سیستم اول که گرافیکش ضعیفتر از سیستم دوم هست؟؟؟؟!!! پس چرا سیستم اول برایه بازی خوبه؟؟؟!!!
سیستم اول که گرافیکش ضعیفتر از سیستم دوم هست؟؟؟؟!!! پس چرا سیستم اول برایه بازی خوبه؟؟؟!!!
اگر لینک معتبر داری قرار بده طبق جمع بندیمصرف برای هر قطعه 540 کافیهزیر این پاور CORE I7 را خوب تغذیه نمیکند مخصوصا 920که 140W هست
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
یعنی شما متوجه نشدی منظورم چی بود ؟سیستم اول که گرافیکش ضعیفتر از سیستم دوم هست؟؟؟؟!!! پس چرا سیستم اول برایه بازی خوبه؟؟؟!!!
ببخشین ... حله ... یه لحظه فکر کردم جدی میگین که ...
.
.
.
اینی که پیشنهاد دادین کیسه دیگه !!! من که کیس دارم چه دلیلی داره عوض کنم!!!Case:GrGREEN - Magnum 2:36
در ضمن جمع قیمت سیستم پیشنهادی شما بدون این کیسه شد 967 ... پس حالا اگه پاوره طوری باشه که مشکلی پیش نیاد میشه بالاترم باشه ...
بعد یه سوال : از اونجا که من بچه شهرستانم این سیستم ها رو راحت میشه گیر آورد؟؟!!
یه سوال دیگه که قبلا هم پرسیدم ولی جواب ندادین :
این رم پیشنهادی شما 6 گیگه ولی نسبت به رم 4 گیگه سیستم اولی قیمتش کمتره!!!
بهتر نیست که رم با کیفیت بالاتر رو بردارم تا رم ... (البته من نمیدونم کیفیت رم چجوری سنجیده میشه پس شما راهنماییم کنید!!)
ممنون
رم سیستم اولی تایمینگش کمتره و قابلیت اور خوبی هم دارهیه سوال دیگه که قبلا هم پرسیدم ولی جواب ندادین :
این رم پیشنهادی شما 6 گیگه ولی نسبت به رم 4 گیگه سیستم اولی قیمتش کمتره!!!
رم پیشنهادی من هم جزو بهترین رم هاست ولی تایمینگ بیشتری دارهبهتر نیست که رم با کیفیت بالاتر رو بردارم تا رم البته من نمیدونم کیفیت رم چجوری سنجیده میشه پس شما راهنماییم کنید
Last edited by sasan816; 25-06-2010 at 13:59.
فقط یک مدلش هست که با هایپر تریدینگ میشه 8 هستهوهشت هسته مجازری دارد
مگه 1366 رم تریپل چنل نمی خواد؟
چرا دوال معرفی کردید
میتونید در مورد این اصطلاحات: "اور" و "تایمینگ " یه توضیحی بدین؟؟؟!!!
راستی اگه بخوام یه پاور بالاتر بردارم باید چیکار کنم(یعنی چی بردارم که خیالم راحت باشه؟؟؟)
اور یعنی همون اورکلاک افزایش فرکانس های قطعات اصلی سیستم برای بیشتر شدن کارایی
تایمینگ به طور خلاصه زمان تاخیر حافظه ی رم هست اطلاعات بیشتر در
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی گفته دوال چنل هم ساپورت میکنه ..
این گرافیکی که من معرفی کردم هیچ بازی و برنامه ای وجود نداره که نتونه اجرا کنهگرافیک سیستم خودم
اینه یعنی برای شما 4670 کافی نیستبعد شما میگی کاربری من گیم نیست پس چرا میخوایی سری
5000 برداری اون رمی هم که بهت معرفی کردم بهترین مارک بازار است یا این یا G-SKILL
شما که خودت میدونی چرا سوال میکنی ؟
در ضمن همه CORE I7 920 هشت هسته مجازی دارند
Last edited by t-38; 25-06-2010 at 18:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)