این آقای پیرمرد عادت دارن کلا اینطوری حرف بزنن و فکر میکنن حرفاشون هم خیلی درسته ! و علامه ی دهر هستن !
قبلش بگم که هم ی صحبتهایی که میکنم راجع به 2 تا گزارشگره عادل و مزدک . بقیشون باید برن 1قل 2قل بازی کنن به جای گزارش
والا ما که بین گزارشهای فردوسی پور و یا مزدک وقفه ای ندیدیم چه برسه به وقفه های متوالی ! اشتباهاتم اونقدر زیاد نیست و کاملا عادی هست که اشتباه وجود داشته باشه ! راجع IQ هم من نمیدونم شما به چی و کی میگی IQ ولی هرچی هست همین عادل IQ فوق العاده بالای دارهاز این بگذرم که گزارشگر های محترم ایرانی جدا از وقفه های متوالی حین بازی و اشتباهات قضاوت مثل خطا یا گل که قابل اغماضه با این امکانات و آی.کیو شون ..
بله خوب راست میگن ، وقتی تیمی مثل ایتالیا که همه ازش انتظار یه بازی خوب رو دارن و بد بازی میکنه باید هم بگن بیش تر از این انتظار داشتیم . منم بودم همین رو میگفتماز ... تیم یا بازیکن ... بیش تر از این انتظار داشتیم
بسیار خوب یا بدی رو شاهد بودیم
بازی ای رو از دو تیم می بینیم که چندان راضی کننده نبوده
دیگه نباید در این دقایق شاهد گلی بین دو تیم باشیم
با هم تصویر آهسته ی خطایی رو که داور گرفت دیدم که بنظر نمی اومد که خطا ی صورت گرفته باشه (بنظر کی نمی اومد ؟)
و ....
وقتی بازی راضی کننده نیست این نظر اون گزارشگر نیست مطمئن باشید نظر 90% طرفداران اون 2 تیم هست . میگید نه بپرسید ! بپرسید طرفداران فرانسه از بازی چند شب گذشتشون راضی بودن یا نه !
بالا جواب دادم کاملا درست میگن وقتی یه بازی راضی کننده هست یا نه ! درضمن شما چند نمونه از فقدان تمرکز و ضعف شدید ادبیات رو بیان کنید ممنون میشماین حضرات جدا از ضعف شدید ادبیات و فقدان تمرکز در حین گزارش کردن و حتی خطای دید ! بخوشدون اجازه می دن بارها از جانب مخاطب با افعال جمع بسته شده بگن که مثلا از بازی راضی نبودیم ، ندیدیم ، شاهد باشیم ، بپسندیم ...