سلام دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 03-07-2010 at 14:25.
ممنون امین جان جالب بود
راستی زیاد آدامس نجو واسه دندونات خوب نیستا![]()
من 2 روز پیش گوشی رو از نمایندگی کامتل برج ملت گرفتم به قیمت 197 تومن .
برای خانوم بچها ! سفیدش رو گرفتم . در کل گوشی بسیار خوبی هست مخصوصا شارژش .
این گوشی عالیه
اگه سیستم عامل داشت 100 در 100 می خریدمش. ولی حیف..........
سلام
دوستان اگه ممکنه بگید این گوشی دقیقا چه ترکیب رنگهایی رو داره؟ و اینکه بدنه در چه رنگهایی مات و در چه رنگهایی براقه؟ فقط خواهشا دقیق بگید.
ممنون![]()
سلام این گوشی محدودیت نصب برنامه های جاوا داره ؟؟؟
سلام
خيرسلام این گوشی محدودیت نصب برنامه های جاوا داره ؟؟؟
دوستاني كه اين گوشي رو دارن و يا كلا از برنامه trekbuddy واسه gps استفاده ميكنن ميشه بگن چجوريه؟من اين برنامه و نقشه هاي مربوطه رو نصب كردم ولي هر چي صبر ميكنم چراغ بالاش سبز نميشه و همش زرده.در فضاهاي باز مختلف هم امتحان كردم.اين چراغ زرد يعني چي؟و اينكه اين a-gps چجوري كار ميكنه تا اتصال به ماهواره سريعتر صورت بگيره؟
امروز گرفتم این گوشی رو برای خواهرم ، 190 تومن با گارانتی مایکروتل.
اول اینکه ظاهرش خیلی قشنگه (من صورتی با دور سفید گرفتم).
تاچش عالی هست ، مثل x6
و کلا سرعت خوبی داره...
فقط یه دوتا سوال ،
همراه این گوشی مموری نداشت و مجبور شدم 8 تومن بدم بابت مموری (البته کلا این مدل همه فروشندها گفتم مموری همراش نیست)
و دیگه اینکه هندزفری این گوشی چه مدلی هست ؟! آخه هندزفری که توش بود از اینایی که دورش یه لایه جیر داره داخل گوش میرفتن نیست! ،از این معمولیاست. برای همه از این نوع هست یا ممکنه عوضش کرده باشن؟
منم مدتی قبل این گوشی رو واسه داداشم گرفتم.همراه گوشی مموری نبود و هدفونشم از این مدلی بود که شما گفتین و زیاد جالب نیست.خوبیش اینه که جک 3.5 داره و هر هدفونی خواستی میشه روش استفاده کرد.راستی من هنوز نتونستم با gps این گوشی وصل بشم و از برنامه ترک بادی استفاده کنم.کسی اینجا تونسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)