ممنوعه،
    شاید به خاطره برگزیده بودنش اومدن! چون هری تو ادامش میفهمه که از گروهای دیگه مدرسه برای اومده بودن انتخاب کوئیدیچ گریفندور!
    3. کسی نمی تونست تو میدون گریمولد ظاهر بشه. ولی فرد و جرج تو کتاب 5 اینکار رو به دفعات کردن
    فکر کنم کسایی که نوشته آدرس گریمولد (دامبلدور داده بود) رو خونده باشن، این قابلیت رو داشته باشن! ولی باز حرفت منطقیه...
    11. تو بازی شطرنج وقتی رون جای اسبه میگه که باید یه خونه بره جلو تا وزیر بزنتش و هری شاه رو مات کنه. اما اسب فقط حرکت Lیعنی 2 تا جلو یه دونه به اطراف میتونه بره
    یعنی این حالت پایین نمیشه؟ شاید منظورش از حرکت به جلو، حرکت L بوده؟ راستی اون قسمت بولد شودت غلطه ها! نه؟

13. قبل از شروع شدن شطرنج، رون میگه هری تو برو جای فیل. هرمیون تو هم برو کنارش جای رخ.
    اما رخ کنار اسبه نه فیل
    البته من زیاد از شطرنج سررشته ندارم! ولی فکر کنم تو بازیه شطرنج هر رنگ صاحبه، دو تا فیل، دو تا اسب و دو تا رخ هستش و از هرکدوم یه مهره صفحه راست و یه مهره سمت چپ بازی هستند! اگه رون اسب سمت راست رو انتخاب کرده، پس به هری گفته که بره فیل سمت چپ رو انتخاب کنه و منظورش از جمله بولد شده این بوده که هرمیون رخی رو انتخاب کنه که نزدیک هریه و در واقع سمت چپه!
    الان اشتباه ها و دوگانگی هایی که خودم دیدم، به خاطرم نمیاد، ولی حتما اینجا، تو یه پست دیگه میتایپمشون...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

پيش فرض

شاید به خاطره برگزیده بودنش اومدن! چون هری تو ادامش میفهمه که از گروهای دیگه مدرسه برای اومده بودن انتخاب کوئیدیچ گریفندور!
    دوست من اگه یادت باشه گروه های دیگه رو بیرون کرد ولی به سال اولیها گفت که برن تو یه گروه تا ازشون امتحان بگیره.
    فکر کنم کسایی که نوشته آدرس گریمولد (دامبلدور داده بود) رو خونده باشن، این قابلیت رو داشته باشن! ولی باز حرفت منطقیه...
    نظر شما یه فرضیه است که نویسنده نگفته و اگه اینطور بود برای رفت و آمد هری و بقیه اینکارو میکردن و اینقدر خودشونو تو زحمت نمینداختن.
    یعنی این حالت پایین نمیشه؟ شاید منظورش از حرکت به جلو، حرکت L بوده؟
    توی شکلهای3 و 4 که اصلا اسبی نیستولی منظورتو فهمیدم،تو این حالت میگن یه خونه به جلو و دو خونه به راست و یا چپ نه یه خونه به جلو
    البته من زیاد از شطرنج سررشته ندارم! ولی فکر کنم تو بازیه شطرنج هر رنگ صاحبه، دو تا فیل، دو تا اسب و دو تا رخ هستش و از هرکدوم یه مهره صفحه راست و یه مهره سمت چپ بازی هستند! اگه رون اسب سمت راست رو انتخاب کرده، پس به هری گفته که بره فیل سمت چپ رو انتخاب کنه و منظورش از جمله بولد شده این بوده که هرمیون رخی رو انتخاب کنه که نزدیک هریه و در واقع سمت چپه!
    دوست من اینگار خیلی تو بحر این جمله رفتیآخه کی میاد منظورشو اینجور برسونه؟ اگه بخواد به قول شما بگه جای مثلا رخ چپ بایسته نمیگه برو کنار هری ، میگه برو سمت هری و یا سمت چپ.
    الان اشتباه ها و دوگانگی هایی که خودم دیدم، به خاطرم نمیاد، ولی حتما اینجا، تو یه پست دیگه میتایپمشون...
    منتظریم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

توی شکلهای3 و 4 که اصلا اسبی نیست
    خدایی این سوالت جدی بود؟!؟! واقعا جدی پرسیدی؟! عزیز! اون اسبه (جناب رون!) توسط وزیر فرت شد تا راه برادر فیل (هری) برای مات کردن (فرت کردن شاه مشکی) باز بشه! (پ.ن: ضمنا اسبه تو حالت 2 کیش داده)
    ولی منظورتو فهمیدم،تو این حالت میگن یه خونه به جلو و دو خونه به راست و یا چپ نه یه خونه به جلو
    جان؟!
    دوست من اینگار خیلی تو بحر این جمله رفتیآخه کی میاد منظورشو اینجور برسونه؟ اگه بخواد به قول شما بگه جای مثلا رخ چپ بایسته نمیگه برو کنار هری ، میگه برو سمت هری و یا سمت چپ.
    آقا چرا تیکه میندازی! ولی خارج از شوخی، من احساس می کنم تو بعضی از جاهای کتاب مترجم ها هم خوب ترجمه نکردن... شاید اینجا هم یه نمونه باشه... ولی در اینکه کتاب 1 نهایتا پر اشتباه ترین و چرت ترین کتاب مجموعه هستش شکی نیست!
    حتما...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

پيش فرض

خدایی این سوالت جدی بود؟!؟! واقعا جدی پرسیدی؟! عزیز! اون اسبه (جناب رون!) توسط وزیر فرت شد تا راه برادر فیل (هری) برای مات کردن (فرت کردن شاه مشکی) باز بشه! (پ.ن: ضمنا اسبه تو حالت 2 کیش داده)
    حالا تو تیکه میندازی یا من؟الان که یه مشکلی پیش اومده و من الان عکسارو نمیبینم ولی نمیدونستم که تو رون رو به جای اسب نشون دادی چون تو شکل 1 اسب بود.
    متوجه نشدی چی گفتم؟
    من احساس می کنم تو بعضی از جاهای کتاب مترجم ها هم خوب ترجمه نکردن... شاید اینجا هم یه نمونه باشه... ولی در اینکه کتاب 1 نهایتا پر اشتباه ترین و چرت ترین کتاب مجموعه هستش شکی نیست!
    منم با این که ممکنه بعضی اشکالها از ترجمه ی مترجمها باشه موافقمولی بیشتر اشکالا از نویسنده است،در ضمن نمیشه همینجوری به کتاب به این قشنگی چرت گفت.در کل از همفکریت ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منم یک سوال داشتم که فکر نمی کنم کسی جوابشو بدونه! کسی می دونه طلسم آوادا کداورا (طلسم مرگ ) چه شکلی کار می کنه؟؟؟
    در ضمن اینم یک سوتی دیگه :مگه توی کتاب 7 نگفته بود چو می خواست هری رو ببره به سالن عمومی؟ با توجه به این که چو یک سال از هری بزرگتره پس اون موقع تو هاگوارتز چی کار می کرد؟؟

در آغاز فعالیت بهار96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از بهترين كتاب هاي كه خوندم معمولا كساني كه فاقد قدرت تخيل قوي هستند ازين كتابها استقبال نمي كنند وگرنه مجموعه كتاب هاي هري پاتر در نوع خود بي نظير هستند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

پيش فرض

از بهترين كتاب هاي كه خوندم معمولا كساني كه فاقد قدرت تخيل قوي هستند ازين كتابها استقبال نمي كنند وگرنه مجموعه كتاب هاي هري پاتر در نوع خود بي نظير هستند
    چه ربطی داره؟منظورتون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •