واقعا مکزیک شانس اورد .
عجب دروازه بان ضایعی داشتن .
با این دروازه بان اگه از گروه بیان بالا باید جشن بگیرن .
پیروزی کاملا حق آفریقایی ها بود .
واقعا مکزیک شانس اورد .
عجب دروازه بان ضایعی داشتن .
با این دروازه بان اگه از گروه بیان بالا باید جشن بگیرن .
پیروزی کاملا حق آفریقایی ها بود .
دروازه بان مکزیک من دقیقه ی 10 فهمیدم چیزی بارش نیست! ولی به نظرممساوی خیلی نتیجه ی خوب و عادلانه ای بود!!!! گل ها رو هم ندیدم! تقریبا کل نیمه ی دوم رو هم ندیدم چون مدام بین شبکه ها و سایتها برای جواب دادن به رفقا توی پیغام خصوصی واسه حل مشکل دیدنشون گیر بودم! ولی نیمه ی اول رو بیخیال دیدن به نظرم مکزیک بهتر بازی میکرد!!!!!(نیمه ی اول رو من کامل دیدم!)
به نظرم اگر مکزیک صفر هم بوده باشه بازیش،مساوی بهترین نتیجه بوده! هرچند تیم برحق فوتبال،تیمیه که گل میزنه ولو 85 دقیقه دفاع کنه و تو 5 دقیقه گل بزنه و ببره!
حرف شما متین اما واقعا آفریقای جنوبی نیمه دوم طوفانی بازی کرد
دو تا زدن به تیرک و یه تک به تک 100 در صد گل رو از دست دادن
به نظر من آفریقا خیلی خوب بازی کرد ... گرچه این کارشناسای بی سواد صدا سیما (بجز بعضی هاشون) اصلا درست این تیم رو نشناخته بودن . به نظر من نبود مهاجم مشهورشون اصلا خدشه ای وارد نکرد . بر عکس مکزیک با مهره های بیشتر خیلی ضعیف بازی کرد . حداقل در نیمه دوم .
اونجای حرف پیروانی خنده دار بود که میگفت اگه بخوان گلی بزنن از روی ضربه آزاده .(خدا به استیل آزین رحم کنه دی.حالا بعد بازی داره ماست مالی میکنه حرفاشو . در حالی که یک ضربه آزاد برای افریقا دیدیم و دو کرنر فک کنم . ولی بازی با نفوذ بسیار خوبی داشت . به نظر من آفریقا از این گروه صعود میکنه و من به این تیم امیدوارم .
موفق باشید .
آره نظر من هم همینه که آفریقا صعود میکنه
به نظر من هم بازی آفریقا به نسبت بازیکناش خیلی خوب بازی کرد و حقش 2 گل بود نه یکی.
به نظر من آفريقاي جنوبي بايد برنده ميشد باتوجه به اين شيپورهايي كه داشت بايد برنده ميشد
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
منم با حرفت موافقم . تا حالا هيچوقت يادم نمياد كه تحليل هاي پيرواني درست از آب دراومده باشه ؛ داداشش اميرحسين خيلي بهتر از خودشه
ميگفت آفريقاي جنوبي فقط رو ضربات آزاد ميتونه گل بزنهاونها كلي موقعيت گل در جريان بازي به دست آوردن
![]()
آفریقا باید میبرد
خیلی قشنگ از دفاع توپ رو رد میکردن
حیف شد![]()
نیمه اول دست مکزیک بود و نیمه دوم دست آفریقا ... ولی در کل افریقا تو دفاع یه خرده ضعیف بود، ولی تو حمله خیلی عالی بود آفریقا ، فضا های خالی و مناسب رو سریع پیدا می کردن.
من به آفریقا امیدوار شدم، دروازه بانشون هم خوب بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)