با علاقه ای که شما به apple داری من گفتم الان شما به apple رای میدی!!!![]()
با علاقه ای که شما به apple داری من گفتم الان شما به apple رای میدی!!!![]()
این حرف کمی تعصبی هست بدنه های نیکون هم در رده کنون هستند
و چیزی کم ندارند
دوربینهایی که در بدنه آنها از فلز استفاده میشود عموما سنگینتر هستند و شرکتهایی که از فلز استفاده نمیکنند بدلیل سهولت در حمل و نقل اینکار رو انجام میدهند . حالا این به سلیقه مصرف کنندگان بستگی داره که چه حالتی رو نیاز داشته باشند و انتخاب کنند.
معمولا دوربینهای entry level از بدنه های غیر فلزی استفاده میکنند
و انتخاب بدنه بستگی به نوع عکاسی و شرایط جوی دارد
سلام . من فکر می کنم این سوال اصلا حرفه ای نیست (البته من خودم تازه کارم) . وقتی جوایز جهانی به دوربین ها اختصاص پیدا می کنه می بینیم هز همه این برند ها در آن هست . حتی برندی مثل کاسیو .به نظر می رسه که بدون توجه به برند ، باید خود دوربین مورد بررسی حرفه ای قرار بگیره . همه این برندها مدلهایی دارند که در دنیا بی نظیر یا کم نظیرند . مثل k-x پنتاکس که جایزه جهانی در اس ال ار ابتدایی برد .
بحث اینه که ما به کدوم برند رای میدیم خارجی ها که رای خودشون رو دادن![]()
این نظر سنجی بدترین نظر سنجیه تاریخه حتی اگر بین دوربینای حرفه ای باشه چون سونی معمولا دوربینای حرفه ایش فقط قیمت حرفه ای داره و قیافه حرفه ای ولی تو عمل از دوربینای متوسط بعضی برندای دیگه که اسمشون تو لیست نیست ضعیفتره.
به نظر من Canon خیلی خوبه.کیفیت و قیمت های مناسب این برند باعث شده تا کانن حرف اول رو بزنه.من نیکون رو هم دوست دارم برند حرفه ایی هست ولی کانن یه چیز دیگس.
--------------------------
خوب شما دار ینظر شخصیتو میگی
بنظر من حرف VVC منطقیه
بنظر من بهترین انتخاب برای دوربین های عکاسی و فیلم برداری Canon میتونه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)