تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 29 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 282

نام تاپيک: Driver: San Francisco

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

• سازنده : Ubisoft Reflections
    • ناشر : Ubisoft
    • خالق بازي : Martin Edmondson
    • سازنده بازي : Chris Hadley
    •  طراحان بازي : Jean-Sebastien Decant - Andrew Willans - Dale Scullion
    • سري :     Driver
    • پلتفرم ها :  Mac OS X, Microsoft Windows, OnLive, PlayStation 3, Xbox 360, Wii
    • تاريخ عرضه : Q1 2011
    • سبك :     Sandbox, action, driving
    • مود ها :     Single-player, multiplayer
    • رسانه ها : Blu-ray Disc, DVD, Wii optical disc
    • درجه بندي سني :  
    • باكس شات هاي  بازي :      

Driver : San Francisco
    Impressions and Multiplayer Hands-On

Tanner اين بار به خيابان هاي SF امده است . 

اگر شما از طرفداران قديمي سري Driver  هستيد از شنيدن بازگشت تيم قبلي ساخت Driver براي ساخت نسخه اي جديد خوشحال مي شويد . Driver San Francisco همان طور كه از نامش پيداست ، رانندگي در شهر  San Francisco را براي ما به ارمغان مي آورد . در اين شهر  حدود 200 مايل جاده طراحي شده است و طبق اعلام Ubisoft اين بازي يكي از بزرگترين بازي هاي Open World تا به حال ساخته شده  خواهد بود . طراحي شهر نيز بسيار خوب كار شده است و زماني كه شما نقشه ي كلي بازي را مشاهده مي كنيد ،مي بينيد  كه چقدر به نقشه ي واقعي شهر San Francisco شباهت دارد . Gameplay بازي در اين نسخه به همان گيم پلي هيجاني و تعقيب و گريز هاي زيبا در خيابان هاي شهر به مانند نسخه هاي اولين بازي بازگشته است . طرفداران بازي از شنيدن اين كه براي اولين بار تمام ماشين هاي Driver به طور كامل لايسنس شده اند بسيار خوشحال مي شوند . يكي ديگر از نكات بازي اين است كه شما قادر نيستيد در پياده رو ها رانندگي كنيد . همانطور كه مي دانيد بازي پس از تصادف Tanner كه به كما رفته است ادامه مي يابد و داستان اين نسخه ي بازي در ذهن او در كما پيش مي رود . به همين دليل شما قادر خواهيد بود كه از اتومبيلي به اتومبيل ديگري در طول بازي با فشار دادن دكمه اي برويد . طبق همين امكان شما ميتوانيد دائما بين ماشين هاي مختلف رفت و آمد كنيد ولي مسلما بايد با حركات مختلف مانند دريفت  نواري كه براي اين امكان در نظر گرفته شده است را پر كنيد  . اين امكان جديد بازي Shift اميده مي شود و يكي از نكاتي است كه سازندگان بسيار بر روي آن مانور كرده اند . زماني كه شما به ماشين ديگري مي رويد مي توانيد ماموريت مخصوص آن ماشين را انجام دهيد . به طور مثال اگر شما به يك ماشين پليس برويد  و آن ماشين پليس در يك ماموريت تعقيب و گريز با يك سارق باشد ، شما ميتوانيد آن ماموريت را ادامه دهيد و به تعقيب آن دزد بپردازيد . البته شما مجبور به ادامه ي ماموريت هر ماشين نيستيد و مي توانيد حتي با ماشين پليس هم به جرم در خيابان ها بپردازيد . 

تعقيب و گريز بخش اصلي بازي را تشكيل مي دهد . 

اين ايده ي جالبي است كه شما در بازي قادر خواهيد بود در نقش هاي و هويت هاي مختلفي قرار بگيريد و ديگر فقط يك مامور مخفي نيستيد . زماني كه شما از ماشيني به ماشين ديگري مي رويد ماموريتي به شما پيشنهاد مي شود كه ممكن است به كار هاي روز مره آن شخص نيز مربوط شود . شما ميتوانيد ان را قبول كنيد يا آن را رد كنيد . البته سپري كردن و پشت سر گذاشتن ماموريت هاي مختلف مسلما به شما براي پيشبرد بازي كمك مي كند . در غرفه ي Ubisoft در نمايشگاه E3 ما به بازي كردن مود به خصوصي از قسمت چند نفره ي بازي به نام Trailblazer پرداختيم . در اين مود يك ماشين وجود دارد كه شما بايد پشت سر آن حركت كنيد و او را گم نكنيد -- يعني آن را تعقيب كنيد -- آن ماشين با دريفت هاي پشت سر هم به تندي تغيير مسير ميدهد و شما نبايد او را گم كنيد . هر بازيكني كه زودتر توانست با حركات و دريفت هاي مختلف به 100 امتياز برسد برنده ي اين مود مي باشد . قابليت اين بخش بازي امكان Shift كردن بين ماشين هاست كه مي توانيد ماشيني كه نزديك تر به ماشين مورد نظر است را انتخاب كنيد ولي شما انتخاب هاي محدودي در اين بخش داريد . 

به هر حال من در ابتدا مي خواستم كه بيشتر در مورد داستان بازي صحبت كنم ولي به دليل جامع بودن پست اول توسط پيمان جان از اين كار منصرف شدم  . ولي اميدوارم كه از اين متن لذت برده باشيد . 

منبع : Gamespot 
    موفق باشيد .! 
    Last edited by CATALONIA; 12-09-2010 at 10:52.

2. 10 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    فکر کنم برای زدن این حرف یخورده زود باشه چون تا زمان انتشار زمان زیادی مونده اما میخواستم بدونم که این بازی هم از سیستم DRM پشتیبانی میکنه یا بهتر توسط این سیستم پشتیبانی میشه؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

چرا توی این تاپیک هیچ بحثی راجع به بازی نمیشه بازی تا 50 روز دیگه ریلیز میشه
    یعنی میشه
    تـاریخ انتشـــار :
    2011/04/30 (52 روز)
    شنبه 10 ارديبهشت 1390

اینم دو تا تریلر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اینم چند تا عکس

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

کمپانی Ubisoft پنج مدل جدید از اتومبیل های کارخانه DeLorean را برای Driver: San Francisco معرفی کرد. اینطور به نظر می رسد که Ubisoft از این مدل ها به عنوان ماشین های اصلی در بازی استفاده می کند. همچنین در طول بازی یک Shelby GT500 سال 1967، McLaren MP4-12C سال 2011، Dodge Challenger سال 1970 و Dodge Charger سال 1969 دیده می شوند. این عنوان از سری Driver در سال 2011 برای PS3 ،X360 ،PC و Mac و همچنین نسخه ای جداگانه از آن برای Wii منتشر خواهد شد.

7. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

خیلی بازی باحالی باید باشه مخصوصا با این ماشین های جدیدی که تو بازی هست

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یعنی ماشین هاش کلا مثل جی تی ای من درآوردی نیست !؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من دمو گیم پلی بازیو دیدم.مثل اینکه بازی گرافیک خوبی داره یه جورایی محیط بازی مثل مافیا 2 بود .گرافیک خوبی داشت.اما چرا پیاده شدنو از بازی حذف کردن؟اگه ماشین خراب بشه چی میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من دمو گیم پلی بازیو دیدم.مثل اینکه بازی گرافیک خوبی داره یه جورایی محیط بازی مثل مافیا 2 بود .گرافیک خوبی داشت.اما چرا پیاده شدنو از بازی حذف کردن؟اگه ماشین خراب بشه چی میشه؟

مگه میشه از ماشین پیاده نشه اصلا همچین بازی هایی نمیشه که کارکتر نتونه از ماشین پیاده بشه از اون نسخه driver 2 توی PS1 هم کارکتر میتونست از ماشین پیاده بشه و مطمئن باش که این نسخه هم میتونه پیاده بشه

ولی گرافیکش واقعا قشنگ شده و ماشین های خوبی هم توی بازی هست من که مشتاقانه منتظرش هستم
    Last edited by iCe m@n; 13-03-2011 at 15:20.

12. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

از اون نسخه driver 1 توی PS1 هم کارکتر میتونست از ماشین پیاده بشه
    اونجوری که یادمه ، فکر کنم نسخه 1 پیاده نمیشد ، نسخه 2 پیاده میشد.

14. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اونجوری که یادمه ، فکر کنم نسخه 1 پیاده نمیشد ، نسخه 2 پیاده میشد.

بله حق با شماست من اشتباه کردم الان ویرایش میکنم پست رو
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •