قطعا همینطوره ....................................
واقعا برای امریکا ارزوی موفقیت دارم اخه طی چند سال گذشته رشد شگفت انگیزی داشته ...........
ولی من طرفدار انگلیسم
فوتبال فقط فوتبال انگلیس
قطعا همینطوره ....................................
واقعا برای امریکا ارزوی موفقیت دارم اخه طی چند سال گذشته رشد شگفت انگیزی داشته ...........
ولی من طرفدار انگلیسم
فوتبال فقط فوتبال انگلیس
امریکا تیم خوبیه من از بازیشون خوشم میاد ... چهار سال پیش هم با ناداوری باختن
امیدوارم امروز برنده بشن و روی انگلیس رو کم کنن
البته الان یکی عقبن![]()
این مساوی برای امریکا،برد وبرای انگلیس،شکست به حساب میاد.این هم آخرعاقبت غرور......
به نظر من اگه یه خورده با اعتماد بنفس بیشتری بازی میکرد میتونست انگلیس رو ببره
ولی در کل خیلی خوب بازی کرد امریکا لب و لوچه تماشاچیهای انگلیس آویزون شده بود![]()
هاوارد هم الحق خوب دروازه بانی کرد و بهترین بازیکن زمین شد
خیلی خوب شد روی انگلیسی ها کم شد یکم.
آمریکا موقعیت گل هم خوب داشت.بالاخره دیگه..
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
خیلی خوب شد روی انگلیسی ها کم شد یکم.
آمریکا موقعیت گل هم خوب داشت.بالاخره دیگه..
آمريكا ميتونست برنده هم باشه..........حيف![]()
دوستان راست میگن امریکا واقعا توی این چند سال رشد خیلی خوبی داشته
قابل توجه مسئولان گلابی
با اینکه فوتبال توی امریکا از نظر هوادار و طرفدار دارای رتبه اول نیست ولی تیمشون اینقدر پیشرفت داشته که خون انگلیس رو تو شیشه کرده
اما ایران با اینکه همیشه فوتبال محبوبترین ورزش توش بوده حال و روزش اینه
آمریکا بازی خیلی خوبی کرد حتی میتونستن بازیو ببرن انگلیسم در کل بدک بازی نمیکرد ولی آمریکا خیلی خوب رشد کرده همینجوری ادامه بدن کم کم یه وزنه ای میشن تو فوتبال فوتبال تو آمریکا از نظر طرفدار ورزش پنجمه بعد از بسکتبال و راگبی و بیسبال و هاکی ولی خیلی خوب سرمایه گذاری کردن دارن کم کم نتیجه میگیرن.
ما آمریکا رو قبلا 2 بر 1 بردیم.حالا آمریکا با انگلیس مساوی کرد.پس طبق اصول جبر ریاضی ما هم انگلیس شکست میدیم.
نه دادا
اون موقع که ما بردیم 12 سال پیش بود.
امریکا از 12 سال پیش تا حالا خیلی پیشرفت کرده.
این امریکا دست رو هر چی بذاره اول می شه.
مطمئن باشید تا 20 30 سال اینده بهترین تیم فوتبال دنیا رو هم می سازه.(الان همه م یگن 20 30 سال زیاده ! ولی بهتر از فوتبال ماست که یه روز 19م جهانیم یه روز 80م!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)