تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: گزارشگران صدا و سیمای ایران چطور بخودشان اجازه می دهند ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این آقای پیرمرد عادت دارن کلا اینطوری حرف بزنن و فکر میکنن حرفاشون هم خیلی درسته ! و علامه ی دهر هستن !

قبلش بگم که هم ی صحبتهایی که میکنم راجع به 2 تا گزارشگره عادل و مزدک . بقیشون باید برن 1قل 2قل بازی کنن به جای گزارش

از این بگذرم که گزارشگر های محترم ایرانی جدا از وقفه های متوالی حین بازی و اشتباهات قضاوت مثل خطا یا گل که قابل اغماضه با این امکانات و آی.کیو شون ..
    والا ما که بین گزارشهای فردوسی پور و یا مزدک وقفه ای ندیدیم چه برسه به وقفه های متوالی ! اشتباهاتم اونقدر زیاد نیست و کاملا عادی هست که اشتباه وجود داشته باشه ! راجع IQ هم من نمیدونم شما به چی و کی میگی IQ ولی هرچی هست همین عادل IQ فوق العاده بالای داره

از ... تیم یا بازیکن ... بیش تر از این انتظار داشتیم
    بسیار خوب یا بدی رو شاهد بودیم
    بازی ای رو از دو تیم می بینیم که چندان راضی کننده نبوده
    دیگه نباید در این دقایق شاهد گلی بین دو تیم باشیم
    با هم تصویر آهسته ی خطایی رو که داور گرفت دیدم که بنظر نمی اومد که خطا ی صورت گرفته باشه (بنظر کی نمی اومد ؟)
    و ....
    بله خوب راست میگن ، وقتی تیمی مثل ایتالیا که همه ازش انتظار یه بازی خوب رو دارن و بد بازی میکنه باید هم بگن بیش تر از این انتظار داشتیم . منم بودم همین رو میگفتم
    وقتی بازی راضی کننده نیست این نظر اون گزارشگر نیست مطمئن باشید نظر 90% طرفداران اون 2 تیم هست . میگید نه بپرسید ! بپرسید طرفداران فرانسه از بازی چند شب گذشتشون راضی بودن یا نه !

این حضرات جدا از ضعف شدید ادبیات و فقدان تمرکز در حین گزارش کردن و حتی خطای دید ! بخوشدون اجازه می دن بارها از جانب مخاطب با افعال جمع بسته شده بگن که مثلا از بازی راضی نبودیم ، ندیدیم ، شاهد باشیم ، بپسندیم ...
    بالا جواب دادم کاملا درست میگن وقتی یه بازی راضی کننده هست یا نه ! درضمن شما چند نمونه از فقدان تمرکز و ضعف شدید ادبیات رو بیان کنید ممنون میشم

2. 3 کاربر از றД ĵ ĭ Đ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

من زیاد فوتبال نگاه نمی کنم ولی از قدیم فوتبال دوست داشتم . بعد از مدتها تونستم بازیهای فوتبال رو دنبال کنم اونهم از طریق کانال 3 سیمای "ملی" ایران پخش جام جم

از این بگذرم که گزارشگر های محترم ایرانی جدا از وقفه های متوالی حین بازی و اشتباهات قضاوت مثل خطا یا گل که قابل اغماضه با این امکانات و آی.کیو شون .. نکته ای برای من شگفت انگیزه و نمی دونم چی تفسیرش کنم اونم اینککه گزارشگران بخودشون اجازه می دن تا جدا از اظهار نظر شخصی های متوالی شخصی ، مرتب از زاویه همگانی شروع به اظهار عقیده کنند !

از ... تیم یا بازیکن ... بیش تر از این انتظار داشتیم
    بسیار خوب یا بدی رو شاهد بودیم
    بازی ای رو از دو تیم می بینیم که چندان راضی کننده نبوده
    دیگه نباید در این دقایق شاهد گلی بین دو تیم باشیم
    با هم تصویر آهسته ی خطایی رو که داور گرفت دیدم که بنظر نمی اومد که خطا ی صورت گرفته باشه (بنظر کی نمی اومد ؟)
    و ....

گویا تو ایران باب شده که هر کسی میکروفن دستش می گیره حس می کنه قیم 70 میلیون آدمه

این حضرات جدا از ضعف شدید ادبیات و فقدان تمرکز در حین گزارش کردن و حتی خطای دید ! بخوشدون اجازه می دن بارها از جانب مخاطب با افعال جمع بسته شده بگن که مثلا از بازی راضی نبودیم ، ندیدیم ، شاهد باشیم ، بپسندیم ...
    من وقتی گزارشگر های حرفه ای کانالهای ان.بی.سی رو با اینها مقایسه می کنم که سه نفری با تسلط و تمرکز چطور همراه مخاطب گزارش می دن و این اعجوبه های ایرانی که مثل مافیا هیچ وقت هم از کسوت خارج نمی شند مجبور می شم بیام اینجا یه تاپیک بزنم و نظر شما رو بپرسم که شما با این عبارات چقدر ملموسید و ناراحت نمی شید کسی مرتب از باب همگانی اظهار عقیده کنه ؟

ارادتمند فوتبال دوستان ، پیری
    موافق نیستم . چون به هر حال مفصر و گزارشگر فوتبالن و اشکالی نداره که جمع ببندن

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مثالی من دیشب یادم اومد ولی بازی برزیل شروع شد فرصت نشد بنویسم
    توی مسابقات اسلم دانک NBA سال 2007 (اسپرایت) یکی از گزارشگر ها مستقیما از خساست مایکل جردن (که داور بوده) توی امتیازدهی انتقاد میکنه و دیگه انقدر ادامه میده که خبرنگار TNT مجبور میشه بره شخصا از مایکل بپرسه چرا انقدر بد امتیاز میده

خلاصه به نظرم این چیزا توی ورزش طبیعیه و پیش میاد و گزارشگرا هم طبق تجربه شون میدونن چه جوری بیننده ها رو با خودشون هم جهت کنن و این از روش هاشونه.
    به هر حال برای ما که داریم کم کم به کره شمالی تبدیل میشیم همین نظرات و انتقادا غنیمته
    Last edited by LeBron; 16-06-2010 at 14:50.

5. این کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

جمع بستن در موقع اظهار عقیده کوچک شمردن ارزش نظرات جمعی و تحقیر سلایق دیگر افراده
    و این شعور شما رو می رسونه که از قول "همه" حتی در این مورد و تاپیک نظر می دید
    به هر حال شما تا زمانی که تحقیر نشوید ، پیشرفت نمی کنید. از نظر ما تحقیر لازمه پیشرفت است.
    هر چند در کل با شما موافقم، اما با جمله سوم شما زیاد موافق نیستم.
    این جملات با اونهایی که من نوشتم فرق زیادی داره . من از اظهار عقیده ی جمعی گلایه کردم نه این جور جملات . مسلمه که باهم می ریم به آگهی تا وقتیکه تلویزیونمون روشنه و تماشا می کنیم !
    بله درسته! آگهی های قبل از بازی ، آدم را کفری می کند.
    مشکل اینجاست که وقتی بنظر گزارشگر فلان بازی هیجان مورد نظرشو نداره یا از یه بازیکن خوشش نمی آد و .. مرتب از زبان همه شروع به اظهار عقیده می کنه
    چه جالب. منم همین عقیده رو دارم. و این در دراز مدت باعث جذب تماشاگر می شود.
    بهرحال بنظر من این رفتار ابدا شایسته نیست و توهین به مخاطب عام تلویزیونیست .
    مخاطبین خاص هم می توانند همچین احساسی داشته باشند.

جالب اینه که خوده شما هم همین الان داری از همین طرز صحبت کردن صوحبت می کنی !
    آقایون دوستان ! حداقل من یک نفر که مخالفم ! پس این جمله به کل باطل میشه
    دقیقا. چون به صورت جمعی حرف می زنند با اعلام سکوت یا حتی بی توجهی میتوان نظر خود را ابراز کرد. و جمله شما کاملا بجاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

البته اندکی اغراق شده ، آنقدرها هم غیر قابل تحمل نیستند .
    بله ، اشتباه لپی از هر کسی ممکنه سر بزنه و مجری ها و گزارشگران هم مستثنی نیستن
    بعضی از گزارشگران محترم خارجی که حین گزارش میرن و یه چای (یا هر چیز دیگه!) میل میکنن و بیننده بیچاره رو به حال خودشون رها میکنن
    یا گزارشگران عرب که فقط دوست دارن زودتر گل بشه تا بگن gooooooooooooooooooooooooooooooooool
    برای من تا حالا کمتر پیش اومده که نظری بر خلاف نظر و قضاوت گزارشگر درباره یه صحنه داشته باشم
    اما در کل بهتر از این هم میتونن باشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این دوستمون از وقتی رفته ینگه دنیا هنوز از جو در نیومده (با اینکه خیلی گذشته!!) و کلا به معمولی ترین رفتار ایرانیها گیر میدن و البته همش ناشی از آی کیو پایین ملت جهان سومی ایران هست!!

...سخت نگیرید.

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

بله خوب راست میگن ، وقتی تیمی مثل ایتالیا که همه ازش انتظار یه بازی خوب رو دارن و بد بازی میکنه باید هم بگن بیش تر از این انتظار داشتیم . منم بودم همین رو میگفتم
    وقتی بازی راضی کننده نیست این نظر اون گزارشگر نیست مطمئن باشید نظر 90% طرفداران اون 2 تیم هست . میگید نه بپرسید ! بپرسید طرفداران فرانسه از بازی چند شب گذشتشون راضی بودن یا نه !
    من با این جمله دقیقا مخالفم
    ممکنه کسی دلیل بیاره که نه خوب بود یا همینطوری به نظرش جذاب بیاد (خوب و بد نسبی)

مثال دقیقترش بازی بارسا - اینتر در نیو کمپ

همه طرفدارهای بارسا می گفتند اینتر فلان جوربازی کرد ولی به نظر من خیلی منطقی بازی می کرد. رفت رو 3 بر 1 برده بود و برگشت با یک یار کمتر داشت دفاع می کرد. در ضمن درصد مالکیت 80 - 20 بود ولی شوت به دروازه تا دقیقه 80 برای بارسا 2 تا!!

اگه شما با این متن بالا مخالفت کنید ، این یعنی همون اعمال نظر شخصی بر نحوه بازی که گوینده قدرتش را دارد و من ندارم

ولی به عنوان بی طرف تقریبا نظرات فردوسی پور با نظرات فوتبالی من یکی هست. چه در مورد خطا، نحوه بازی یا غیره

حالا کسی نیاد اون متن بارسا را نقل قول بگیره (فقط مثال و نظر شخصی بود)

10. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من فقط عادلو دوست دارم

در مورد مزدک هم میگم خوبه ولی به نظر من اشکالی که داره اینه که وقتی بازی تیمهائی که دوستشون داره رو گزارش میکنه دیگه خیلی یه طرفه گزارش میکنه

مثل بازیهای بارسا که کم مونده یه بوق و پرچم بگیره دستش تشویق کنه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •