تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 72

نام تاپيک: «««آيا تعداد سهميه قاره ها در جام جهاني منطقيه؟ آيا موافق كم شدن سهميه اروپا هستيد؟ »»»

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

جام جهانی داره به سمتی میره که دیگه ستاره های تیمهای معروف، خوب بازی نمیکنند یعنی انگیزه ای برای بازی خوب ندارند چون اصل هنرشون رو توی باشگاهشون نشون میدن و اصل درآمدشون هم از همون بازی های باشگاهیشون هست.
    قدیما بازیکنها سعی میکردند تا خودشون رو خوب نشون بدن تا بتونند توسط باشگاههای اروپایی جذب بشن ولی الان دیگه اینطور نیست.ولی بازیکنهای تیم ملی های غیر معروف سعی میکنند تا بهترین بازیشون رو در جام جهانی بکنند تا خودشون رو به دنیا معرفی کنند تا بعدا بتونن توسط باشگاههای معروف اروپایی جذب بشن. دلیل اینکه در این جام جهانی میبینید تیمهای متفرقه مقابل تیمهای بزرگ ،بهتربازی میکنند همین هست.

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من سهمیه اروپا خیلی کمه
    شما دقت کنید این دوره چه تیمهای مهمی از اروپا نتونستن بیان جام جهانی بلژیک، ایرلند، ترکیه، روسیه، سوئد، لهستان، چک و...
    اونوقت از آسیا چه تیمهای مهمی نتونستن بیان جام جهانی ایران و عربستان!
    فقط یه مقایسه ای بین این تیمها داشته باشید تا ببینید سهم اروپا واقعا زیاده یا کمه
    Last edited by united; 19-06-2010 at 23:19.

4. 5 کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خیر . من مخالف کم کردن سهمیه اروپا هستم .

همین نماینده ها واسه آسیا شایسته و "کافی" هستند (البته استرالیا هم که افتضاح بود این دوره)

سهمیه آسیا زیاد بشه که این عرب ها بیشتر از گذشته راه بیفتند بیاند جام جهانی فضاحت بیشتری راه بندازند ؟!
    ایران هم اگر راه پیدا نمیکنه خب معمولا لیاقت جام جهانی رو نداره ، دور قبل این رو شاهد بودیم .

6. 3 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مخالفم
    تازه سهمیه اروپا کم هم هست!
    همین الان که سهمیشون 15 تاست بازم خیلی از تیم های خوب مثل سوئد..اوکراین..ترکیه..ایرلند ..روسیه..جمهوری چک و ... فرصت حضور در جام جهانی رو پیدا نمی کنن!
    سهمیه اسیا همینقدر بسه
    ایندفعه که می بینید تیمای آسیایی خوب نتیجه گرفتن(به جز یه مقدار استرالیا اونم در بازی اولش)چون تیم های خوبی از آسیا راه پیدا کردن به جام جهانی و هیچکدوم آبروریزی نکردن چون همشون از شرق آسیا بودن
    اگر از غرب آسیا هر تیمی بره کیسه گل و زنگ تفریح میشه و خیلی هنر کنه می تونه با یک امتیاز برگرده خونش

8. این کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اسیا کره جنوبی فقط کافیه یه سهمیه از سرمونم زیاده حالا 1.5 هم خوبه ژآپن ابدیده تر میشه به نظر من حالت تعادل رعایت شده اسیا هم زیاده که کم نیست!افریقا هم خوبه امریکای جنوبی شاید یه کم کمه تیمی ندیدین که تو این قاره باشه راحت ببازه انصافا فوتبال خوبی بازی میکنن به نظر تا الان مهیج ترین بازی هارو این تیما انجام دادن البته قسمت جنوبی شمالی هم مکزیک و امریکا خوبن همین دوتا بیان کافیه!اروپا هم انقدرام تیماش خوب بازی نمی کنن!البته از دید یک بیننده میگم من که تا الان بازی قشنگی از تیمای اروپایی ندیدم بجز المان و کمی هم هلند البته از بزرگان مثل انگلیس ایتالیا فرانسه اسپانیا و پرتغال به نظر گروه بندی جوری بود که بعضیا راحت اومدن از اروپا بعضی دیگه نتونستن مثل ترکیه که انصافا باید میبود همانند روسیه.

10. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من سهمیه اروپا خیلی کمه
    شما دقت کنید این دوره چه تیمهای مهمی از اروپا نتونستن بیان جام جهانی بلژیک، ایرلند، ترکیه، روسیه، سوئد، لهستان، چک و...
    اونوقت از آسیا چه تیمهای مهمی نتونستن بیان جام جهانی ایران و عربستان!
    فقط یه مقایسه ای بین این تیمها داشته باشید تا ببینید سهم اروپا واقعا زیاده یا کمه
    عزيز من اين تيمايي كه شما اسم بردي
    به همين تيماي اروپايي باختن كه حالا دارن توي جام 2010 براي يه گل زدن جون ميكنن

12. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من همین 4.5 سهمیه هم از سر اسیا زیاده. (البته اگه دست من بود اسیا رو 4.25 و اقیانوسیه رو 0.25 در نظر میگرفتم که جام خیلی بیش از حد نیافته دست بچه ها)
    نمونه ش همین دوره،آبروی اسیا رو بردن با این بازیهاشون. اون از ژاپن که با سیستم 10 0 0 بازی میکنه و از فوتبال فقط دفاع کردن بلده اونم از استرالیا و کره که هم فوتبالشون فوتبال نبود،هم شدن حضرت آبکش.شانس اوردیم بحرین نرفت جام جهانی،وگرنه کثیفترین فوتبال ممکن رو باید تحمل میکردیم.حالا با این اوصاف فرض کنیم عربستان و ایران هم مشرف میشدن آفریقا،... آخرش میخواستن چه گلی به سر جام جهانی بزنن؟؟؟؟ فوتبال یعنی حمله و هیجان و گل زدن. نه 90 دقیقه 10 نفره دفاع کردن و با اوت دستی گل زدن.
    حالا اروپای بیچاره با این همه تیم شاخ که این دوره غایبن.
    البته من ایمان دارم اگه سهمیه اسیا 10 تیم هم بشه ایران بطور متوسط هر 3 دوره یه بار میتونه بره جام جهانی(اونم با بازی پلی آف) . فوتبال ایران داره دنده عقب میره.متاسفم.

14. 3 کاربر از .SA33D. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من همین 4.5 سهمیه هم از سر اسیا زیاده. (البته اگه دست من بود اسیا رو 4.25 و اقیانوسیه رو 0.25 در نظر میگرفتم که جام خیلی بیش از حد نیافته دست بچه ها)
    نمونه ش همین دوره،آبروی اسیا رو بردن با این بازیهاشون. اون از ژاپن که با سیستم 10 0 0 بازی میکنه و از فوتبال فقط دفاع کردن بلده اونم از استرالیا و کره که هم فوتبالشون فوتبال نبود،هم شدن حضرت آبکش.شانس اوردیم بحرین نرفت جام جهانی،وگرنه کثیفترین فوتبال ممکن رو باید تحمل میکردیم.حالا با این اوصاف فرض کنیم عربستان و ایران هم مشرف میشدن آفریقا،... آخرش میخواستن چه گلی به سر جام جهانی بزنن؟؟؟؟ فوتبال یعنی حمله و هیجان و گل زدن. نه 90 دقیقه 10 نفره دفاع کردن و با اوت دستی گل زدن.
    حالا اروپای بیچاره با این همه تیم شاخ که این دوره غایبن.
    البته من ایمان دارم اگه سهمیه اسیا 10 تیم هم بشه ایران بطور متوسط هر 3 دوره یه بار میتونه بره جام جهانی(اونم با بازی پلی آف) . فوتبال ایران داره دنده عقب میره.متاسفم.
    من نميدونم چرا وقتي آقاي مورينيو با دفاع قهرمان اروپا ميشه
    ميشه آقاي خاص و پروفسور تاكتيك
    اما وقتي آسياييها اين كارو ميكنن كه توجيهش به خاطر ضعيفتر بودن آسياييها منطقي تره ميشن ضد فوتبال
    يادتون نره اروپا بزرگترين رواج دهنده فوتبال دفاعيه
    يونان 2004
    فرانسه و ايتالياي 2006
    اينتر و بايرن جام باشگاه هاي اروپا
    و خيلي قهرمانيهاي ديگه
    اگه يه بار زحمت ميكشيدي و تاريخ فوتبال رو مرور ميكردي
    ميديدي كه ايتاليا فوتبال دفاعي رو به دنيا معرفي كرد
    و هجومي ترين تيمهاي اروپايي مثل هلند و پرتغال توفيق چنداني در تاريخ اين قاره نداشتن
    اصولا اين روزا هر كي بلند ميشه در مورد دفاعي بازي كردن تيمهاي آسيايي حرف ميزنه
    غافل از اينكه تيمها در چه شرايطي با هم رقابت ميكنن

16. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزيز من اين تيمايي كه شما اسم بردي
    به همين تيماي اروپايي باختن كه حالا دارن توي جام 2010 براي يه گل زدن جون ميكنن
    نتیجه نگرفتن تیمها در جام جهانی به دلیل آب و هوا و عادت نداشتن بازیکنای بزرگه
    همونطور که در سال 2002 هم همه تیمهای بزرگ پر ستاره به راحتی حذف شدن
    کلا هر بار که جام جهانی در قاره ای غیر از اروپا بر گزار میشه بازیهاش در حد و اندازهای لیگ برتر ایران میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

6

نتیجه نگرفتن تیمها در جام جهانی به دلیل آب و هوا و عادت نداشتن بازیکنای بزرگه
    همونطور که در سال 2002 هم همه تیمهای بزرگ پر ستاره به راحتی حذف شدن
    کلا هر بار که جام جهانی در قاره ای غیر از اروپا بر گزار میشه بازیهاش در حد و اندازهای لیگ برتر ایران میشه
    پس نتیجه اخلاقی اینه که هروقت بازی ها توی اروپا بود، سهمیه اروپا، هر وقت آسیا بود، سهمیه آسیا، هر وقت آفریقا بود، سهمیه آفریقا و هروقت آمریکا بود، سهمیه آمریکا رو زیاد می کنیم تا شاهد بهبود کیفیت مسابقات باشیم!
    هرچند که الان توی آفریقای جنوبی زمستونه و اگه کسی تحمل این هوا رو نداشته باشه، اون اروپایی ها نیستن!
    البته آفرقایی ها هم که امسال غوغا کردن دیگه...حسابی مارو شرمنده کردن!
    به نظر من مشکل این نیست که تیم های اروپایی سهمیه شون زیاده...مشکل اینه که کلا کیفیت مسابقات ملی اومده پایین چون بازیکنا بیشتر توانشونو برای تیم باشگاهی (که حقوقشونو میده وآیندشونو تامین می کنه) میزارن و دیگه برای تیم ملی رمقی نمیمونه. این مسئله به خصوص از 2002 به بعد کاملا مشهود بود. تقریبا توی این چند دوره اخیر تنها تیم هایی موفقیت (و نه قهرمانی) به دست آوردن که انگیزه بالایی داشتن. کره و ژاپن یا همین آفریقای جنوبی. سنگال، آلمان.
    همه این مسائل بعلاوه اینکه الان به شدت با فقر ستاره روبرو هستیم باعث شده کیفیت مسابقات کم بشه. اگه 98 فرانسه جالب بود، یه قسمت بزرگش به خاطر ستاره هاش بود.
    ولی کلا حالا بلاتر کی میخواد لیست تعداد سهمیه ها رو تحویل بگیره، بگید ما هم بیایم اونجا!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •