شما پوشه ای که ویندوز xp نصبه رو پاک کن . برو تو msconfig بعد boot.ini . روی تب check boot patch کلیک و تایید و السلام
شما پوشه ای که ویندوز xp نصبه رو پاک کن . برو تو msconfig بعد boot.ini . روی تب check boot patch کلیک و تایید و السلام
مشکلت برای نصب سون حل شد؟ مگه C رو فرمت نکردی چطور XP نصبه ؟
سلام ♥♥♥
درسته منم 7 رو از XP نصب کردن.
الان اگه XP پاک کنم 7 هم میپره درسته؟
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
7 رو گرفته تو درایو دیگه نصبیده !♥
خوب توی D نصبش کردم!مشکلت برای نصب سون حل شد؟ مگه C رو فرمت نکردی چطور XP نصبه ؟
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
درایو سی رو فرمت نمیکنه میگه فایل های ویندوز توش هست
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
توی xp این کار رو انجام بدم؟شما پوشه ای که ویندوز xp نصبه رو پاک کن . برو تو msconfig بعد boot.ini . روی تب check boot patch کلیک و تایید و السلام
اگه آره که دیگه من windows رو پاک کردم!
ولش کن حالا باشه کاری بهم نداره!
Last edited by B.J.U; 15-06-2010 at 18:30.
شما با سی دی ویندوز ایکس پی فرمت کردین پیام داد نمی شه ؟ غیر ممکنه . شما باید اول با سی دی ویندوز ایکس پی درایو C رو فرمت می کردین بعد ویندوز سون رو تو C نصب.
Last edited by mehrdad38; 15-06-2010 at 18:41.
حالا مگه اشکالی داره توی D نصب باشه؟
فقط یه سوال:
بازی GTA IV:LIBERTY CITY رو که خریدم یه سیدی سون هدیه هم روش بود و من هم همون رو نصب کردم و متاسفانه دیدم که برای همین سایت است و نوشته عرضه شده در فروشگاه آنلاین P30 WORLD برای همین گفتم از همینجا بپرسم
اون کرکی که با خود دی وی دی هست و نصب میکنم بعدش اسم ویندوز رو میکنه WINDOWS 7 XE LOADER
یه راهی نداره که اون رو حذفش کنم و WINDOWS 7 خالی بشه؟
البته میدونم فقط اسمه ولی خوشمن نمیاد
دوست عزیز برای چی شما دائم میگی xp xp xp xp اگر 7 رو از روی دی وی دی بوت و نصب کنی این انتخاب یرای شما فراهمه که درایو رو فرمت کنی عکش هم که گذاشتم حالا هی بگو .................xp xp xp xp
دیگه این شما این تاپیک خودتون مشکل رو حل کنین
![]()
به این سوال جواب بدید:
اون کرکی که با خود دی وی دی هست و نصب میکنم بعدش اسم ویندوز رو میکنه WINDOWS 7 XE LOADER
به این سوال جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)