من از اسپرایت متحرک استفاده می کنم.مثلاً منفجر شدن و دشمن و ...
منظورم اینه که چی به بازیم اضافه کنم (مثلاً بمب و تیر و ...).
من از اسپرایت متحرک استفاده می کنم.مثلاً منفجر شدن و دشمن و ...
منظورم اینه که چی به بازیم اضافه کنم (مثلاً بمب و تیر و ...).
من که میگم بهش یک بک گراند بهتر بده
خوبه. خب اگه منظورت گیم پلی هست، یه اسلحه ی دوم بذار که با کلیک راست کار کنه، مثل اسلحه ی اصلی هم نباشه که از اول داشته باشه و بی نهایت باشه، بلکه توی همون جایزه هایی که رندوم می ذاری، 3-2 مدل موشک و بمب و اینا بذار که هم محدود باشه تعداد تیرش و هم قوی باشه، عوضش احتمال به دست آوردنش کمتر باشه.
به عنوان دوتا نمونه هم می تونی دو نوع موشک اضافه کنی، یکی یه موشک که صاف میره به سمت بالا و هر چی تو اون ستون هست رو میزنه، بعد هم از صفحه میره بیرون. یعنی خودش از بین نمی ره. بهتره بذاری دوتایی هم شلیک بشه از دو طرف سفینه.
دومی هم یه موشک هدایت شونده باشه که خودش بره به یکی از دشمن های نزدیک بخوره ولی تکی شلیک بشه.
بستگی به سبک بازیت داره که بخوای چقدر سخت باشه، برای ساده تر کردنش می تونی توی این جایزه ها دو تا بمب هم بذاری که یکیش کل صفحه رو نابود می کنه ولی خیلی خیلی دیر به دست میاد، یکی هم به حالت موشک بره بالا، به اولی که خورد منفجر بشه و 4-3 تا اطرافیم بزنه.
اینم ایده ی گیم پلی واسه اسلحت برو حال کن.فعلا.
باشه این ها رو اضافه می کنم.
دمت گرم.
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
راستی من اون موشکی رو که میره وسط و همه چیز رو نابود می کنه رو ساختم.![]()
یه مشکل :
وقتی که جایزه ها به پلیر می خورند تیر پلیر پیشرفت می کنه و قوی میشه ولی تو روم بعدی دوباره تبدیل به تیر
ضعیف میشه.
من می خوام وقتی می رم تو روم بعد دیگه تیرم ضعیف نشه.
لطفاً کمک کنید.![]()
باشه این بک گراند همین طوری بود!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)