ماشاا.. دوستان خوب راهنمایی کردند
ما هم میگیم ... ViVaZ ...آی 8910 هم بد نیس
ماشاا.. دوستان خوب راهنمایی کردند
ما هم میگیم ... ViVaZ ...آی 8910 هم بد نیس
اقایون نظر بدید دیگهمن فردا میخوام برم گوشی بخرم
ساتیو قیمتش چنده؟
x6 or bl40 or satio
خوشگلی ، دوربین خوب ، باتری و تاچ خوب (بهتر از n97 باشه)
بقیه چیزا رو هم نداشته باشه مهم نیست
چه کار کنم من؟
خوب اینجوری ساتیو.....................بعد bl40 و آخر x6...........................![]()
آقا مهدی اگه صدای گوشی برات مهم نیست ساتیو گوشیه خوبیه.من از نزدیک با ساتیو کار کردم صداش چه داخل هندزفری و چه توی اسپیکر معمولیه.در ضمن چون سوکت 3.5 نداره هندز فریش هم قابل تعویض نیست.خوشگلی/بهترین دوربین موجود در بازار و تاچ بسیار خوب همه را داره از این جهت خیالت راحت.
Last edited by hamidkabiri6270; 06-06-2010 at 22:31.
به نظره منم انتخاب خودتون گزينه ي خوبيه.
ولي اگه غيد اف ام را بزنيد ويواز هم ميتونه گزينه ي بسيار خوبي باشه
والا من تا حالا چند تا انتخاب داشتم...
خودم هم نمیدونم دارم چه کار میکنم
الان زنگ زدم به دوستم قیمت ال جی رو گرفتم bl40 رو گفت 520با دو سال گارانتی
چی بگیرم من؟![]()
Last edited by mehdi_360; 07-06-2010 at 20:40.
فقط n86 همه مشخخصاتی که گفتی داره
فرستنده اف ام اون هم خیلی قویه
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 14:30.
شما چند تا گزینه داری:
1 ان 86 را نگه داری تا 3 ماه دیگه ان 8 اومده و قیمتش هم متعادل شده(ان 8 دوم شهریور تو اروپا ریلیز میشه الان 18 خرداده)به نظر من اگه عجله نداری این بهترین گزینه است.
2 اتنخاب ساتیو یا ویواز:این دو تا از نظر تاچ/قشنگی مثل هم هستند.برتری ساتیو دوربینشه و برتری ویواز فیلمبرداری قوی تر و باطری بهترشه.عیب اصلی هر دوشون اینه که صداشون هم تو هندز فری و هم تو اسپیکر معمولیه و حتی به پای ان 86 که داری نمیرسه.اگه این برات مهم نیست یا ساتیو بردار یا ویواز که بین این دو تا نظر من روی ویوازه به خاطر اینکه حداقل سوکت 3.5 میلیمتری داره و حداقل هندز فریش قابل عوض کردنه.
3 اما گزینه سوم اینه که صدا هم برات مهم باشه به خصوص داخل هندزفری و تاچ گوشی هم خوب باشه که تو این مورد فعلا گوشی نداریم که هم صداش خوب باشه و هم دوربینش حدا قل 8 باشه .تو این مورد بهترین گزینه ایکس 6 هست.
4 در مورد ال جی هم نظری ندارم.
x6 می تونه واسه شما خوب باشه یا 5800 اگه می خوای صداش خوب باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)