قربون آقا.ممنون
سري گرين يعني چي؟ چه فرقي داره؟ چي بخرم؟
يه سوال ديگه تو هاردا مي نويسه buffer:32m ya 16m ya 8m
اينا چه فرقي دارن؟ واسه من كدوم بهتره؟
قربون آقا.ممنون
سري گرين يعني چي؟ چه فرقي داره؟ چي بخرم؟
يه سوال ديگه تو هاردا مي نويسه buffer:32m ya 16m ya 8m
بله دقیقا همین هستمن فکر کنم مشکل شما در این هست که می گید مثلا در بودجه ی معین مثلا 400 دلار نمیشه پردازنده ی 920 رو با 5850 برداشت و مثلا اگر حدود 100 دلار هزینه ی اتلون 440 بشه و 300 دلار هزینه ی 5850 باید پردازنده ی 300 دلاری 920 رو با کارت گرافیک 100 دلاری 4850 پیکر بندی کرد
اگر منظورتون این باشه ،این حرف شما کاملا صحیح هست و برای همین در قسمت جمع بندی همین بنچمارک میگه که این پردازنده بهترین بازده به قیمت رو ارائه میده یعنی همین حرف شما
جفتشون در یک حد هستندرو از چه برندي بگيرم؟ xfx his?
بهیچ عنوان سری گرین یا حتی بلو نخریدسري گرين يعني چي؟ چه فرقي داره؟ چي بخرم؟
که سرعت سیستمتون بشدت پایین میاد (برچسب روی هارد سبز یا آبی نباشه)
بافریکی از عوامل سرعت و برتری هاردها هاست و هر چقدر بیشتر باشه بهترهيه سوال ديگه تو هاردا مي نويسه buffer:32m ya 16m ya 8m
واو! خيلي ممنون بچه ها .فردا به اميد خدا ميريم حلش كنيم
دست همتون درد نكنه!
يه سوال ديگم دارم كه اصلا به اين بحث مربوط نيست
من يه سيستم با مشخصات زير دارم:
mb:Gigabyte Ga-945-S2
Cpu:intel 3.2 تك هسته اي
Ram: 2*512
VGA:256m 7100 gs
راستش از روز اول فن سي پي يوش صدا جاروبرقي مي داد!! تازگيا بدترم شده. هنگم زياد مي كنه و هي ويندوز مي زنم.احساس مي كنم cpu نسبت به سيستم ضعيفه چون مادربورد دو هسته اي رو ساپورت مي كنه مي خوام يه دو هسته اي هم واسه اون بخرم.آيا مشكلش حل مي شه؟ يا از چيزه ديگه ايه؟
با توجه به اين قطعات اگه مشكل از cpu هست cpu چي بخرم؟ اين سيستم رو واسه اينترنت و كاراي ساده مي خوام پس لزومي نداره زياد گرون باشه فقط صدا جارو برقي نده!!!
ممنون ميشم دوستان و اساتيد يه بار ديگه راهنماييم كنين![]()
نه عزیز مشکل از فنش هستيه سوال ديگم دارم كه اصلا به اين بحث مربوط نيست
من يه سيستم با مشخصات زير دارم:
mb:Gigabyte Ga-945-S2
Cpu:intel 3.2 تك هسته اي
Ram: 2*512
VGA:256m 7100 gs
راستش از روز اول فن سي پي يوش صدا جاروبرقي مي داد!! تازگيا بدترم شده. هنگم زياد مي كنه و هي ويندوز مي زنم.احساس مي كنم cpu نسبت به سيستم ضعيفه چون مادربورد دو هسته اي رو ساپورت مي كنه مي خوام يه دو هسته اي هم واسه اون بخرم.آيا مشكلش حل مي شه؟ يا از چيزه ديگه ايه؟
با توجه به اين قطعات اگه مشكل از cpu هست cpu چي بخرم؟ اين سيستم رو واسه اينترنت و كاراي ساده مي خوام پس لزومي نداره زياد گرون باشه فقط صدا جارو برقي نده!!!
ممنون ميشم دوستان و اساتيد يه بار ديگه راهنماييم كنين![]()
یه فن جدید بگیرید بندازید ایشالا مشکلش حل میشه!
خیر اصلا این دلیل نمیشهپردازنده های amd دمای بالاتری نسبت به پردازنده های اینتل دارا هستند چون پردازنده های جدید اینتل از فناوری 32 نانومتری استفاده می کنند ولی پردازنده های amd از فناوری 42 نانومتری اما این حرف به معنی داغ کردن پردازنده های amd نیست
دلیلش استفاده از مس در پردازنده ی amd و آلمینیوم در اینتل هست
فناوری 32 نانومتری مصرف پاور رو کاهش و درنتیجه گرمای تولید شده رو کاهش می ده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
it is amazing to see how 32nm manufacturing allows such a complex hexa-core processor to pull less juice from the wall than last-generation’s 45nm quad-core.
بله ولی در نانوی برابر گرمای AMD خیلی بیشتر از اینتل هست دلیلش هم استفاده از مس برای اتصال ترانزیستورهای به هم هستفناوری 32 نانومتری مصرف پاور رو کاهش و درنتیجه گرمای تولید شده رو کاهش می ده
mb.80t
case.100t
vga.100t
power.65t
cpu.270t
ram.4gig100t
hdd.50t
dvd.45t
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)