تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: *** مانیتوری برای مطالعه ***

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در 20" میتونید 20500 و 20700 رو انتخاب کنید و هردوشون ه خوب هستند و در 22" هم هر مانیتوری که 1680*1050 بود خوبه مثل 2286 و در 23" هم مانیتورهای fullHD رو میتونید انتخاب کنید مثل 23500 , 23700 و xl2370.
    این مدلهایی که گفتم هیچ کدوم تکستها رو ریز نمیکنن و اندازه فونتها کاملا نرمال هست.

من حرف شما رو تکرار کردم؟شما داشتید اطلاعات کاملا غلط میدادید و من درستش رو گفتم.
    شما ریز شدن رو به خاطر رزولوشن میدونستید ولی من توضیح دادم که ربطی به رزولوشن نداره , چطور حرفهای شما رو تکرار کردم؟

خودت ميگي فول اچ دي با سايز زير 22 فونت ها كوچيك ميشه بعد ميگي من حرف شما رو نزدم
    ضمنا با عرض معذرت من اطلاعات و حرف شما رو قبول ندارم. فول اچ دي چه سايز 22 چه 20 فرق نداره و به هر حال فونتها كوچيكتر ميشه
    از هر آدم فني بپرسيد ميگه براي كار تكست خوندن و متن خوندن بهتره رزولوشن كمتر باشه ... حالا شما به اطلاعات تئوري خودت اصرار داري براي من مهم نيست ... هر كس ميتونه تئوري نظريه بده مهم اينه كه عملي چه درسته

2. 2 کاربر از erfan_abedi_CB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رزولوشن بالا تكست ها رو خيلي كوچيك و ريز ميكنه
    ببینید این صحبت شماست که گفتید رزولوشن بالا تکستها ریز میکنه و من توضیح دادم که به رزولوشن مربوط نیست و به PPI مربوط میشه.به نظرتون این 2 تا جمله اصلا به هم شبیه هستن؟فکر نمیکنید که جمله من دقیقا نقطه مقابل جمله شماست.
    خودت ميگي فول اچ دي با سايز زير 22 فونت ها كوچيك ميشه بعد ميگي من حرف شما رو نزدم
    این فقط یک مثال بود که افرادی که اطلاعات کافی ندارند راحتتر متوجه بشن وگرنه حتی مانیتور با رزولوشن 2560*1600 میتونیم داشته باشیم که متون و ایکونها رو ریز نکنه.
    شما میگید fullHD
    ضمنا با عرض معذرت من اطلاعات و حرف شما رو قبول ندارم. فول اچ دي چه سايز 22 چه 20 فرق نداره و به هر حال فونتها كوچيكتر ميشه
    من این اطلاعات رو از خودم در نیاوردم که کسی بخواد قبول کنه یا نه بلکه اطلاعاتی علمی و قابل اثبات هستن حالا اگر فکر میکنید که اطلاعات یک فروشنده بیسواد بیشتر به خودتون مربوط میشه.
    فول اچ دي چه سايز 22 چه 20 فرق نداره و به هر حال فونتها كوچيكتر ميشه
    ببینید شما قبلا یک چیز دیگه ای میگفتید که نقل قولش رو هم اول همین پست گذاشتم و توی اونجا کوچکترین حرفی از تناسب بین رزولوشن و سایز نزدید و فقط گفتید که رزولوشن بالا تکستها رو کوچیک میکنه که این حرف 100% اشتباه هست.
    از هر آدم فني بپرسيد ميگه براي كار تكست خوندن و متن خوندن بهتره رزولوشن كمتر باشه ... حالا شما به اطلاعات تئوري خودت اصرار داري براي من مهم نيست ... هر كس ميتونه تئوري نظريه بده مهم اينه كه عملي چه درسته
    من نمیدونم که فنی به چه کسی میگید ولی هر کسی که هست اگر نظری غیر از این داشته باشه داره اشتباه میگه.
    نظریه تئوری یعنی چی؟وقتی چیزی کاملا به اثبات میرسه در عمل هم نتیجه کاملا مشابه هست.اینطور که شما میگید یعنی مسائلی که در استاتیک با زحمت زیاد حل میشن در عمل چیزی غیر از اون هست؟اگر اینطور بود الان خیلی از سازه ها از بین رفته بودن.
    و حالا چون خیلی دوست دارید به صورت عملی هم بهتون ثابت بشه این عکس رو میذارم.

این عکس رو با خط کش یا هر چیزی اندازه بگیرید اگر اندازش 2 اینچ یا 52 میلیمتر بود کاهش اندازه فونت و ایکونها رو ندارید و اگر کوچکتر بود یعنی PPI مانیتور شما بیش از 100 پیکل در اینچ هست و برای خوندن متون به مشکل بر میخورید.دیگه مهم نیست رزولوشن چند باشه فقط کافیه که در هر اینچ 100 پیکسل داشته باشیم.
    پس حالا متوجه شدید که اگر تئوری درست باشه در عمل چیزی غیر از اون رو نخواهیم دید. !!
    بیاید اگر اطلاعات دقیقی در مورد چیزی نداریم حداقل با پافشاری بیمورد بر روی مسئله اطلاعات غلط به کسی ندیم , قرار نیست که همه در مورد همه چیز اطلاعات داشته باشن.

4. 4 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقای پیمان مانیتور ال جی که ppi اون بیشتر از 100 نباشه نداریم؟البته 20'' .
    این 3 تا کدوم هیچکدوم بدرد مطالعه نمیخوره؟
    2086T
    2061TQ
    2053TQ

6. این کاربر از pouryakhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی فکر کنم حرف آقای erfan_abedi_CB منطقی باشه.
    چون ریزلیشن صفحه در واقع تعداد پیکسلها و نقاطی است که در صفحه مانیتور وجود داره پس هرچی این نقاط نسبت به انداز صفحه نمایش بیشتر باشند قاعدتا باید باید نوشته ها و ... ریز تر نمایش داده شوند. مثلا: متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 1680*1050 درشت تر باید باشد نسبت به همان متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 2560*1600.
    البته این نظری کارشناسی نیست اما به نظر درست می رسه. تا نظر دوستان چی باشه؟
    Last edited by moj2000; 18-06-2010 at 11:03.

8. 3 کاربر از moj2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقای پیمان مانیتور ال جی که ppi اون بیشتر از 100 نباشه نداریم؟البته 20'' .
    این 3 تا کدوم هیچکدوم بدرد مطالعه نمیخوره؟
    2086T
    2061TQ
    2053TQ
    چرا دوست عزيزم
    هر سه تاش خوبه
    من 2086 رو ترجيح ميدم . هم زيبايي ظاهريش خوبه هم براي مطالعه رزولوشن مناسبي داره

چون ریزلیشن صفحه در واقع تعداد پیکسلها و نقاطی است که در صفحه مانیتور وجود داره پس هرچی این نقاط نسبت به انداز صفحه نمایش بیشتر باشند قاعدتا باید باید نوشته ها و ... ریز تر نمایش داده شوند. مثلا: متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 1680*1050 درشت تر باید باشد نسبت به همان متن در صفحه نمایش 22 اینچی با ریزلیشن 2560*1600.
    دقيقا درسته
    متاسفانه دوستان، اينجا علاقه دارن دنباي مسائل تئووري و محاسبه TTP ,PPi , PYP , KHY و ... اين چرت و پرتا باشن (ببخشيدا)
    ولي چيزي كه واضحه اينه كه در رزولوشن بالا (1920*1080 ) فونتها خيلي ريزن
    و براي كاراي خوندني مناسب نيستن. مطمئن باشيد به اين موضوع و انقدر دنبال محاسبه PIP , PYp , .. و اينا نباشيد بابا. فول اچ دي براي فيلم و بازي مناسب تره

10. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوست من شما هم دقیقا همون ppi رو توضیح دادید و همون چیزی رو که من گفتم رو گفتید.
    حرفی رو که من گفتم رو شما هم میگید بعدش میگید پست اون اقا منطقیه؟؟؟؟

12. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

چرا دوست عزيزم
    هر سه تاش خوبه
    من 2086 رو ترجيح ميدم . هم زيبايي ظاهريش خوبه هم براي مطالعه رزولوشن مناسبي داره

دقيقا درسته
    متاسفانه دوستان، اينجا علاقه دارن دنباي مسائل تئووري و محاسبه TTP ,PPi , PYP , KHY و ... اين چرت و پرتا باشن (ببخشيدا)
    ولي چيزي كه واضحه اينه كه در رزولوشن بالا (1920*1080 ) فونتها خيلي ريزن
    و براي كاراي خوندني مناسب نيستن. مطمئن باشيد به اين موضوع و انقدر دنبال محاسبه PIP , PYp , .. و اينا نباشيد بابا. فول اچ دي براي فيلم و بازي مناسب تره
    اماتورها این کار می کنند ولی اگر مرورگر شما را زوم کنید نوشته ها خیلی بزرگ می شود و خیلی عالی هست از 10 متری هم می تونی مطالعه کنی فرم سایت هم بهم نمی خوره اگر از فایرفکس استفاده می کنی Ctrl بگیر و بعد چند بار دکمه + را بزن بعدش اختلاف 17 اینچ و 22 اینچ را می دونی و رزلوشن
    هر چه رزلوشن بالاتر باشد نوشته ها و تصاویر زیباتری دارید الان دنیا روی فول اچدی هست حتی شما براحتی می توانید طراحی کنید میکس انجام بدهید چون میزکار شما بزرگ است
    شما می توانید فیلمهای با کیفیت بالا ببینید البته فیلم باید HD یا Full Hdباشد تا جزییات را نشان دهد
    شما با 1920*1080 می توانید محیط راحتی داشته باشید در مورد سفیدی رنگ هم بک گراند Desktop را تیره کنید و مانیتور خوبی انتخاب کنید که تفکیک رنگش خوب باشد
    Last edited by Lord_theOne; 20-06-2010 at 16:28.

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب دوست من شما هم دقیقا همون ppi رو توضیح دادید و همون چیزی رو که من گفتم رو گفتید.
    حرفی رو که من گفتم رو شما هم میگید بعدش میگید پست اون اقا منطقیه؟؟؟؟
    دوست عزیز شما خودت گفتی حرف این آقا درست نیست و نظر شما با ایشون فرق می کنه
    در اینجا
    ببینید این صحبت شماست که گفتید رزولوشن بالا تکستها ریز میکنه و من توضیح دادم که به رزولوشن مربوط نیست و به PPI مربوط میشه.به نظرتون این 2 تا جمله اصلا به هم شبیه هستن؟فکر نمیکنید که جمله من دقیقا نقطه مقابل جمله شماست.
    و اینجا
    من حرف شما رو تکرار کردم؟شما داشتید اطلاعات کاملا غلط میدادید و من درستش رو گفتم.
    شما ریز شدن رو به خاطر رزولوشن میدونستید ولی من توضیح دادم که ربطی به رزولوشن نداره , چطور حرفهای شما رو تکرار کردم؟
    ولی اگه شما هم همین حرف رو می زنید ما که با هم دعوا نداریم
    با این حال من اصلا رو این نظر تعصبی ندارم و گفتم به نظرم این حرف درست میاد

اماتورها این کار می کنند ولی اگر مرورگر شما را زوم کنید نوشته ها خیلی بزرگ می شود و خیلی عالی هست از 10 متری هم می تونی مطالعه کنی فرم سایت هم بهم نمی خوره اگر از فایرفکس استفاده می کنی Ctrl بگیر و بعد چند بار دکمه + را بزن بعدش اختلاف 17 اینچ و 22 اینچ را می دونی و رزلوشن
    هر چه رزلوشن بالاتر باشد نوشته ها و تصاویر زیباتری دارید الان دنیا روی فول اچدی هست حتی شما براحتی می توانید طراحی کنید میکس انجام بدهید چون میزکار شما بزرگ است
    شما می توانید فیلمهای با کیفیت بالا ببینید البته فیلم باید HD یا Full Hdباشد تا جزییات را نشان دهد
    شما با 1920*1080 می توانید محیط راحتی داشته باشید در مورد سفیدی رنگ هم بک گراند Desktop را تیره کنید و مانیتور خوبی انتخاب کنید که تفکیک رنگش خوب باشد

اولا که لازم نیست کلید + رو بزنید. شما کنترل رو نگه دار و اسکرول موس رو بالا یا پائین ببر
    همین کار رو برات انجام میده.
    دوما این راه حل فقط تو اینتر نت هست که خودم می دونستم ولی توی بقیه برنامه هاچی؟
    سوما عزیز من انگار شما دقت نکردی من اصلا اهل فیلم دیدن و بازی با کامپیوتر نیستم و این مانیتور رو برای مطالعه و تحقیق می خوام ولی باز از اینکه وقت گذاشتی و نظر دادی تشکر می کنمت

15. این کاربر از moj2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

افتضاح ترين راهي بود كه پيشنهاد دادي
    توي اينترنت هم وقتي اين كارو ميكني با وقتي كه سايز ها رو ميزاري رو 100% كيفيت يه مقدار تغيير ميكنه
    من كه اعصابم خورد ميشه .فقط متن هاي خيلي ريز رو با اين روش بزرگ ميكنم و بعدش سريع ميزارم رو 100%
    كلا همه اين روش رو بلدند خسته نباشي... ولي اين روش درستش نيست. دست اينه كه مناسب با كاربردت مانيتور بخري و رزولوشن و بقيه موارد رو در نظر بگيري
    اگر اينطوري كه شما ميگيد روش درستي بود كه كلا همه كمپاني ها يه مدل مانيتور ميزدن و روش هم يه دستور كار CTRL و + ميچشبوندن

17. 2 کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

پس همون 17 اینچ براتون کافیه
    همه دنیا دارند مانیتورهاشون را بزرگ می کنند ما حالا دنبال یک صفحه کوچک هستیم الان رزلوشن را اوردن بالای 1920.1080
    خوب هرکسی یک سلیقه ای دارد
    سعی کن از مانیتورهای استاندارد استفاده کنید چون ای سامسونگ و الج متوسط هستند بعضی از مدلهاشون خوب نیستند
    معمولا هرچه رزلوشن بالا می رود کیفیت نوشته بهتر می شود
    برای مطالعه من 19 واید رو بهت پیشنهاد می کنم
    20 اینچهم خوبه چون کیفیتش HD هست
    22 بگیری اولش برات سخته اما بعدش عادت می کنی همانطور که گفتم می تونی نوشته ها رو بزرگ کنی خیلی حال می ده همه برنامه ها هم مثل افیس قابلیت زوم هم دارند
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •