هنوز پاک نکردم ، اگه راهنمایی کنید ممنون می شم .
هنوز پاک نکردم ، اگه راهنمایی کنید ممنون می شم .
هاردتو وصل کن به یه دستگاه دیگه درایوی که ویندوز توشه فایل های بوتش رو حذف کن که نتونه بوت شه از اون اونوقت از روی ریکاوری بوت میشه
فقط یه کپی از فایلای بوتت بگیر
سلام دوستان
من یه لپ تاپ ایسر 5732z خریده ام گه بعد مدتی وقتی می خواستم از ذوش بک آپ بردارم با نرم افزار آکرونیس باطری تموم شد و ویندوزم خراب شد یه ویندوز نصب کردم که وژنش با ویندوز اصلی لپ تاپ فرق می کرد (ویندوز 7) شماره سریال پشت نوت بوک رو هم قبول نمی کنه میگه باید حتما وژن اصلی رو نصب کنی
یه داریو مخفی روی لپ تاپ هست به نام ری کاوری می خوام از این داریو جهت ری کاوری و برگردان کلیه برنامه استفاده کنم خواهش می کنم به من بگید چه توی از این درایو استفاده کنم
ممنون از لطفتون
با F10 میتونی انجام بدی
دوستت خوبم
با ترکیب کلید ALT ,F10 وارد ری کاوری شد تمام مراحل ذیکاوری انجام شد اما الان ویندوز بوت نمی شه این پیغام رو می ده
windos could not start because the following is missing or corrupt
windows root \system32\ntoskrnl.exe
please re-install a copy of the above file
حالا چه کار باید بکنم دیگه خسته شده هر مرحله که می رم جلو یه چیزه عجیبی برام اتفاق می افته کمکم کنید ممنونم
دوستت خوبم
با ترکیب کلید ALT ,F10 وارد ری کاوری شد تمام مراحل ذیکاوری انجام شد اما الان ویندوز بوت نمی شه این پیغام رو می ده
windos could not start because the following is missing or corrupt
windows root \system32\ntoskrnl.exe
please re-install a copy of the above file
حالا چه کار باید بکنم دیگه خسته شده هر مرحله که می رم جلو یه چیزه عجیبی برام اتفاق می افته کمکم کنید ممنونم
ویندوزت چیه؟
با F10 خالی هم امتحان کردی؟
اگه لپتاب بدون وین اورجینال و یه وین معمولی باشه بازم احتیاج به ریکاوری هست
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
اصلان کار اصلی ریکاوری چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)