خب دوست من شما هم دقیقا همون ppi رو توضیح دادید و همون چیزی رو که من گفتم رو گفتید.
حرفی رو که من گفتم رو شما هم میگید بعدش میگید پست اون اقا منطقیه؟؟؟؟
دوست عزیز شما خودت گفتی حرف این آقا درست نیست و نظر شما با ایشون فرق می کنه
در اینجا
ببینید این صحبت شماست که گفتید رزولوشن بالا تکستها ریز میکنه و من توضیح دادم که به رزولوشن مربوط نیست و به PPI مربوط میشه.به نظرتون این 2 تا جمله اصلا به هم شبیه هستن؟فکر نمیکنید که جمله من دقیقا نقطه مقابل جمله شماست.
و اینجا
من حرف شما رو تکرار کردم؟شما داشتید اطلاعات کاملا غلط میدادید و من درستش رو گفتم.
شما ریز شدن رو به خاطر رزولوشن میدونستید ولی من توضیح دادم که ربطی به رزولوشن نداره , چطور حرفهای شما رو تکرار کردم؟
ولی اگه شما هم همین حرف رو می زنید ما که با هم دعوا نداریم
با این حال من اصلا رو این نظر تعصبی ندارم و گفتم به نظرم این حرف درست میاد
اماتورها این کار می کنند ولی اگر مرورگر شما را زوم کنید نوشته ها خیلی بزرگ می شود و خیلی عالی هست از 10 متری هم می تونی مطالعه کنی فرم سایت هم بهم نمی خوره اگر از فایرفکس استفاده می کنی Ctrl بگیر و بعد چند بار دکمه + را بزن بعدش اختلاف 17 اینچ و 22 اینچ را می دونی و رزلوشن
هر چه رزلوشن بالاتر باشد نوشته ها و تصاویر زیباتری دارید الان دنیا روی فول اچدی هست حتی شما براحتی می توانید طراحی کنید میکس انجام بدهید چون میزکار شما بزرگ است
شما می توانید فیلمهای با کیفیت بالا ببینید البته فیلم باید HD یا Full Hdباشد تا جزییات را نشان دهد
شما با 1920*1080 می توانید محیط راحتی داشته باشید در مورد سفیدی رنگ هم بک گراند Desktop را تیره کنید و مانیتور خوبی انتخاب کنید که تفکیک رنگش خوب باشد
اولا که لازم نیست کلید + رو بزنید. شما کنترل رو نگه دار و اسکرول موس رو بالا یا پائین ببر
همین کار رو برات انجام میده.
دوما این راه حل فقط تو اینتر نت هست که خودم می دونستم
.gif)
ولی توی بقیه برنامه هاچی؟
سوما عزیز من انگار شما دقت نکردی من اصلا اهل فیلم دیدن و بازی با کامپیوتر نیستم و این مانیتور رو برای مطالعه و تحقیق می خوام ولی باز از اینکه وقت گذاشتی و نظر دادی تشکر می کنم
.gif)
ت