تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: چرا این جام اینطوری شده

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

ایتالیا خیلی خیلی حیف شده که حذف شد

ولی بخواین حساب کنید آرژانتین که هنوز با یه تیم قوی برخورد نکرده به نظر من برداش هم خیلی زوری بوده...

ولی فکر نمیکنم آرژانتین با طرز فکر مارادونا به جایی برسه
    باید دید که چی میشه...

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    چرا جام 2010 اینقدر اوضاعش خرابه؟
    فینالیست های دوره قبل حذف شدن
    فرانسه و ایتالیا
    اسپانیا در شرف حذفه ...
    تنها از برزیل بازی قابل قبول دیدیم و آرژانتین هم تا حالا به تیم درست و حسابی نخورده .
    به نظرتون دلیل چیه؟
    شما از برزيل بازي قابل قبول ديدي
    از كدوم شبكه ديدي ما هم ببينيم
    مگه آرژانتين هنوز بازي قابل قبول نشون داده كه برزيل بده
    كلا خيلي دلايل داره ....
    اما مهم اينه كه از فوتبال لذت ببريم
    من كه از موفقيت تيمهاي آسيايي خوشحالم
    كره كه اومد بالا البته ديگه بهانه داوري هم نيست
    ژاپن كه دانماركياي مغرور رو تحقير كرد
    نيمه اول كه دانمارك رو خوابونده بود
    استرالياي ضعيف هم با تفاضل گل حذف شد
    كلا من دارم از فوتبال لذت ميبرم
    تيم بزرگ يعني چي
    تيم كوچيكي كه يه تيم بزرگ رو ببره مستحق طرفداريه
    در كل مرسي آسيا

4. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

من هم از حذف تیم های فرانسه و ایتالیا ناراحت شدم

در مقابل دوستی که گفته بود ایتالیا به اشتباهات داوری باخت باید بگم حتی اگه واقعا اشتباه هم بوده نباید تیمی مثل ایتالیا که میراث دار بزرگانی چون باجیو .دینوزوف . دل پیرو .توتی .روسی و... هست بیاد در مقابل تیمی مثل اسلواکی(اگه درست گفته باشم) بیاد بگه ما به داوری باختیم .متاسفانه اصل فوتبال که سرگرمی و لذت هست به نتیجه تبدیل شده .متاسفانه امثال مورینیو رو باید نابود کننده فوتبال زیبا نامید.شما جام جهانی 86 .90 .94 رو تصور کنید چه ستاره هایی در جام جهانی به تماشاگران لذت تماشای فوتبال رو ارائه می دادند ولی 2010 چی نوید فوتبال نتیجه گرا.

جالبه در جام جهانی که جام جهانی دفاع هست برترین دفاع دنیا ایتالیا حذف میشه اون هم پایین تر از نیوزلند.

بزرگترین شگفتی جام باخت ایتالیا نبود بلکه پایین تر از نیوزلند قرار گرفتن ایتالیا نامید.

با این شرایط اگه دیدید اسلواکی و امریکا به فینال رسیدند اصلا تعجب نکنید

موفق باشد

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نه داداش ما باید انتقام شب طاعونی رم رو از آلمان ها بگیریم. مردید مرحله بعد بیایید.

.
    من حال میکنم از این جور کل کل کردن ها .
    آرژانتین این روزها تبدیل به تیم افسانه ها شده.......مارادونا+ مسی+خط آتش جهنمی=شکست هر تیمی...هرتیمی حتی منتخب جهان.واین برای آلمان افتخاره که در عین حالی که با همچین تیمی بازی میکنه اون روهم شکست بده....برای جاودانگی بایدخدایان راشکست داد.

باکمال میل وبا تمام قوا بعداز نابودی اندک آبروی انگلیس،با تیم افسانه ها(آرژانتین) بازی خواهیم کرد.

فقط جون من بعدش نیاید بگید شانسی بود.پنالتی بود.و....

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من فکر میکنم حذف دو تیم بزرگ و پر ستاره ایتالیا و فرانسه که هر کدام در گروه خود چهارم شدند ، افتضاحی بود که مقصر اصلی آن سرمربی دو تیم بودند. البته دومنک خیلی شدیدتر بود چراکه بازیکن محبوب من یعنی سمیر نصری را که میتوانست برای این تیم بسیار مفید باشد و همچنین نسبت به بقیه بازیکنان انگیزه بالاتری هم داشت دعوت نکرد. بازیکنان فرانسه واقعا کم انگیزه بودند. ایتالیا هم که در حد انتظار نبود و پیرمردهای این تیم از جمله کاناوارو بسیار ضعیف ظاهر شدند. در حذف ایتالیا بدشانسی هم دخیل بود.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

واقعا جام عجیبیه
    آسیایی ها تا اینجا بد نبودن ژاپن تو بازی دیشب مقابل دانمارک عالی بود کره جنوبی هم میتونه در مقابل
    اروگوئه پیروز باشه
    آفریقایی ها بر عکس انتظار افتضاح بودند مخصوصا نیجریه و کامرون
    اروپایی ها هم مثل اقتصادشون در رکود به سر میبرن
    فرانسه تیم محبوب من واقعا بد بود اصلا کار گروهی رو مثل اینکه یاد نگرفتن
    دیروز هم ایتالیا حذف شد که حقش بود
    آلمان و انگلیس هم در حدو اندازه های خودشون نبودن
    نماینده های آمریکای جنوبی تا این لحظه بد نبودن تا ببینیم آرژانتین و برزیل چی کار میکنن

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به نظرم که جام باحال ترم شده ! کلاً غیر قابل پیش بینی .
    به هر حال این تیمای ضعیف هم باید یه جوری جلو تیمای قوی باز کنن که بهترینش دفاع کردنه . من که باهاش مشکل ندارم

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان هر کدوم یه علتی رو برای حذف یا بد نتیجه گرفتن تیمای بزرگ گفتن ولی من فکر کنم فرمول قهرمانی این باشه :

[SIZE="2"]قهرمانی جام جهانی= بازیکن عالی ( ستاره ها + بازیکن های کارگر ) + مربی عالی ( تاکتیک بلد+ با جذبه ) + شانس (این خیلی مهمه که تو چه گروهی باشی و مسیر تا فینال چه جوری باشه یا دچار اشتباه داوری و ... اینا نشی )
    قهرمان های دوره های قبل رهمشون اینا رو داشتن .همین جور کشکی یا با فوتبال دفاعی که نمیشه قهرمان جهان شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

پيش فرض

خداییش دیشب بازی ژاپن آدم میدید، کیف می کرد. مخصوصا هوندا و مخصوصا او گل سوم که واقعا عالی پاس داد. من البته همه بازی ها رو ندیدم اما یکی از محدود بازی های این دوره بود که واقعا به دلم چسبید. آدم احساس می کرد داره فوتبال نگاه می کنه.
    اما بازی های فرانسه و ایتالیا و حتی دو بازی اول هلند و بازی برزیل کره و البته آرژانتین یونان، اصلا دلچسب نبودن. تنها تیمی که بازم بازیش یه هیجانی داشت، همون آلمان بود (من طرفدار آلمان نیستم).
    هدف اصلی دیدن بازی های جام باید لذت بردن باشه. وقتی بازی ایتالیا و فرانسه باعث میشه آدم خوابش ببره، چه فایده داره تا فینال بیان (من خودم طرفدار درجه یک بوفونم، اما چه فایده). اگه قرار باشه همه ماست مالی شده بیان بالا مثل یورو 2004 میشه که یونان همه رو یک هیچ برد و شد قهرمان. حالا این چه فایده ای داشت؟ نه کسی از بازیش خوشش اومد نه از نتایج راضی بود. چون تیم هایی که درست و حسابی بازی می کردن حذف شدن.
    حداقل توی این جام اروگوئه و مکزیکو داریم که زیاد حمله می کنن. بعلاوه آرزانتین و کمی پرتغال و آلمان. آسیایی هام عملکردشون عالی بوده که 100% نتیجه برنامه ریزی های بلند مدتشونه.

12. 2 کاربر از pcnondaily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایتالیایی که به اصطلاح قهرمان جهان بود وقتی نتونست نیوزلند رو بزنه باید صعود هم می کرد؟
    شما مثه اینکه چیزی از فوتبال نمی دونی، آخه دشمن دیرینه مارادونا(فیفا) که 90 نذاشت قهرمان بشه می خواد قهرمانش کنه؟
    شما از حذف ایتالیا در شوکی و پست هات ارزش قانونی نداره.
    باید ها و نبایدها رو شما تعیین نمیکنی بلکه قوانین فوتبال و نحوه امتیاز گرفتن تیمها تعیین میکنه
    ایتالیا اگه بازی آخرشو مساوی میکرد سعود میکرد و کیه که ندونه داور دو تا گل ایتالیا رو قبول نکرد
    البته قبول دارم ایتالیا خوب بازی نکرد ولی در مجموع ایتالیا به حقش نرسید
    در ضمن نیوزیلند هم آمده بود که در این بازیها فقط دفاع کنه و دیدید که با این روش سه تا بازیشو مساوی کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •