متاسفانه فرصت این رو ندارم که کد کامل رو برای شما بنویسم شما شروع کن به کد نویسی هر قسمتی مشکل داشتی من و دوستانم در حد توان به شما کمک خواهیم کرد
خب شما باید برای استفاده از تبیل های مختلف اونها رو با دستور join یکی کنید و مورد استفاده قرار دهید
متاسفانه فرصت این رو ندارم که کد کامل رو برای شما بنویسم شما شروع کن به کد نویسی هر قسمتی مشکل داشتی من و دوستانم در حد توان به شما کمک خواهیم کرد
خب شما باید برای استفاده از تبیل های مختلف اونها رو با دستور join یکی کنید و مورد استفاده قرار دهید
باشه ببینید من این کد رو نوشتم
SqlConnection con = new SqlConnection("data source=.;initial catalog=member;integrated security=true");
DataSet dset=new DataSet();
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("",con);
SqlDataAdapter daa = new SqlDataAdapter("", con);
da.SelectCommand.CommandText = "select * from members where ozv_code='" + textBox1.Text + "'";
da.Fill(dset,"t1");
textBox2.Text = dset.Tables[0].Rows[0]["ozv_code"].ToString();
daa.SelectCommand.CommandText = "select * from tblImgData where id='" + textBox2.Text + "'";
daa.Fill(dset, "t1");
stiReport1.RegData(dset);
stiReport1.Load("report.mrt");
stiReport1.Design();
تا اینجا اول کد رو بازیابی و تو تکست میزاره و بر مبنای تکس عکس رو بازیابی میکنه . درسته؟
بعد که دیزاین باز میشه من فیلد پیکچر رو تو محیط میزارم ولی وقتی نمایش اه میشه فقط نوشته picture چیزی نزاشته. میرم میخام تو یزاین datacolum یا image url رو تغیر بم تا رو ... کلیک میکنم ارور زیر رو میه که لینک ام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها هم با ستوراتی بصورت باینری ر جول ذخیره شه اند . اطلاعاتشو رست میاره نام و نام خانوادگیرو ولی عکسشو من مشکل دارم................چرا کسی جواب نمیه خاهش میکنم بقیه هم همکاری کنن دیگه.
سلام
برای ذخیره تصاویر در دیتابیس میتوانید به مثال زیر توجه کنید:نوشته شده توسط gitare_pareh
ضمناً یکی از پست های شما طی 48 ساعت گذشته توسط هیچ یک از ناظرین نه تایید و نه رد شده بود. (جزء موارد نادر است)
احتمالاً بدلیل "درخواست پروژه" و نیز شکستن رکورد استفاده از عبارت "خواهش میکنم" بود که با اجازه تان حذفش کردم.
موفق باشید.
شما بهتره به جای نشستن و شمردن خاهش میکنم من یه جواب درست و حسابی بهم بدین و بخونید و بفهمین مشکل من ذخیره عکس تو جدول نیس . من 3 روزه یه جواب درست و حسابی راجع این مشکل دریافت نکردم و اونوقط شما بجا جواب دادن پست حذف میکنیی؟ ....این لینکتونم درست نبود و باز نمیشه .
خیلی مردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)