تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: update firmware tp-link td8811

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مدل نیست چیپ 8811 هست! برو سایتش منوالش رو دانلود کن مطمین شی آره من که مطمینم
    حالا این رو که گفتی :
    16 Time of Day Restrictions -- A maximum 16 entries can be configured.
    تو کدوم مدل میشه پیدا کرد.
    مشکل اینجاست اگر مثلا تو عکس زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک گزینه Deny و یک گزینه دیگه Allow داشت همون 1 مورد هم کفایت می کرد . مثلا شما می خوای تو روز فقط بین 7 تا 10 اینتنرت داشته باشی و بقیه رو ببندی که با 8811 نمیشه اینکار رو کرد. حالا مدلی سراغ ندارید کامل باشه هم قیمتش ارزون باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولا چرا نمیشه بزار از ده و یک دقیقه تا 6 و پنجاه و نه دقیقه قطع باشه! دوما مگه نگفتم برو منوالشو دانلود کن سوما تو از کجا میدونی داره نداره میتونی 16 دستور بنویسی در اخر احتیاجی به این ها هم نیست نرم افزار مدیریت دانلود برای کلاینتها تا دلت بخواد هست
    به هر یوز چقدر دانلود آپلود در چه ساعتی در روز رو بدی و ................ احتیاج به مودم نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولا چرا نمیشه بزار از ده و یک دقیقه تا 6 و پنجاه و نه دقیقه قطع باشه! دوما مگه نگفتم برو منوالشو دانلود کن سوما تو از کجا میدونی داره نداره میتونی 16 دستور بنویسی در اخر احتیاجی به این ها هم نیست نرم افزار مدیریت دانلود برای کلاینتها تا دلت بخواد هست
    به هر یوز چقدر دانلود آپلود در چه ساعتی در روز رو بدی و ................ احتیاج به مودم نیست
    شما منوالی که توش این چیزها رو نوشته باشه بگذار ما دانلود میکنیم . همین یک عکس رو هم مهرداد گذاشت وگرنه گیر نمی یومد تو نت. به نظر شما میشه؟ از ساعت 10 صبح تا 7 صبح فردا؟ همچین چیزی وجود نداره می تونید تو برنامه ها چک کنید می بینید جواب نمید. همین الان تو مودم خودم تست کردم جواب نمیده و ارور میگیره. کار من باید توسط مودم انجام بشه نه کامپیوتر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا 16 تا دستور داره اولی رو بزار سه شنبه ها از ساعت صفر مرزی تا 10 بامداد قطع
    دومی رو بزار چهارشنبه ها از از ساعت 7 بامداد تا 23.59 قطع! همینجوری برای روزهای دیگه
    من عدت ندارم هلو بر تو گلو به کسی چیزی بگم یعنی اینقدر سخت بود منوال رو دان کردن لینکشم پست های قبلی بود
    شما دانلود کن نبود بیا بگو نیست ( که هست)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا 16 تا دستور داره اولی رو بزار سه شنبه ها از ساعت صفر مرزی تا 10 بامداد قطع
    دومی رو بزار چهارشنبه ها از از ساعت 7 بامداد تا 23.59 قطع! همینجوری برای روزهای دیگه
    من عدت ندارم هلو بر تو گلو به کسی چیزی بگم یعنی اینقدر سخت بود منوال رو دان کردن لینکشم پست های قبلی بود
    شما دانلود کن نبود بیا بگو نیست ( که هست)
    مهندس دانلود کرده بودم نیستش. شما که میگی هست اون لینکش رو بده بیاد. کدوم مودم 16 تا دستور قبول می کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صفحه 57 تا 59 منوال هست!!!!!!!! حجم زیر دو مگ!!!!!!!!
    مگه میشه تو منوال از کلیه قابلیتها خط به خط و دقیق حرف نزنن!!!!!!!!! هر مودم دیگه خواستی بخری هم منوالش رو دانلود کن و بعد آخرین فریم ویر را نگاه چه تغییراتی داشته و قابلیت های جدید اضافه شده رو ببین! همین

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدایی چقدر پرتوقعی یه اکانت رپید بده بیاد مردم برات وقت بذارن بجایشماهمه مشکلاتتون رو حل کنن! میگی نمیشه پول بده میشه
    همون شاتل برای یه یوزر پس ور د دادن تلفنی 15 تومن میگیره ها
    ولی للهی شاتل یا صبا یا پارس چرا بدن (قرارداد بستی 128 بهت تا دو مگ هم میدن(پارس) ما که منطقه امون نمیدن چیکار کنیم
    میگن باید 512 بگیری پول یه سال هم پیش بریزی! به این میگن شکایت درست که چرا پورت رو به 128 نمیدن به این میگن شکایت چرا برای رانژه رایگان مخابرات پول میگیرن(دم پارس گرم تلفنی 5 تومن میگیره)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا دری وری میگی؟ عجب آدم پر ادعایی هستی. از صبح هی میگه برو مانوال دانلود کن. بیا این راهنما 39 صفحه هم بیشتر نداره.

کد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین اصلا نمیشه اصلا کدوم مودم 16 تا قانون داره!!!!!!!! حرفهای منم دری وری برو به سلامت! برای ما که میشه!!!!!!!!!خدا رو شکر
    از این به بعد خواستی کارت راه بیفته (تضمینی)گفتم خرج داره! وقتمون رو از سر راه نیاوردیم اگه پول سلفیدی و نشد بیا تاپیک بزن شکایت از کم فروشان!خوب شد!منم وقتمو مفت نمیفروشم!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

نه تو کانفیگ نمی رفت. راستی اگر با یه ریست درست میشه پس چه فایده ؟

آره آپدیت نمی کنم.
    اولا مگه من اسم تو رو اوردم اسم منو زودتر اديت كن و بردار مهرداد وگرنه منم اسمتو مينويسم
    دوما بله با تنظيم ساعت مودم راس اون ساعت ديسكانكتي ميده ا ينكارو نكينيد
    ضمنا مراقب باشيد در هنگام اپديت ورژن مودم بعدش خيلي مشكلات بوجود مياد از جمله اينكه گاهي ممكنه هوم پيچ مودم ديگه بالا نياد
    خلاصه سرتون اگر درد نميكنه دستمال اصلا نبنديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •