ولی خودم به شخصه گوشیهای اچ تی سی رو به خاطر عریض بودنشون دوس ندارم بابا آدم خجالت می کشه از جیبش یه گوشی پهن دربیاره و کنار همکاراش یا سایرین باهاش حرف بزنه!![]()
بله
خیر
ولی خودم به شخصه گوشیهای اچ تی سی رو به خاطر عریض بودنشون دوس ندارم بابا آدم خجالت می کشه از جیبش یه گوشی پهن دربیاره و کنار همکاراش یا سایرین باهاش حرف بزنه!![]()
دوست عزیز شما بگو اول انتظاراتت از گوشی چیه تا من کمکت کنم ولی اگر ویواز داری و میتونی 2_3 ماه دیگه آیفون 4 بخری بهترین راه همینه
وقتی شما LCD بزرگ لازم داشته باشی , مجبوری ابعادی نزدیک به یک ipad رو هم تحمل کنی
مثل Htc HD2
![]()
دقیقا همینکار رو میکنم . چون ویواز گوشی خوب و بی آزاریه . فیلمبرداریش هم با گوشی های دیگه قابل مقایسه نیست فعلا دلمو نزده صبر میکنم تا Iphone 4 بیاد
موتورولا و اچ تي سي الان در زمينه اسمارت فونهاي آندرويد پيشتازن .
-قيمت بالاي اين گوشي ها بيشتر بدليل سخت افزارهاي جديد پيشرفته و ال سي دي هاي بزرگ با كيفيت بالاست .
-در كل برند خوبيه
-از نظركيفيتي به موتورولا نميرسه
-
-به نظر من عيب بزرگ اچ تي سي يكنواخت بودن در طراحي گوشي هاش هست . اكثر گوشيهاش ديزايني تو يك مايه دارن . و تو اين زمينه هم برعكس موتورولا هست .موتورولا واقعا" طراحيهاش منحصر به فرده .
Last edited by fire159; 13-06-2010 at 22:52.
خدا پدرتو بیامرزه همونون مونده یه بیل رو بگیریم کنار گوشیمون بیلی به اسم آی پد
بیخیال بابا گوشی موبایل واسه مکالمس و چندتا امکانات با تکنولوژی های جدید لپ تاپ که نمی خواهیم بخریم. نه من ال سی دی بزرگ دوس ندارم!
ویواز غوول بزرگ فیلمبرداری! نون دوربینشو خورد گوشی خوش قیمتی هم هست فقط ایراد گنده ای به نظر بنده داره که تاچش مقاومتیه!!!![]()
من خودم هم اینکارو نمیکنم به عنوان مثال عرض کردم . شما خودت یک لحظه تصور کن که یک Ipad رو کنار سرت گرفتی و داری با یک نفر بحث فلسفی میکنی وسطش قاطی هم بکنی و بخوای داد و بیداد کنی.....
سوژه سال میشی
من نمیدونم هدفشون از تولید این گوشی ها به این بزرگی چیه؟ از یه لحاظ باید حق داد چون تکنولوژی خازنی بودن بیشتر تماس انگشت میخواد و قلم خازنی هم بتازگی اومده ولی احساس خوبی هنگام کار با انگشت خواهد داد و بهمین لحاظ بر طبق انگشتان دست طراحی شده ولی گوشی هایی به این بزرگی!!!!
من اصلا نمی خوام
ضمن عرض سلام و احترام باید متذکر بشم که ipad گوشی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)