من اگه خوب میخریدن همین الان این 5850 میفروختم یه 5970 میگرفتم
مشکل اینجاس که کن 2 ماه نیست سیستم بستم اما این گرافیکو فکر نکنم بیشتر از 220 بخرن![]()
من اگه خوب میخریدن همین الان این 5850 میفروختم یه 5970 میگرفتم
مشکل اینجاس که کن 2 ماه نیست سیستم بستم اما این گرافیکو فکر نکنم بیشتر از 220 بخرن![]()
خدا رحمتش کنهطبق تجربه با hd4890 و cpu e5200 2.5GHZ@4GHZ
حتی با 4 گیگاهرتز هم محدود میکرد
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
خوب این که یه چیز بدیهی هست سیستم پی سی همش ضررهمشکل اینجاس که کن 2 ماه نیست سیستم بستم اما این گرافیکو فکر نکنم بیشتر از 220 بخرن![]()
![]()
cpu شما با 620 قابل مقایسه نیست.اگه 7500 بود باز یه چیزی
انلاک که نمیشه xxdxx هست ولی تا 3.5 با خنک کننده ocz vindictor اورش کردم کاملا پایدار بود دما هم بیشتر از 63 نمیشد ........
نمیشه با فن استوک تا 3اور کرد؟
حیف ........چون مادربورد و رم و گرافیک قبلیم رو به یک مغازه دار فروختم مجبورم گرافیک رو از اون بخرم وگرنه کارتت رو به قیمت خوب میخریدم ............
اما شما میتونید یدونه 5850 دیگه باهاش کراس کنی و حالش رو ببری
راستی اگه بخوام بخرم چند میفروشیدش ...........
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
620 رو با فن استوک بدون افزایش ولتاز راحت تا 3 اور میشه ..........
البته بستگی به رم و مادربوردت هم داره ........
خوبه دیگه پس خیالت از بابت بازی ها راحت باشهانلاک که نمیشه xxdxx هست ولی تا 3.5 با خنک کننده ocz vindictor اورش کردم کاملا پایدار بود دما هم بیشتر از 63 نمیشد ........
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
باید ببینی دمات چقدر میشه؟نمیشه با فن استوک تا 3اور کرد؟
بلهنمیشه با فن استوک تا 3اور کرد؟
امکان پذیره و مشکلی نیست.
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 14:38.
ma770t-ud3
ram1333
![]()
متاسفانه کیستون گرمه و نمیشه بیشتر از این اور کرد ...........
شما یکم کیستون رو خنک تر کنید و اگه میتونید یک کولر ارزون قیمت تهیه کنید اونوقت راحت میتونید اورش کنید......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)