تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 63

نام تاپيک: انتظار براي N8 يا خريد گوشي X6.16Gb يا diamond2

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

1:مثل اون دوستمون که میاد میگه صدا و کیفیت صفحه امنیا2 پایینه که کاملاً اشتباه هستو منم وظیفمه اون چیزیو که میدونم بگم
    2:همین دیشب امنیا 2 رو با e52 مقایسه کردم و e52 در برابر امنیا کاملاً بی رنگ بود
    1:این عکس رو برو روی ویندوز موبایل ببین بعد بیاد بحث کنیم! البته فکر نکنم برگردی!

این چیه؟ این طیف پیوسته رنگ هست!ویندوز موبال در نمایش تمام رنگ ها ناتوان و عاجز هست! چون فقط و فقط 64 هزار رنگ رو میتونه نمایش بده! ولی سیستم عامل های دیگه 16 میلیون!
    (کسایی که میخوان تست کنن ولی ویندوز موبایل ندارند میتوانند ویندوز کامپیوتر رو روی ترکیب رنگ 16 بیتی (64 هزار رنگ) تنظیم کنند و با اینترنت اکسپلورر تصویر رو نگاه کنند و اگه قبلا صفحه رو باز کردند ریفرش کنند صفحه رو، در این صورت از هم گسسته گی رنگ ها کاملا واضح و اشکار هست که ابروی آدم رو میبره)
    افت کیفیت به نوع نمایشگر و ساختار گوشی بستگی نداره! به ضعف ویندوز موبایل برمیگرده!

بازم فکر میکنید اشتباه میکنم؟ خوب اگه این فکر رو میکنید دلیل بیارید!

در مورد صدا هم کلا ویندوز موبال زیاد کیفیت صوتی قابل تعریفی نداره! از از خصوصیات ویندوز هست!

2:مرد حسابی e52 رو چرا انتخاب کردی؟ ضعیف گیر اوردی؟
    e52 نمایشگرش 76 هزار پیکسل داره ولی اومنیا 2 تعداد پیکسل ها 384 هزار پیکسل هست!
    e52 سایز نمایشگرس 2.4 اینچ هست ولی امنیا 2 برابر با 3.7 اینچ!

2. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

چون فقط و فقط 64 هزار رنگ رو میتونه نمایش بده! ولی سیستم عامل های دیگه 16 میلیون!
    توی ویندوز فون 7 این مشکل حل شده......و 16 میلیون هست........

+

تعداد رنگ زیاد برای زیرنور آفتاب کاربرد بیشتری د اره.........در حالت عادی کیفیت صفحه امنیا 2 با امنیا اچ دی هم برابری میکنه..........با اینکه توی تعداد رنگ تفاوت دارند........
    Last edited by Vamp!r3; 18-06-2010 at 18:49.

4. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

1:این عکس رو برو روی ویندوز موبایل ببین بعد بیاد بحث کنیم! البته فکر نکنم برگردی!

این چیه؟ این طیف پیوسته رنگ هست!ویندوز موبال در نمایش تمام رنگ ها ناتوان و عاجز هست! چون فقط و فقط 64 هزار رنگ رو میتونه نمایش بده! ولی سیستم عامل های دیگه 16 میلیون!
    (کسایی که میخوان تست کنن ولی ویندوز موبایل ندارند میتوانند ویندوز کامپیوتر رو روی ترکیب رنگ 16 بیتی (64 هزار رنگ) تنظیم کنند و با اینترنت اکسپلورر تصویر رو نگاه کنند و اگه قبلا صفحه رو باز کردند ریفرش کنند صفحه رو، در این صورت از هم گسسته گی رنگ ها کاملا واضح و اشکار هست که ابروی آدم رو میبره)
    افت کیفیت به نوع نمایشگر و ساختار گوشی بستگی نداره! به ضعف ویندوز موبایل برمیگرده!

در مورد صدا هم کلا ویندوز موبال زیاد کیفیت صوتی قابل تعریفی نداره! از از خصوصیات ویندوز هست!

این عکسو من همین الان ریختم رو گوشیم تفکیک رنگش حداقل 5 برابر مانیتورم بود
    الان گوشیه دیگه ای دم دستم نیست که عکس بگیرم ببینی

این مقایسه ان97 و امنیا اچدی خداییش بگو کدومش آبروی آدمو میبره

میبینی که ان97 جلوی امنیا اچدی زانو زده ... اصلاً تفکیک رنگ amoled با tft های بی روح نوکیا قابل مقایسه نیست
    یه سری مقایسه هم بین امنیا 2 وامنیا اچدی هست خودت بگرد پیدا کن

اینم یه مقایسه دیگه با 5800 که بازم 5800 انگار سیاه سفیده

اینم امنیا 2 و اچدی 2

این حرفی که شما میزنی در مورد htc بله درسته ... چون htc کلاً ال سی دیاش خیلی بیرنگه ولی این دلیل نمیشه ال سی دی های با کیفیت سامسونگ هم مثلش باشن

خب این از ال سی دی

در مورد صدا هم یه سر بزنید به gsmarena ببینید htc اکثر گوشیاش اسپیکر قوی دارن همینطور هدفون عالی
    سامسونگ هم اسپیکر very good داره که از ان97 بالاتر قرار میگیره و همینطور هدفون عالی
    من خودم قبلش 8510 داشتم ... 8510 با دست کاری هدفونو اکولایزر بازم صداش از امنیا 2 کمتره تو هدفون
    سامسونگ از همون سخت افزار سیمبینش تو این گوشی هم استفاده کرده پس دلیلی نداره صداش ضعیف باشه
    تازه چون پیشرفت هم کرده از سیمبینش بهترم شده

دوربینشم که باز به نظرم از 8510 بهتره با این که اون 8 بود

در مورد e52 خودت حرف خودتو نقض میکنی ... میگی رزولوشنش پایینتره ... خب این نشون میده که خودتم میدونی رزولوشن بیشتر از تعداد رنگ موثره ... بعدشم من که با e52 مقایسه کردم منظورم دقت تصویر نبود بلکه تفکیک رنگ منظورم بود که ربطی به تعداد پیکسل نداره

6. 4 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این عکسو من همین الان ریختم رو گوشیم تفکیک رنگش حداقل 5 برابر مانیتورم بود
    الان گوشیه دیگه ای دم دستم نیست که عکس بگیرم ببینی

این مقایسه ان97 و امنیا اچدی خداییش بگو کدومش آبروی آدمو میبره

میبینی که ان97 جلوی امنیا اچدی زانو زده ... اصلاً تفکیک رنگ amoled با tft های بی روح نوکیا قابل مقایسه نیست
    یه سری مقایسه هم بین امنیا 2 وامنیا اچدی هست خودت بگرد پیدا کن

اینم یه مقایسه دیگه با 5800 که بازم 5800 انگار سیاه سفیده

اینم امنیا 2 و اچدی 2

این حرفی که شما میزنی در مورد htc بله درسته ... چون htc کلاً ال سی دیاش خیلی بیرنگه ولی این دلیل نمیشه ال سی دی های با کیفیت سامسونگ هم مثلش باشن

خب این از ال سی دی

در مورد صدا هم یه سر بزنید به gsmarena ببینید htc اکثر گوشیاش اسپیکر قوی دارن همینطور هدفون عالی
    سامسونگ هم اسپیکر very good داره که از ان97 بالاتر قرار میگیره و همینطور هدفون عالی
    من خودم قبلش 8510 داشتم ... 8510 با دست کاری هدفونو اکولایزر بازم صداش از امنیا 2 کمتره تو هدفون
    سامسونگ از همون سخت افزار سیمبینش تو این گوشی هم استفاده کرده پس دلیلی نداره صداش ضعیف باشه
    تازه چون پیشرفت هم کرده از سیمبینش بهترم شده

دوربینشم که باز به نظرم از 8510 بهتره با این که اون 8 بود

در مورد e52 خودت حرف خودتو نقض میکنی ... میگی رزولوشنش پایینتره ... خب این نشون میده که خودتم میدونی رزولوشن بیشتر از تعداد رنگ موثره ... بعدشم من که با e52 مقایسه کردم منظورم دقت تصویر نبود بلکه تفکیک رنگ منظورم بود که ربطی به تعداد پیکسل نداره
    در برتری OLED بر TFT بحثی نیست!
    شما یه عکس عکسی که بهت دادم رو بزار ببینیم!
    ویندوز موبایل نمیتونه رنگ های پیوسته رو نشون بده! نمایشگر امکانش رو داره ولی ویندوز موبایل نمیتونه استفاده کنه!
    کیفیت صوت هم همینطور صوت رو سیستم عامل پردازش میکنه که ویندوز موبایل کم میاره! ربطی به هدفون و اسپیکر قوی نداره، ویندوز موبایل ضعف داره!

8. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

در برتری OLED بر TFT بحثی نیست!
    شما یه عکس عکسی که بهت دادم رو بزار ببینیم!
    ویندوز موبایل نمیتونه رنگ های پیوسته رو نشون بده! نمایشگر امکانش رو داره ولی ویندوز موبایل نمیتونه استفاده کنه!
    کیفیت صوت هم همینطور صوت رو سیستم عامل پردازش میکنه که ویندوز موبایل کم میاره! ربطی به هدفون و اسپیکر قوی نداره، ویندوز موبایل ضعف داره!
    الان دوربین دم دستم نیست فردا میزارم
    خوبه که خودت قبول داری oled از tft بهتره پس دیگه چرا قبول نمیکنی امنیا 2 از نوکیا بهتره ؟

در مورد صدا هم کاملاً اشتباه میکنی
    این از امنیا 2 که البته فقط استریوش کمه ولی کلاً صدای خوبی داره

The Samsung I8000 Omnia II generally has pretty good audio quality

x1 هم که گفته superb audio quality

اینم hd mini که گفته : Very good audio output quality

اینم hd2 هست : The audio quality of HTC HD2 is pretty good

نمیدونم این حرف شما بر چه اساسه ولی هیچ دلیل منطقی براش وجود نداره

10. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان با تشکر از شما من روزی 2 ساعتی موسیقی گوش میدم و یکی از ملاک های من این هست گوشی رو برای گوش دادن موسیقی از اسپیکر روزی 2 ساعتی میخوام و باش بشه تو مسافرت شو یا فیلم دید و بشه باش تو اینترنت گشتی زد چون روزی 7 ساعتی تو اینترنت هستم و لمسی هم باشه و بشه روش بازی شطرنج و سودوکو نصب و بازی کرد .
    همین و همین

12. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

دوستان با تشکر از شما من روزی 2 ساعتی موسیقی گوش میدم و یکی از ملاک های من این هست گوشی رو برای گوش دادن موسیقی از اسپیکر روزی 2 ساعتی میخوام و باش بشه تو مسافرت شو یا فیلم دید و بشه باش تو اینترنت گشتی زد چون روزی 7 ساعتی تو اینترنت هستم و لمسی هم باشه و بشه روش بازی شطرنج و سودوکو نصب و بازی کرد .
    همین و همین
    امنیا 2 گفتم هم صدای هدفونش خوبه هم اسپیکرش که gsmarena بهش very good داده
    برای فیلم دیدنم عالیه ... amoled هست هم کیفیت بالاتری داره هم مصرفش کمتره ... با نور 100% بیشتر از 6 ساعت فیلم پخش میکنه
    ویندوز موبایلم هست اینترنش از سیمبین بهتره ... opera mobile و opera mini بریز حالشو ببر

امنیا اچدیم بد نیست ولی چون اینترنت خیلی برات مهمه به نظرم همین امنیا 2 رو بگیر

14. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

اصلا از نظر شما حرفای من غلط باشه . من گفتم دلایل خودم به کسی و برندی یا چیز دیگه ای بی حرمتی نکردم .
    اون دلایل رو فقط واسه t2download زدم که تو تاپیک x6 جوابمو میده .

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

حالا هم اگه مشکلی دارید بگید من اون پست رو پاک کنم .(متنشو)

با تشکر از همگی شما دوستان شرمنده واسه من با هم درگیر نشید خواهش میکنم

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

1:بنظر من کلا دنبال ویندوز موبایل نرو! نظر شخصی من اینه که کیفیت صدا و تصویر کمتری دارند!
    2:نمیدونم مموری چقدر برای شما مهم هست ولی بنظر من X6 بزرگترین ایرادش عدم پشتیبانی از مموری کارت هست! مثلا گوشی هایی که مموری میخورن مثل 5800/N97/... بصورت تئوری تا 32 گیگ ساپورت میکنن! ولی 99% اطمینان دارم که بالاتر هم پشتیبانی میکنند یعنی از سری SDXC! مثلا N97 حافظه 32گیگ داره+ یک مموری 32 گیگ میشه 64 گیگ! در مقابل x6 فقط 32/16/8 گیگ! نمیشه افزایش داد!
    3:بدلیل اینکه کیفیت صدا برات مهم هست یه نظری هم به سونی اریکسون داشته باش! تجربه من اینو برام ثابت کرده که همه محصولات سونی و سونی اریکسون کیفیت صوتی خوبی داشته اند!(شاید بهترین نباشند ولی از بهترین ها هستند)
    4:امکانات دیگه رو فدای "صفحه خازنی نکنید"!!!
    مثلا من خودم N97 دارم! حداقل 2 3 روز هم با 5800 کار کردم! میزان حساسیتش فوقولاده راضی کننده هست! مهم ترین چیز این بود که هر جا لازم بود که کار دقیقی انجام بدم که با انگشت نمیشد، از هر چیزی بعنوان قلم میتونم استفاده کنم(کلید/خودکار/مداد/فیش 3.5mm که مال هدفون هست/و...)

بطور کلی در بین گوشی های HIGH END نوکیا من برتری نسبی رو به n97 میدم (برتری نسبی نه مطلق!!!)
    نمایشگر خازنی x6 برتری کامل نداره! در مواردی صفحه مقاومتی برتری داره! درضمن این صفحه 100% ضد خش هست؟ کسی تست کرده؟ چون نمیشه روش برچسب چسبوند!
    کیفیت صدای خروجی گوشی از طریق هدفون زیاد اختلافی نداره(بنظر من کمتر کسی متوجه اختلاف کیفیت بین 5800/N97/X6 خواهد شد)
    کیفیت اسپیکر x6 برتری کامل داره حتی 97 رو سوسک میکنه!
    برای شخص من داشتن کاور برای لنز دوربین خیلی مهم هست که x6 نداره!
    دوستان منو و ظاهر ایکس 6 هم بد نیست و به نظر شما نخرم htc

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

آقا امنیا 2 بخر شک نکن
    کیفیت صفحش که عالیه ... amoled هست ... هیچ فرقی با امنیا اچدی نداره ... فقط چون تاچش مقاومتیه اون لایه تاچش یکم خیلی کم کیفیت صفحه رو از امنیا اچدی پایینتر میاره ... از نوکیا که کیفیت صفحش خیلی بهتره
    صداشم هم تو اسپیکر هم هدفون عالیه ... از ان97 که بهتره ... از x6 هم بلندتره
    لطفاً از روی حدسیات نظر ندید ... امنیا 2 با اینکه ویندوز موبایله از نظر مولتی مدیا هم بسیار قویه
    قیمتش فک کنم تا 430 رسیده باشه ... شک نکن تو خریدش[COLOR="Silver"]
    با تشکر شما میگید امینا بگیرم و صداش از ایکس 6 بالاتر هست و رم گوشی چند هست دوست من .

16. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alinaserifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    遠離山姆費雪

پيش فرض

N8 بازار رو عوض میکنه گر صبـر کنـی ز غوره حلوا سازی ...

بنظرم صبـر کن ببین چی میشه ... همینها رو اون زمان میتونـی بخری ...

18. 2 کاربر از alinaserifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

این هم حرفیه که 64 هزار رنگ رو نمایش میده و در کیفیت تصویر موثر هست .

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

الان دوربین دم دستم نیست فردا میزارم
    خوبه که خودت قبول داری oled از tft بهتره پس دیگه چرا قبول نمیکنی امنیا 2 از نوکیا بهتره ؟

در مورد صدا هم کاملاً اشتباه میکنی
    این از امنیا 2 که البته فقط استریوش کمه ولی کلاً صدای خوبی داره

The Samsung I8000 Omnia II generally has pretty good audio quality

x1 هم که گفته superb audio quality

اینم hd mini که گفته : Very good audio output quality

اینم hd2 هست : The audio quality of HTC HD2 is pretty good

نمیدونم این حرف شما بر چه اساسه ولی هیچ دلیل منطقی براش وجود نداره
    یعنی صدای استریوش از ایکس 6 کمتر هست .

20. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •