این تاپیک شاید کمکت کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک شاید کمکت کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به عقیده من ال 90 بهتر از ریوو405 هست ریو ایمنی ندارد در ارویا این مدلی ایران میزنه خطرناکترین ماشین شناخته شده بود آن سالها تولیدش. 405 هم معرف حضورهمه هست این روزها خریدش ریسکی شده یا خوب از کار درمیاد یا بدبد.
به نظر من هم تندر از همشون یه سر و گردن بالا تر هست....راحتی پشت فرمون یا همون سواری...فرمون..شتاب....دنده...ه مه چیش عالی هست..
ببین دوست من شما 405 اگه بخوای باید slx بخری نه glx که خداییش از نظر قیافه به اونهای دیگه سره مخصوصآ اینکه از زانتیا کپی شده یه قسمت هاییش
راحتی فکر کنم L90 اما از نظر ایمنی 100 در 100 SLX بهترینه! چون شما اگه به سایت پژو یه سر بزنیه GLX رو با 3.5 ستاره معرفی کرده اما زانتیا 3 ستاره داره ! هرچند که GLX اصلی دارای امکاناتی نظیر SLX فعلی هست
لازم به ذکر هست که اگه ساده توضیح بدم خودرو های با 4 پیچ در چرخشون رو با سرعت 90 و 5 پیچ هارو با سرعت 120 تست میکنند
در ضمن 405 خیلی شناخته تر هستش از اونای دیگه و قطعاتش هم همه جا گیر میاد (حتی تو بغالی ها )اما اونهای دیگه چی
و به نظرم SLX داشبورد و کلا داخلی بهتری داره و گشتاورش هم از همه بالاتره 1800 در مقابل 1600 ریو و تندر که نمیدونم چنده ولی فکر کنم کمتر از اون باشه ولی خوب مصرف سوخت اونها بهتره و کمتر
امکانات بالاتری (فکر کنم مطمین نیستم بپرسید این مورد رو )تازه ارزون تر از مدل 16 تومنی ریو و یا تندر فول هست
و ما الان یکی GLX مدل 85 داریم که خداییش یک بار هم مشکل پیدا نکرده
و تازه اینکه 405 و تندر مال فرنسه اند اما ریو ....خلصه یا تندر یا 405
اما اگه بتونی PARS که کلا بهتره !!!
از دوستان هم خواهش میکنم کلی نگن اون راحت تره و این ایمن تر لطفآ با دلیل ذکر کنید
ممنون
فکر کنم L90 سریع ترینی هست که توی اوون لیست موجوده
کیفیت قطعاتی که ال 90 داره هیچ وقت ریو و 405نداشته نداره و نخواهد داشت
در ضمن تندر تمام قطعات اعم از موتور گیربگس و تمامی قطعات داخلی خودرو وارد میشه و فقط شیشه لاستیک و چند وسیله تزئینی ...در داخل تولید میشه
کسانی که میگن ال90حدود50یا60%ساخت داخله سخت در اشتباهند
در ضمن تولید ال90به نصف رسیده تا کیفیت این خودرو حتی 1%هم پایین نیاد
و بازرسان رنو در ایران کنترل کامل روی این خودرو دارند اکثر قطعاتی هم که وارد میشه با مجوز انها بر روی ال90نصب میشه
و اینکه درسته ریو نسبتا کیفیت خوبی داره اما توسط بازرسی کنترل نمیشه برای همین خیلی چیزاشو دزدی میکنند وهیچ وقت به پای تندر نخواهد رسید
1-ال90
2-ریو اتوماتیک
3-405
اینهایی که شما گفتید درسته چند سال پیش همرو میزاشت تو جیبش اما دیگه گذشت
الان پارس و 405بدترین و افتضاح ترین کیفیتو دارند که واقعا همه از این افت شدید واقعا گله مندند
ماشالله
شما بازار رو پکوندی دیگه
حرفی نموند که کسی بزنه
یه کم اطلاعاتتون رو کامل کنین بد نیست
ریو 1500 سی سی هستش
ال 90 تیپ فول از ریو معمولی امنیت بیشتری داره 100%
طراحی داخلی 405 که دیگه ...
و خیلی نکات دیگه
سلام دوست عزیز 405 قیمتش با ABS 13700000 قیمت قطعات ومصرفش به نسبت اینا زیاده ریو ماشین خوبی است در حد 405 کم مصرف ال 90 فولش قیمتش در بازار 14500000 ولی از کارخانه بگیری 13900000 میشه که از همه ی ال90 بهتره بعد 405 و ریو رو هم ول کن باز میل خودته هرکاری دوست داری بکن
Last edited by meto_895; 09-07-2010 at 14:21.
سلام
تاریخ تاپیک رو نگاه نکردم ، اما قیمت لوگان فول پارس خودرو الان رنگ مشکی 15800 و رنگ سفید 16100 شده.
نسبت به چند ماه پیش 700-800 تومن رفته روش.
چند روز پیش از نمایشگاه خیابون کمیل پرسیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)