خدایی تعداد پاسهای پشت سر هم سوییس بیشتر از 3 تا میشد ؟
خدایی تعداد پاسهای پشت سر هم سوییس بیشتر از 3 تا میشد ؟
با همون 3 تا پاس خودشون و میرسوندن تو محوطه جریمه نه اینکه مثل اسپانیا تو زمین سوئیس هی پاسکاری کنند آخرش هم توپ و از دست بدن
البته اسپانیا هم خیلی خوب بازی کرد ولی تو گل زدن مشکل داشتند که البته بیشتر این مشکل بخاطر دفاع محکم سوئیس بود
حرف منم همینه . توپ خیلی کم دست سوییس بود و این اسپانیا بود که توپ رو داشت ولی سوییس خیلی خوب
دفاع کرد و نتیجه هم گرفت .
خوب یک فوبال کثیف دیدیم | حالا کاری ندارم پاس خوب دادن و اصلا دسپاچه نشدن و خوب ضد حمله کردن ولی چیزی که مشخص اینکه اگر سوئیس دفاع نمیکرد چی میشود؟!
فکر کنم 3 4 تا میخورد .![]()
اهان ایولفکر کنم 3 4 تا میخورد .
خوب دیگه جواب کامل میشه اینکه این تیم جلوتر به مشکل میخوره![]()
اتفاقن تیمی به مشکل بر میخوره که دفاعشون آدم رو یاد آزاد راه تهران کرج میندازه
من این فوتبالی که از سوییس دیدم مو لا درزش نمی ره آدم میتونه با خیال راحت همچین تیم هایی رو طرفداری کنه الا بختکی بازی نمی کنن![]()
همیشه اینطوری بوده تیم های عقب مونده ای مثل سویس و کره شمالی و ... وقتی در مقابل تیم های بزرگ قرار می گیرن جو گیر میشن و دلیلی هم که با عث به گل نرسیدن تیم اسپانیا شد فقط و فقط این بود که 1-شانس باهاشون یار نبود (خدایی شوت آلونسو طرف دروازه رو نگید که ندیدیم و خیلی شوت های دیگه ...!!)2- اختلافات بین بازیکنان
همین و گرنه اسپانیا بهترین تیم جام جهانی .... زنده باد بارسلونا زنده باد رئال مادرید !!!!!!
سوییس قهرمان میشه با اینکه طرفدار پرتقال هستم !
چون به کار هیتسفیلد ایمان دارم !
این مرد کارشو خوب بلده !
سوییس عمراً از شیلی میبازه حالا ببین کی گفتم...
اصلاً اینا تبانی بوده و هممون میدونیم که بلاتر خودش سویسی هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)