تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: لیست بازیکنانی که جام جهانی 2010 را از دست دادن

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

مصدوميت روبن وخيم نيست

مسئول فدراسيون فوتبال هلند اعلام کردند آسيب ديدگي آرين روبن، مهاجم تيم ملي اين کشور، آن طور که بيم آن مي رفت، وخيم نيست.
    به این ترتیب نیازی نیست که برت فان مارویک، سرمربی تیم ملی هلند، تغییری در فهرست انتخابی خود ایجاد کند.
    مطابق قوانین موجود، تیمهای ملی فوتبال حاضر در مرحله نهایی مسابقات جام جهانی این اجازه را دارند که بیست و چهار ساعت پیش از اولین مسابقه خود، یک بازیکن را جایگزین یکی از نفرات خود کند.
    هلند اولین بازی خود را در این مسابقات روز 24خرداد در برابر دانمارک برگزار خواهد کرد.
    تیم ملی هلند در ادامه در روزهای 29خرداد با تیم ملی ژاپن و در3 تیر با تیم ملی کامرون مسابقه خواهد داد.
    Last edited by salazarsnape; 07-06-2010 at 14:34.

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پزشك دروگبا: ديديه با محافظ هيچ مشكلي ندارد

پزشک سوئدي مهاجم تيم ملي فوتبال ساحل‌عاج گفت: عمل جراحي دروگبا با موفقيت انجام شده و وي براي حضور در جام جهاني با استفاده از محافظ مشکلي ندارد.
    دکتر ماتس بيرونسون که دو روز قبل با کمک تيم پزشکي خود اقدام به انجام عمل جراحي بر روي بازو و بخشي از قفسه سينه ديديه دروگبا کرد در گفت‌وگو با تلويزيون کشورش گفت: وضعيت ديديه را مرتب زير نظر داريم. خوشبختانه آثار بهبودي به سرعت در حال نمايان شدن است.
    اين پزشک که پس از آسيب‌ديدگي کاپيتان 32 ساله ساحل‌عاج در بازي تدارکاتي با ژاپن، به سرعت مامور انجام عمل جراحي شد، تاکيد کرد: باوجود درد زياد، ميزان شکستگي کم بود. از اين رو بعد از عمل وقتي با ديديه صحبت کردم، مشخص شد او با درد عمده‌اي مواجه نيست و شرايط به مرور بهتر مي‌شود. البته وي به چند روز استراحت در بيمارستان احتياج دارد ولي پس از خروج، مي‌تواند به اردوي تيم کشورش منتقل شده و با استفاده از محافظ براي تيم ساحل‌عاج فعاليت کند.
    وي عنوان کرد: با توجه به اين وضعيت تصميم نهايي برعهده اسون گوران اريکسون، سرمربي تيم است که تشخيص دهد از وجود دروگبا استفاده کند يا اينکه به وي استراحت دهد.
    پيکارهاي جام‌جهاني از 21 خرداد با حضور 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد. ساحل‌عاج در کنار برزيل، کره‌شمالي و پرتغال در گروه هفتم به رقابت‌ خواهد پرداخت.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اگر روبن نباشه که برای هلند خیلی بد میشه...

من کلن ا بازی روبن خیلی خوشم میاد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

این جام چه خبره که همه بازیکنان کلیدی دارن مصدوم میشن .. حتما کاسه ای زیر نیم کاسست

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من زانتیو می خوام. ریکلمه رو بگو. مارادونا کمکم داره میره رو موخم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

منم اسمشو تو لیست دیدم ولی چند تا از بچه ها گفتن مصدومه منم باور کردم .

من که از خدامه مصدوم نباشه و بترکونه .
    مطمئن باش میاد و میترکونه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •