مگه ميشه داداش آرمين از يه بازي تعريف كنه و بد باشه
هر چند كه يكم انگاري به سن و سال ما نمي خوره ولي رفتيم سراغش
مگه ميشه داداش آرمين از يه بازي تعريف كنه و بد باشه
هر چند كه يكم انگاري به سن و سال ما نمي خوره ولي رفتيم سراغش
Last edited by hobgoblin; 28-06-2010 at 08:05.
سلام دوستان
منم بازی رو گرفتم ولی خوب شاید بچه گونه باشه ولی شما که معرفی کنین Game Spot و ... کیلو چنده !
پست اول جیگر
مرسی که نسبت به من لطف دارین واقعا لایق این محبت ورزی نیستم... قربونتون برم دوستای خوبم... حالا من اونقدر تمجید می کنم که همه فکر می کنن من با کمپانی سازنده اش قرار داد بستمهدفم از معرفی فقط این بود که توجه دوستان رو به بازی که ممکنه خیلی وقته انجامش ندادن جلب کنم این بازی برای من که معنی خاصی داره... من از بچگی گیم بازی می کردم واسه همین از خود گیم خاطره ها دارم... همیشه از بازی کردن بازی های دارای Level Up لذت می بردم. بازی مثل سوپر ماریو خیلی نمی تونست جذب کنه چون تا آخرین لحظه اش نهایتا همونی می تونی باشی که توی همون شروعش می تونی باشی یعنی خوردن یک قارچ و افزایش قد و خوردن گل برای به دست آوردن گلوله آتشین... ولی بازی هایی مثل Captain Tsubasa Super Sticker یا بازی هایی که به نحوی دارای قابلیت Level Up بودن جذابیت خاصی داشتن و و انگیزه برای بیشتر بازی کردن. فقط یکی از مزایای این بازی یعنی شرک همین لول آپ و قابلیت کسب مهارت های بیشتر و جدیدتر هست این فاکتور توی گیم برای من فوق العاده با اهمیت هست. از بازی های یکنواخت زیاد خوشم نمیاد. من توجه به کارتونی بودن بازی نمی کنم تازه من ذاتا از انیمیشن شرک خوشم میاد و خاطرات خیلی خوبی دارم بخصوص از شرک 2 ولی خوب این علاقه ام به گیمش ربطی به این علاقه نداره. من خود گیم رو پسندیدم با روحیاتم سازگار هست چیز هایی که از یک گیم انتظار دارم برآورده کرده... داستان خوب و به روایت Cut Sence و نمایش بخش هایی از فیلم و گیم پلی خوب حرکات جالب در موقع فایتینگ امکان انتخاب کاراکتر های مختلف و استفاده از توانایی های منحصر به فردشون آموزش هایی که در حین بازی می تونید بگیرید. کمک هایی که شما مختار هستید برای حل معما بدست بیارید و یا سعی کنید خودتون حل کنید. یه بازی هست که هیچ چیزش اجباری نیست شما با اینکه یک بازی خطی انجام میدید ولی بعدا می تونید به جاهایی که قبلا رفتید قدم بذارید. حقیقتا اگه کسی بره توی بحر این بازی می فهمه که چی می گم
خیلی جالبه این بازی دارای قابلیت Level Up هست.
همه بازی ها دیگه یکمی از عناصر نقش آفرینی در خودشون دارن.
این پیشرفت در بازی ها باعث میشه بازی ها جذابتر باشن.
منم با تعاریف دوستان گرفتمش
البته دوستان گفتنی ها رو درمورد این بازی گفتند ولی تا همینجا که رفتم فقط می تونم بگم که به قول آرمین جون یک بازی با سبک کاملا متفاوت(لااقل با بازیهایی که من کردم)هست فقط یادتون باشه به این بازی باید به عنوان یک بازی فانتزی سرگرم کننده(در حد خود فیلم) نگاه کنید و از نظر گیم پلی مثلا باید از بازیهایی نظیر سوپر ماریو خوشتون بیاد وگرنه شخصا به کسانی که به دنبال بازیهایی کاملا جدی و اکشن هستند توصیه _ش نمیکنم!!
البته یه کم که بیشتر جلو رفتم میام آماردقیقتر_ ش رو میدم![]()
Last edited by mehdy.z; 01-07-2010 at 00:25.
دانلودش کردم سرگرم کنندست
من این بازی رو در 2 DVD گرفتم اما کرک میخواد
داخل DVD هم یه کرک بود ولی خراب بود
اگه میشه کرک این بازی رو بذارید
اون پائین اونی که 6.9 مگ هست رو دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کردم اما کرک ویروسی هست و وقتی هم آنتی ویروس رو غیر فعال کردم وقتی فایل رو اکسترک میکنم اکسترک میشه ما بعد از چند ثانیه فایل کرک غیبش میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)