بهترین فرد واسه نظر دادن همون مدیر موبایلستانه که پستشو نقل قول کردم
با همه این برتری هایی که امنیا اچدی و ویواز دارن دست مردم نگاه کنی ان97 خیلی بیشتر میبینی دلیلشم خودت میدونی
بهترین فرد واسه نظر دادن همون مدیر موبایلستانه که پستشو نقل قول کردم
با همه این برتری هایی که امنیا اچدی و ویواز دارن دست مردم نگاه کنی ان97 خیلی بیشتر میبینی دلیلشم خودت میدونی
منظورت قشنگیه ؟
یا اسم نوکیا ؟
یا ......
بله...........خوندم...........خب مقایسه ایشون خیلی تخصصی بود.........کاملا هم درسته..........ولی ممکنه دلیل برای کسی نباشه که حتما امنیا اچ دی بگیره!..........من هم نگفتم 97 بهتره و صد در صد اینو قبول دارم که امنیا سرتره.........ولی دلیل خریدش برای من این بوده که نیازی به امکانات اضافه تر از 97 نداشتم........پس شما هم بسته به نیازت باید انتخاب کنیشما مقایسه های دوستمون رو خوندید ؟
نظرتون چیه ؟
دمت گرم دیگه.............مدیر موبایلستان از آسمون که نیفتاده..........یهو بگو ما هیچی حالیمون نیست.........نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی تویه اطلاعات گوشی 40 تا پیرهن پاره کردم.........آخه هنر نیست که آدم بگه امنیا اچ دی بهتر از 97 هست...........یه چیزه مسلمه!........هنر اونه که نیاز طرف رو بفهمی و بهش پیش نهاد بدی!بهترین فرد واسه نظر دادن همون مدیر موبایلستانه که پستشو نقل قول کردم
خوش باشی!
نه منظورم این نبود اطلاعات شما پایینه ... اون مدیر موبایلستانو واسه این گفتم چون هر دو گوشیو داشته و همین باعث میشه خیلی خوب بتونه در موردشون نظر بده
منم با توجه به نیاز دوستمون گفتم امنیا اچدی
گفته بود کیفیت فیلم و عکس بالا که مشخصه امنیا خیلی بهتر عمل میکنه
پخش فیلم بازم امنیا
سرعت مناسب بازم امنیا
تاچ خوب که مشخصه تاچ خازنی خیلی حساستره
کیفیت صفحه نمایش که مشخصه
برتری ان97 مموری داخلی بالاتره و فرستنده اف ام و کیبرد که دوستمون اشاره ای به اونا نکرد
دوست عزیز n97 بهترین گوشیه تا دلت بخواد براش برنامه و بازی هست شاید سخت افزارش یکم ضعیف باشه ولی برای پخش فیلم و بازی و اینترنت بهترینه اصلا هم از مد نمیره
دوستان این گوشیا از لحاظ سخت افزار از n97 بهترن ولی به لحاظ پشتیبانی نرم افزاری نه الان فروشگاه نرم افزاری نوکیا هزاران هزار بازی و نرم افزار داره
مطمئن باش هیچ کدوم از اینایی که گفتی به دردم نمی خوره
میگن با اومدن iphone 4g و Nokia n8 میخوره تو سر قیمت ها
به نظرتون تا کی میان ؟ صبر کنم تا اومدنشون یا نه ؟
آیفون 4g که تاثیری نداره رو قیمت این گوشیا ولی ان8 داره
ان8 شهریور میاد قیمتش 500 600 تومنه که باعث میشه قیمت گوشیهای هم کلاسش بیاد پایین
ان8 ارزش صبر کردنو داره
سلام
منم نظرم اینه که اگه فعلا گوشی لازم نیستی صبر کنی تا ان 8 بیاد .گوشی خیلی کاملیه .الان 26 خرداده.ان 8 دوم شهریور ریلیز جهانی میشه.اگه 3 ماه دیگه بتونی صبر کنی تا اون موقع قیمتش هم متعادل میشه.
16 گیگ حافظه داخلی/دوربین 12 /فیلمبرداری اچ دی/FM transmitter/و....با قیمت 370 یورو به نظر من ارزش صبر کردن را داره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)