تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: اورکلاک با استفاده از نیتروژن

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ببینید مثکه شما نگرفتید اصلا نمیشه شما چرخه برای هلیوم رو توی خونه راه بندازید چون تحت شرایط آزماشگاهی و فشار فوقواتعاده بالا به مایع تبدیل میشه و این که نمیدونم چه فکری کردید که اینو میگید یکم راجع به مایع سازی گازها تحقیق کنید خودتون متوجه میشید همچنین از هلیوم فقط برای پردازنده های amd استفاده میشه که کولد باگ نمیکنند و بوسیله نیتروژن مایع یکی از دوستان من به رکورد 7200 رسیده که رکورد اول cpuz ایرانه و همچنین رکورد اول cpuz دنیا که 8199.5 هستش هم توسط نیتروژن زده شده و نه هلیوم و چیز دیگه هم که هست این فقط سرما نیست که باعث میشه فرکانس بالا بره بلکه توانایی سی پی یو هستش برای همین رکورد اول جهان چیزی حدود 2.1 ولت به سی پی یو ولتاژ دادن به نظرت چند تا سی پی یو میتونند همچین ولتاژی رو تحمل کنند؟؟
    این شاتها که گذاشتی تک هسته ای هست

من دارم روی 4 هسته ای بحث می کنم که رکوردش 6.8 هست

در مورد ولتاژ اگر دقت کرده باشید گفتم که باید برد دستکاری بشه(سخت افزاری)

البته قصد بحث کردن ندارم ولی روزی که با تغییر فاز هلیوم مایع به رکورد دو رقمی برسند زیاد دور نیست (نهایت یک سال یا 2 سال دیگه) من این روز را از حالا دارم می بینم

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی هم جواب من را بده

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

ببینید چند تا نکته رو روشن کنم اول این که بحث تغییر سخت افزاری برد رو بهش میگن مود که در سری i به بعد دیگه هیچ نیازی بهش نیست (البته بعضی برد های x48 و p45 مثل رمپیجو p5e هم نیاز به مود ندارند و میشه ولتاژی حدود 2.2 برای cpu ست کرد)
    این رو هم نگاه کنید با نیتروژن بدست اومده و رکورد پردازنده های 4 هسته ای هست

حالا هی من بگم نره شما بگو مادست خلاصتون کنم عملا تغییر فاز با گاز هلیوم امکان نداره و فکر رکورد دو رقمی رو هم فعلا باید از سرتون دور کنید

داره خودمونی میشه totayma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت كامپيوتر

پيش فرض

اگه رکورد دو رقمی امکان داشت تا الان زده بودند

داره خودمونی میشه Agena FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین اگر واقعا کسی بخواد رکورد دو رقمی با یک پردازنده 4 هسته ای بزنه اونوقت باید فراتر از طرح های روزمره فکر کنه

اینکه شما بخوای با نیتروژن مایع به رکورد 7 گیگاهرتز مثلا برای PHENOM II X4 965 برسی کار بیهوده ای هست چون همین الان کاربرای حرفه ای دارند روی رکورد دو رقمی کار می کنند و ضمنا من به شما میگم که با این روش به چیزی بیش از 5.8-6.2 البته در ایران نخواهی رسید چون در این تکنولوژی محدودی داری

ولی با تغییر فز گازی مثل هلیوم شما نه تنها می تونی 8 گیگاهرتز را پشت سر بذاری بلکه حتی میتونی روی رکورد دو رقمی هم فکر کنی

به هر حال 10 سال پیش کی به فکرش میرسید که پردازنده هایی مثل i7 920 یا PHENOM II X6 1090T روزی تولید بشه و چنین کارایی داشته باشند

باز هم میگم برای اینکه به یک رکورد قابل قبول برسی باید معقول بودن از نظر فکری را کنار بذاری!
    سلام استاد .

می خواستم ببینم این که فرمودید Phase Change با هلیوم چه طوریه قضیه ؟ عکسی چیزی دارید ؟

2) بعد الان رکورد 4 هسته ای منظورتون Intel Xeon بود یا PhII که فرمودید 6.8 . ممنون میشم لینکشو بدید .

3) می خواستم بدونم چی میشه که وقتی دما میاد پایین بهتر میشه اورکلاک کرد ؟ من یک جایی شنیده بودم که وقتی دما میاد پایین اگه vDroop را غیر فعال کنی ، ولتاژ میره بالا . اگه میشه برام توضیح بدید ، ممنون .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

می خواستم ببینم این که فرمودید Phase Change با هلیوم چه طوریه قضیه ؟ عکسی چیزی دارید ؟
    هنوز بطور رسمي اين كار صورت نگرفته و احتياج به تحقيقات بيشتر هست ولي غير ممكن نيست

2) بعد الان رکورد 4 هسته ای منظورتون Intel Xeon بود یا PhII که فرمودید 6.8 . ممنون میشم لینکشو بدید .
    منظور من فنوم 2 بود چون زئون چه نسل قديم و چه مبتني بر سوكت 1366 در اوركلاك سنگين بدليل درگير بودن QPI و نداشتن ضريب عملا ركورد بالايي نداره
    اين فنوم هاي 4 هسته اي هم ركورد هاي زيادي به ثبت رسوندن ولي چيزي كه رسمي هست و تاييد شده نزديك 7 هست

3) می خواستم بدونم چی میشه که وقتی دما میاد پایین بهتر میشه اورکلاک کرد ؟ من یک جایی شنیده بودم که وقتی دما میاد پایین اگه vDroop را غیر فعال کنی ، ولتاژ میره بالا . اگه میشه برام توضیح بدید ، ممنون .
    مهمترين نكته در ركورد گيري دما هست
    با افزايش فركانس و براي پايدار كردن پردازنده بايد ولتاژ را زياد كنيد كه در نتيجه حرارت بالا ميره
    پس اگر بشه حرارت را پايين آورد يا كنترل كرد پس ركورد هم سير صعودي پيدا مي كنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هنوز بطور رسمي اين كار صورت نگرفته و احتياج به تحقيقات بيشتر هست ولي غير ممكن نيست

منظور من فنوم 2 بود چون زئون چه نسل قديم و چه مبتني بر سوكت 1366 در اوركلاك سنگين بدليل درگير بودن QPI و نداشتن ضريب عملا ركورد بالايي نداره
    اين فنوم هاي 4 هسته اي هم ركورد هاي زيادي به ثبت رسوندن ولي چيزي كه رسمي هست و تاييد شده نزديك 7 هست

مهمترين نكته در ركورد گيري دما هست
    با افزايش فركانس و براي پايدار كردن پردازنده بايد ولتاژ را زياد كنيد كه در نتيجه حرارت بالا ميره
    پس اگر بشه حرارت را پايين آورد يا كنترل كرد پس ركورد هم سير صعودي پيدا مي كنه
    یعنی من اگه دمام را اوکی کنم ، ولتاژ بدم و فرکانس را ببرم بالا بدون محدودیت اورکلاک می کنم ؟

میشه توضیح بدید چرا QPI محدودیت ایجاد می کنه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی من اگه دمام را اوکی کنم ، ولتاژ بدم و فرکانس را ببرم بالا بدون محدودیت اورکلاک می کنم ؟
    البته عوامل ديگه هم دخيل هستند ولي مهمترين عامل هميني هست كه گفتم
    مثلا در ركورد زدن نقش يك مادربرد خوب كه كليه پارامترها را در باياس داشته باشه خيلي پررنگ هست

میشه توضیح بدید چرا QPI محدودیت ایجاد می کنه ؟
    اين همون رابط پردازنده و NB هست كه در پلتفرم جديد ضريبي براي كاهش يا فازايش اون تعبيه نشده
    با افزايش BCLK اين فركانس هم كه ضريبش X32 هست بالا ميره و از 4.8G/T براي پردازنده هاي عادي يا 6.4 G/T براي پردازنده هاي EX عبور مي كنه
    براي اينكه افزايش اين فركانس محدوديت ايجاد نكنه بايد به شاخه مربوطه ولتاژ داد تا پايداري سيستم حفظ بشه و چون كنترلر مستقيما از درون پردازنده كنترل ميشه در نتيجه حرارت پردازنده بالا ميره
    شما به شات زير دقت كنيد :

در اين شات فركانس پايه 2.66 داراي فركانس QPI به مقدار 4.8 هست

اين شات بالايي را هم نگاه كنيد كه جزء ركوردهاي 920 هست كه در فركانس 5.3 داراي فركانس QPI بيش از 9 گيگاترنسفر هست
    يعني در اين حالت ولتاژ QPI حدودي از 1.1 رسيده به 1.48

البته پهناي مسير QPI در اينتل بالاتر از HT در AMD هست ولي قابليتي كه AMD داره همون امكان تعيين ضريب HT هست كه اينتل نداره
    اين دو تا شات را هم نگاه كنيد :

در اين شات پردازنده 965 با فركانس پايه و فركانس HT حدود 4 گيگاترنسفر هست

در اين شات هم با فركانس 3.8 همون فركانس HT را داره

در اين شات هم با فركانس 4.4 داراي فركانس HT حدود 2.8 هست
    البته اگر ركورد اين پردازنده را در CPU-Z نگاه كنيد با فركانس حدود 7 گيگاهرتز هم داراي همين فركانس HT هست

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته عوامل ديگه هم دخيل هستند ولي مهمترين عامل هميني هست كه گفتم
    مثلا در ركورد زدن نقش يك مادربرد خوب كه كليه پارامترها را در باياس داشته باشه خيلي پررنگ هست

اين همون رابط پردازنده و NB هست كه در پلتفرم جديد ضريبي براي كاهش يا فازايش اون تعبيه نشده
    با افزايش BCLK اين فركانس هم كه ضريبش X32 هست بالا ميره و از 4.8G/T براي پردازنده هاي عادي يا 6.4 G/T براي پردازنده هاي EX عبور مي كنه
    براي اينكه افزايش اين فركانس محدوديت ايجاد نكنه بايد به شاخه مربوطه ولتاژ داد تا پايداري سيستم حفظ بشه و چون كنترلر مستقيما از درون پردازنده كنترل ميشه در نتيجه حرارت پردازنده بالا ميره
    شما به شات زير دقت كنيد :

در اين شات فركانس پايه 2.66 داراي فركانس QPI به مقدار 4.8 هست

اين شات بالايي را هم نگاه كنيد كه جزء ركوردهاي 920 هست كه در فركانس 5.3 داراي فركانس QPI بيش از 9 گيگاترنسفر هست
    يعني در اين حالت ولتاژ QPI حدودي از 1.1 رسيده به 1.48

البته پهناي مسير QPI در اينتل بالاتر از HT در AMD هست ولي قابليتي كه AMD داره همون امكان تعيين ضريب HT هست كه اينتل نداره
    اين دو تا شات را هم نگاه كنيد :

در اين شات پردازنده 965 با فركانس پايه و فركانس HT حدود 4 گيگاترنسفر هست

در اين شات هم با فركانس 3.8 همون فركانس HT را داره

در اين شات هم با فركانس 4.4 داراي فركانس HT حدود 2.8 هست
    البته اگر ركورد اين پردازنده را در CPU-Z نگاه كنيد با فركانس حدود 7 گيگاهرتز هم داراي همين فركانس HT هست
    یعنی من اگه eVGA Classified + 980x + خنک کننده خوب داشته باشم میتونم بدون محدودیت اورکلاک کنم ؟

میشه توضیح بدید چرا بیش از 9 GT/s هست ؟ این ضرب در دو از کجا اومد ؟

من یکسری رکورد ها را نگاه می کردم دیدم QPI پایین تر از اون ضریب 32 بود شما گفتید ، این ها مشکلات بایوس هست ؟ قضیه چیه ؟

بعد میخواستم ببینم چرا ولتاژش شده 1.48 ؟ این ها فرمول داره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی من اگه eVGA Classified + 980x + خنک کننده خوب داشته باشم میتونم بدون محدودیت اورکلاک کنم ؟
    البته اين پردازنده به دليل ضريب بازش راحت تر اور ميشه ولي اون قضيه ضريب QPI هنوز پابرجا هست

میشه توضیح بدید چرا بیش از 9 GT/s هست ؟ این ضرب در دو از کجا اومد ؟
    اون 4.5 فقط براي يك مسير هست چون اطلاعات در اين رابط بصورت رفت و برگشت محاسبه ميشه كه مجموعش ميشه بيش از 9 گيگاترنسفر

من یکسری رکورد ها را نگاه می کردم دیدم QPI پایین تر از اون ضریب 32 بود شما گفتید ، این ها مشکلات بایوس هست ؟ قضیه چیه ؟
    اون ضريب 32 امكان نداره كم بشه چون اصلا ساختار پردازنده بدين صورت هست.اگر هم جايي مي بينيد كه كمتر شده به علت اين هست كه از پردازنده XE استفاده شده و بجاي افزايش BCLK ضريب پردازنده را بالا بردن. البته نميشه اسمش را نقص كلي گذاشت ولي در ركورد گيري ها محدوديت ايجاد مي كنه
    مثال ميزنم بهترين رگوردي كه من از I7 980 ديدم نزديك 6 هست در حالي كه 965 از 7 هم عبور كرده

بعد میخواستم ببینم چرا ولتاژش شده 1.48 ؟ این ها فرمول داره ؟
    پردازنده در اين ولتاژ پايدار شده البته فرمول خاصي نيست ولي كسي كه به اين ركورد ها ميرسه از پردازنده اي با بچ نامبر مرغوب استفاده مي كنه كه كمتر ولتاژ بخوره و دماي كمتري داشته باشه!!!

پ.ن : اگر قصد خريدن پلتفرم i7 9XX را داري به نظر من يا 920 بگير يا 930 و با يك خنك كننده خوب مثلا چيزي بين 3.8 تا 4.3 اورش كن چون تا اين فركانس خوب جواب ميدن و نيازي نيست حتما 1.5 ميليون پول بايت 980 بدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •